Smyku Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Małgośka - zdjęcia i opisy wyślę w sobote , potrzebna mi jest córka coby podała szczegóły . Basiu wyprzytulaj cieplutko futerka a Lolita to już Wiesz ... Quote
Malgoska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Smyku']Małgośka - zdjęcia i opisy wyślę w sobote , potrzebna mi jest córka coby podała szczegóły . Basiu wyprzytulaj cieplutko futerka a Lolita to już Wiesz ...[/QUOTE] dobrze spokojnie; dzieki:) Quote
Smyku Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zdjęcia i opisy poszły . Buziale dla Cięciunia i reszty zwierzaczków . Quote
Malgoska Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Smyku']Zdjęcia i opisy poszły . Buziale dla Cięciunia i reszty zwierzaczków .[/QUOTE] wszystko mam; postaram sie jak najszybciej ale dajcie mi chwile.... Quote
togaa Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Malgoska']wszystko mam; postaram sie jak najszybciej ale dajcie mi chwile....[/QUOTE] Poczekamy cierpliwie i z wdzięcznością...:lol: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7886/dsc01513j.jpg[/IMG] [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/6060/dsc01500m.jpg[/IMG] Quote
Malgoska Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Oko wieloryba Loluś puszcza ;) slicznota jedyna. Quote
Smyku Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 O matuchno kochana , co tam się dzieje . Odzierają Lola ze skóry ? Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Już tam[B] Lolo[/B] krzywdy sobie nie da zrobić. Spokojna,[B] smykowa[/B] głowa .:razz: Dzisiaj tematy g….. [B]Iga[/B] zżera koopska. Mało powiedziane 'zżera". Ona je pochłania w ogromnych ilościach. Mogłam się o tym naocznie przekonać, gdyż wszystko co zeżarła, w stanie półpłynnym wyrzygała w domu w 6 gigantycznych porcjach... Poprawienie [B]Igun[/B]i flory bakt. żwaczami spowodowało srakę u[B] Lola,[/B] bo do żwaczy to on pierwszy w kolejce... Nic, tylko piorę, szoruję, ścieram ,myję i klnę ...:razz: Quote
Poker Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ale się porobiło :roll:, współczuję.A gdzież one te g.... wynajduje. Ja też pędzę od razu do kociej kuwety jak tylko poczuję zapaszki albo słyszę ,że kota chce dno w kuwecie przedrapać na wskroś i sprzątam , bo wiele tymczasek też uwielbiała g.wnianie cukiereczki :diabloti: Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Doskonale rozumiem ;) mam to z Niką na co dzień, jak tylko śnieg stopniał i kupska wylazły na wierzch, to ani jej spuścić nie można , ani nawet na długiej smyczy prowadzić , bo wszystko wcina. Aż mnie obrzydzenie bierze. A po żwaczach miała rozwolnienie, i dwa dni nie jadła nic, więc też nie da rady. Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Doskonale rozumiem ;) mam to z Niką na co dzień, jak tylko śnieg stopniał i kupska wylazły na wierzch, to ani jej spuścić nie można , ani nawet na długiej smyczy prowadzić , bo wszystko wcina. Aż mnie obrzydzenie bierze. A po żwaczach miała rozwolnienie, i dwa dni nie jadła nic, więc też nie da rady.[/QUOTE] Widziałam Nikaraguo Twój wpis na wątku 'pożeraczy g...". Teraz juz wiem czemu wolałabyś [B]psa idealnego[/B]. Ja chyba też.:razz: Koszmar ! Stoję nad kotem jak siedzi w kuwecie, by być pierwsza. Dzisiaj próbowałam jej przed wyjściem do ogrodu ubrać kaganiec, to odstawiła cyrk nie na moje nerwy i go zdjęłam, oczywiście. Jutro będe w Lecznicy, może jakis preparat podziała ? Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Togusiu, z tego co czytam to nic nie działa :shake: Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) [quote name='Nikaragua']Togusiu, z tego co czytam to nic nie działa :shake:[/QUOTE] No to chyba się zastrzelę... Koszmarny[B] Lolo[/B] przy tych "moich" , to cudo nie pies ! Rano ubieram but a w nim mokro. Oczywiście kurdupel[B] Pepe[/B] nie wycelował, bo na ogół siura po nich... Przez 5 lat 'załatwił' mi szafy w holu, szafki kuchenne, komodę i kilometry ścian. Cała okleina wywinięta. Zlane ściany pewnie cuchną,( ja juz tego nie czuję ). Toga - niecierpliwa, "głucha" od 14 lat babcinka, Niunia kochana - kiedyś przebrzydła lizawka, teraz chorutka i bardzo biedniusia. Pepe - niestrudzony sikawkowy . Iga - nawiewa , zżera g... i wyżera kotom żarcie (nawet gdyby wisiało pod sufitem) Mikuś Halny - artysta jakich mało, wolny strzelec. Ostatnio nieszczelny. i koty; Laluna - snuja, histeryczka, przejawia aktywność (zwłaszcza akustyczną) wyłącznie nocą ,budząc cały dom.Wiek sędziwy. Dudi - kot wychodzący,wkurza Lalunę , guzikożerca, Kiciulka - je i tyje, zużywa bardzo mało życia na życie . No i Lolo - cudo kochane i tyle ! Wyżaliłam się z lekka, zamiast wziąść sie w końcu do roboty. Rano byłyśmy w Schronisku. To zawsze przygnębia. Trzeba odreagować... Edited February 5, 2013 by togaa Quote
Malgoska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Iga latajaca po sufiatach..uśmiałam się z Twoich obserwacji:) Quote
feliksik Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hej dziewczyny kochane: na stronie Braci Mniejszych (już kiedyś pisałam), jest świetny tekst o domach tymczasowych. czy mogłabym zaczerpnąć od was wzoru do przerobienia i sklecić coś na nasze potrzeby tzn. żor, bo udało nam się wywalczyć wejścia do azylu i chcemy wyciągać psy, jesli się da, a do tego tekst o domkach tymczasowych byłby rewelacyjny, bo niestety nie mamy ich i chcemy akcję edukacyjną dla miasta zrobić link do tekstu o który mi chodzi:[URL]http://www.braciamniejsi.com.pl/67/program-szukamy-rodzin-zastepczych-domy-tymczasowe-przeczytaj-i-pomysl/[/URL] Quote
togaa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [B]Haniu[/B], oczywiście że ' bierz co chcesz". Fajnie że te teksty pójdą dalej w Swiat ! Kochana [B]ihabe[/B] która prowadzi nasza Stronkę z pewnoscią sie ucieszy! Quote
Malgoska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-nie-pisa%C4%87?p=20409254#post20409254[/url] zerknijcie na bazarek uwagi na pw poprosze Smyku nie mam wszystkich cen, jesli możesz to doślij na pw. Quote
Smyku Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pw wysłane , coś tam skleciłam z tymi cenami , może dziewczyny wspomogą . Ja zawsze mam dylemat cenowy . Buziale dla cięcia . Quote
Malgoska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-Kij-do-bilarda-akces-komputerowe-dla-Lolusia-do-19-02-13-godz-23-00?p=20409254#post20409254[/url] no to zapraszam miło widziane podrzucanie i rozsyłanie:) Quote
togaa Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Malgoska'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-Kij-do-bilarda-akces-komputerowe-dla-Lolusia-do-19-02-13-godz-23-00?p=20409254#post20409254[/URL] no to zapraszam miło widziane podrzucanie i rozsyłanie:)[/QUOTE] Będziemy trwać na posterunku, tym bardziej że [B]Cięciunio[/B] ma już tylko pół paczki pieluch.. A to nowy tymczasowicz;3 miesięczna [B]Anusia.[/B] Już jestem w niej zakochana po uszy. Jak szybko nie znajdzie domu, to przepadnę wbrew logice, metryce i rozsądkowi.. [B]Cięciunio[/B] jest jedynym ze stada którego mogłam zaprosić do [B]Je[/B]j pokoju [B].[/B] Zachował sie z godnością. Widział, ale udawał że nie widzi kociątka na moich kolanach.:razz: [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2617/66522696.jpg[/IMG] Quote
kado Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Witamy się po dłuższej nieobecności:) Znalazłam jeszcze kilka zdjęć Lola z wakacji,jak ogarnę się troszkę,to wrzucę:) Quote
Smyku Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 O Martunia się znalazła . Martusiu może sklecimy bazarek ciuszkowy dla popierdólki Naszej ? Oczywiście mam na myśli Twoją pomoc w udzierganiu bazarku , ja wyślę zdjęcia , opisy i robię wysyłkę . Quote
kado Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Smyku']O Martunia się znalazła . Martusiu może sklecimy bazarek ciuszkowy dla popierdólki Naszej ? Oczywiście mam na myśli Twoją pomoc w udzierganiu bazarku , ja wyślę zdjęcia , opisy i robię wysyłkę .[/QUOTE] Nie ma sprawy:) Ślij [B]Smyczku[/B] na maila męża mego: [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts