elik Posted October 18, 2022 Author Posted October 18, 2022 Dostaję zdjęcia, a nie wklejam ich, ale pomyślałam, że nie mogę być taką egoistką i tylko sama cieszyć się szczęściem suni. Zaległe zdjęcia ale z tego roku. Z poprzedniego już nie mogę znaleźć tak gdzieś głęboko zakryte innymi zdjęciami. Z lipca 2022 r. Pod tym zdjęciem podpis "Pani Elu, to moje małe szczęście ❤️" I z września 2022 r. z letniska w Lanckoronie. 1 Quote
Nadziejka Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Dnia 18.10.2022 o 09:18, elik napisał: Dostaję zdjęcia, a nie wklejam ich, ale pomyślałam, że nie mogę być taka egoistka i tylko sama cieszyć się szczęściem suni. Zaległe zdjęcia ale z tego roku. Z poprzedniego już nie mogę znaleźć tak gdzieś głęboko zakryte innymi zdjęciami. Z lipca 2022 r. Pod tym zdjęciem podpis "Pani Elu, to moje małe szczęście ❤️" I z września 2022 r. z letniska w Lanckoronie. Quote
elik Posted January 1, 2023 Author Posted January 1, 2023 Na Nowy Rok z życzeniami dostałam zdjęcie suni 🙂 Niestety przytyło się dziewczynce. Quote
Recommended Posts