christoph Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Widok z okna Obserwator Odpoczywam Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Quote
ihabe Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wzrok Lolka mnie zabija:loveu::loveu::loveu::loveu: Jest niepowtarzalny:loveu::loveu: Quote
ona03 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Lolcio jest cały suuuuuuuuper :lol:, tylko te różki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Energy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ale Ona03 przecież nie można być całkiem idealnym:cool3:te różki dodają Lolusiowi uroku, czyż nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wzrok ma super i każdego potrafi zauroczyć, no jest cudny i już:loveu::loveu::loveu: Quote
christoph Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Wyciszamy się... Ale czy w takim towarzystwie to się uda? Quote
ona03 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nikt do Lolcia nie zagląda :placz:. A Lolcio był wczoraj w lesie, nazbierał grzybków ;). Troszkę mało było maślaczków, ale za to czerwonych muchomorków :evil_lol: było baaaaaaaaaardzo duuuuuuuuuuużo :mad:. Zostawiliśmy je w lesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
christoph Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Czas na powrót, a najwygodniej na miejscu pasażera Quote
Poker Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 niesamowicie piękne zdjęcia :multi:, Loluś w tej kolorowej trawie wygląda jak psi krasnoludek z bajki :loveu: Gdzie są takie piękne miejsca w Polsce? Quote
Energy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Padł mi komputer:mad:normalnie całkiem:angryy:Wczoraj w nocy wgrywaliśmy nowe oprogramowanie i już jestem:p Loloś śliczności, ale wakacje ma super i w jakim fajnym towarzystwie:lol: Szkoda tylko, że się z Waszym Akitką nie chce porozumieć:razz: Przepiękne zdjęcia, ale maleńki jest Wasz yorczek przy Lolku:evil_lol: Quote
feliksik Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Loluś jest w jakimś przepięknym miejscu- jak w bajce i chyba mu to służy Quote
ona03 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Poker napisał(a): Gdzie są takie piękne miejsca w Polsce? Całkiem niedaleko ;) zapraszamy do Lolciowej bajki :evil_lol:. Quote
ona03 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Energy napisał(a): maleńki jest Wasz yorczek przy Lolku:evil_lol: Nasz malutki Cziko waży 3,5 kg, kot 5,5 a Lolcio to chyba z 8 kg :evil_lol:. Jaki grubas z tego Lolcia ;). A z Akitką za nic nie chce się dogadać:mad::mad::mad:. Oba cały czas na sznurkach :diabloti:. Quote
togaa Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ja widzę że Lolcio ma dużo lepsze wakacje od moich.....:razz: !!! To niesprawiedliwe....:cool3: Quote
ona03 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='togaa']Ja widzę że Lolcio ma dużo lepsze wakacje od moich.....:razz: !!! Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaapraszamy na wakacje do nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jeszcze kilka muchomorków zostało w lesie ;). Ciekawe co Lolcio na to :crazyeye:. Quote
Energy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ona03 uważaj żeby się kolejka chętnych nie ustawiła, bo zabraknie muchomorków i co będzie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ona03 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Będziemy sprzedawać wejściówki do lasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Lolcio zarobi na pieluszki :mad:. Quote
Poker Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='ona03']Będziemy sprzedawać wejściówki do lasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Lolcio zarobi na pieluszki :mad:. Doskonały pomysł :evil_lol: A swoją drogą kiedy napiszecie do firmy o Lolku? Może się zdecydują na jakąs pomoc.Wiadomo,że z produkcji są jakieś odpadowe pieluchy , może by podesłali Lolkowi . Quote
feliksik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dziś prezdłużyłam Lolciowi cafeanimal na kolejny miesiąc, więc gdyby co ma aktualne Quote
Energy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wejściówki do lasu, no ładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
togaa Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Nie zaglądam tu zbyt często, z nadzieją że i Ona3 i Loluś zapomną sobie o mnie....:evil_lol: Miało być 'wojsko' i dyscyplina/ przynajmniej ze strony Wujka/, a z tego co wiem to jest rozpuszczanie na 4 ręce i same zachwyty ......:mad: Koniec świata...!!! Quote
Energy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Togaa sama dobrze wiesz, że ten mały Gad:cool3::loveu:potrafi jednym spojrzeniem "kupić ludzia", to o co chodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Loluś na wakacje przecież pojechał:loveu: Quote
togaa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Cicho u Onych.... Mam nadzieje ze to nie cisza przed burzą...;) Kilka dni temu "pogadałam" sobie z Lolciem przez Skypa..Lolcio grzecznie siedział na kanapie,z głową na kolanach Wujka. Ale jak mnie usłyszał.....!!! Dostał totalnej głupawki.:evil_lol: Zamiast Lolka,widziałam co chwilę na monitorze białą smugę przelatującą nad kolanami Wujka... Stan ten utrzymywał się ponoć do 1-szej w nocy :evil_lol:. !!!! Cały Lolo ! Quote
ona03 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='togaa']Cicho u Onych.. Lolcio tak nam dał popalić :mad:, że padliśmy oboje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A jak Wujcio się wyrobi to będzie filmik ze skypa :diabloti:, zobaczycie Lolciątko w akcji ;). Quote
Recommended Posts