ttossa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pomóżcie , zakładam ten wątek na prośbę rozżalonej znajomej: Sara musi opuścic dom bo jak nie to............schron!!!!!!! Nie pytajcie mnie dlaczego ,bo co , jak człowiek moze tak postapić ale tak sie stanie -Sara piękna niebieskooka sunia wyląduje w poznańskim schronie lada chwila. Sunia ma 1,5 roku ,jest mixem owczarka i haskiego - jest bardzo rodzinna , wychowuje sie z 3 dzieci - bardzo zywych dzieci a mimo to znosi ich zabawy ze spokojem.Jest łagodna do ludzi i wspaniała,no ale jej sierść przeszkadza jednemu domowinkowi :diabloti::diabloti::diabloti: Bardzo Pilne - sunia nawet dzisiaj powinna pojechac do innego domu !!!!!bo jak nie zamieszka w schronie :mad::mad::mad: Zobaczcie jej cudowne błękitne oczęta - coś niesamowitego !!!!!! oto Sara przepiekny ,łagodny pies ,pełen zycia do domu z ogrodem i do kochania Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Piękna :loveu: i te błękitne ślepka, od razu można się zakochać. Domki będą się o nią bić. :evil_lol: Na pewno pomogłyby ogłoszenia o suni na allegro i innych stronach. Quote
ttossa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tak masz racje , trzeba spróbowac na adopcjach owczarków lub haskich:placz::placz::placz: Quote
ttossa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tak Sara jest przepiekna , jej OCZY nie mogą zginąć w szarości schronu , To jest udomowiona sunia , grzeczna i przyjazna każdemu - zasługuje na miłość - pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ttossa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 podnosimy naszą Sarę i serdecznie błagamy - pokochaj ją :loveu::loveu::loveu: Quote
anik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 piękna sunia ,prześliczna i jak poszukiwania nowego domku? Quote
ttossa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 tak , rozesłalam gdzie mogłam , a sunia lada chwila znajdzie się w schronie poznańskim. Sunia jest kontaktowa do kotów - mieszka z kotem!!!!!!! Chodzi na smyczy idealnie , nosi nawet gazete w pyszczkuuuu:eviltong: Zapatrzona w Pania jak w obraz - cudo nie pies!!!!! Quote
ttossa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 niech ktoś tu zagladnie , nikt nie pokocha takich oczu , takiego serca jakie ja mam ,dlaczego:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
supergoga Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Zaglądam, ale nie mam pomysłu. Może na troszkę tymczas ktoś da - choć odrobinę czasu żebyśmy mieli - ona znajdzie dom szybko. Może hotelik, jest niedaleko Poznania - jakbyśmy się zebrali. Choć tymczas byłby lepszy. I ogłoszenia, allegro itp. I domek będzie. Ale na już może być trudno. Quote
ttossa Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 niebiesko oka- cudowna ,udomowiona - szuka kochającej rodziny!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-( Quote
ttossa Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Sara :-(:-(:-(:-(:-( czekam na swoja Rodzinkę,mam 1,5 i już drugi raz okazałam się za DUŻA:shake::shake::shake: i przeszkadzam :-(:-(:-( Quote
anik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 piękności podbijam ,mam nadzieję ,ze znajdzie cudowny dom,gdzie nie będzie przeszkadzała :-( Quote
ttossa Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 anik napisał(a):piękności podbijam ,mam nadzieję ,ze znajdzie cudowny dom,gdzie nie będzie przeszkadzała :-( tez mi szkoda ale nikt tu nie zagląda:shake: Quote
supergoga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zaglądam, ale oprócz pomysłu z hotelikiem nie mam innego na dzisiaj Quote
anik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 co z nią?? ja mogę jej dać tymczas na pewno ,ale mam kotkę napiszcie co z Sarą? 2736044 Quote
jayo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 anik napisał(a):co z nią?? ja mogę jej dać tymczas na pewno ,ale mam kotkę napiszcie co z Sarą? 2736044 Byloby super !! Quote
golliee Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 sliczna sunia, czy ktos ma jakies zdjecia calosci psa? jaka ona duza? Quote
ttossa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 golliee napisał(a):sliczna sunia, czy ktos ma jakies zdjecia calosci psa? jaka ona duza? zobacz na początku watku - duza jak haski- lubi koty , mieszka z jednym:cool3: Quote
ttossa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Sara!!! do Sary usmiecha się los!!! trzymajcie kciuki :multi::multi::multi: transport-Poznań-Katowice naSare czeka kochajacy dom!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts