SalmaHayek Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 zaglądam z zaproszenia, czytałam na fb, że ktoś zaoferował odchowanie maluszka, czy to aktualne?? Quote
Szira Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 miałam kiedyś takiego szczeniorka od 9 dnia życia, niestety opieka nad takim maluchem to karmienie co ok. 2 godziny, w nocy też, więc tylko dla kogoś kto nie pracuje lub może zabrać malucha do pracy, albo ma kogoś na zmiany, brzuszek trzeba masować, ale jak ktoś ma suczkę to może ona będzie "masowała", moja Herka myła malucha i masowała mu brzuszek. Quote
EVA2406 Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Jestem na zaproszenie Nadziejki. Niestety jestem za daleko i też nie mogę pomóc. Miał szczęście maluch, że został znaleziony w odpowiednim momencie i że trafił na dobrych ludzi. Quote
Maryna Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Przykro mi bardzo, że nie mogę pomóc. Mieszkam zbyt daleko Quote
Figunia Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Zagladam z wiara, ze psi osesek znalazl zastepcza mamusie... Quote
Anecik Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 12 godzin temu, Radek napisał: Są jakieś postępy w sprawie maleństwa? 18 minut temu, Figunia napisał: Zagladam z wiara, ze psi osesek znalazl zastepcza mamusie... Wydaje mi sie że pomoc nadeszła z FB. Jakaś dziewczyna się zgłosiła do opieki:) Quote
Figunia Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 To wspaniale! Dziekuje za ta wiadomosc! Quote
Nadziejka Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 o jak dobrze sciskamy sciiiskamy aby sie cud zycia spelbnil dla malenkosci moze kobietki tutaj napisza czasem Quote
Radek Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 6 godzin temu, anecik napisał: Wydaje mi sie że pomoc nadeszła z FB. Jakaś dziewczyna się zgłosiła do opieki:) Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
Anula Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 To wspaniała wiadomość.Może coś więcej napisze tootsy. Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 i ja zaglądam z nadzieją na nowe wiadomości o maluszku . Quote
anica Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 I ja również , Wrocław nie jest tak znowu daleko od Śląska ;) sunia ,koleżanki urodziła 4prawiejamniki, tak sobie pomyślałam??.... Quote
Nadziejka Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 zagkladam z pozdrowieniami jak malenstwo? Quote
Recommended Posts