Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 19.10.2016 o 11:13, kolejna kobietka napisał:

Współczuję :( I ja również trzymam mocno kciuki oby było lepiej!

Ps. Po ostatniej awarii były błędy mocno utrudniające korzystanie z forum min wystawianie bazarków, na przykład brak możliwości zapisania bazarku, można to było obejść wchodząc przez powiadomienia, ale nie każdemu na pewno to odpowiadało takie wyszukiwanie wątków, więc obecność osób na bazarkach zmalała. Po wczorajszej awarii, gdzie nie było nawet możliwości się wpisywać na wątkach, można od dzisiaj już zapisywać bazarki, więc chyba miało to związek z naprawianiem poprzednich błędów na forum. Ciągle jakieś awarie, tylko reklamy działają bez zarzutu :-/

Jeżeli mogłabyś podesłać zdjęcia i opisy fantów, a jeżeli ktoś coś kupi to miałabym to wysłać, to zrobię ten bazarek.

Tak, wyślij mi proszę na pw adres e-mail postaram się wysłać zdjęcia i opisy max do piątku. w sumie nie głupi pomysł żebym wysłała do Ciebie tylko te rzeczy które się sprzedadzą, kurierem paczka jest na drugi dzień od nadania.

O 20.10.2016 o 14:48, tamb napisał:

Chciałam podziękować za przelew 50 zł dla Agatki. Bakusiowa ma zapchaną skrzynkę więc dziękuję tutaj.

Dzisiaj miałam pójść do kontroli z Fizią ale pada deszcz i nie dojdziemy bo lecznica daleko. Fizia ma chorobę lokomocyjną więc taksówką nie mogę jej zawieźć a nie ma teraz w lecznicy dostępnej cerenii. W sumie różnica od poprzedniej wizyty prawie żadna. Może w poniedziałek będzie lepsza pogoda a efekty leczenia bardziej widoczne.

Babka Senta marniutka, wczoraj zrobiłam zapas podkładów. Drogie te podkłady przy codziennym używaniu na kilku posłaniach.

Reszta jak dotąd.

a jaki rozmiar podkładów ?

Posted
3 godziny temu, Annaa4 napisał:

Tak, wyślij mi proszę na pw adres e-mail postaram się wysłać zdjęcia i opisy max do piątku. w sumie nie głupi pomysł żebym wysłała do Ciebie tylko te rzeczy które się sprzedadzą, kurierem paczka jest na drugi dzień od nadania.

a jaki rozmiar podkładów ?

Ok, zaraz prześlę :) 

Posted

Różne podkłady, na mniejsze posłania 40x60, na duże posłania 90x60. Każdy rozmiar da się dostosować, zależnie jak się ułoży na posłaniu. Babka Senta i Yoda zmieniają posłania , chodzą i kładą się gdzie bliżej. To one robią pod siebie jak śpią.

Posted

4. Pieluchy dla psa, prod. Trixie, rozmiar M, 32-48cm, dość małe, kupione dla Czupurka, okazały sie bardzo za małe, 12szt, 1 pielucha tylko rozłożona i schowana z powrotem

cena do licytacji 10zł

czy przydalyby sie takie cioci?

Posted
O 28.10.2016 o 15:02, teresaa118 napisał:

Dla Agatki aby nie umarla z glodu

Bardzo dziękuję, doszło. Uzupełniłam w poście rozliczeniowym.

Posted

Fizia ma problem z oczami. Musi jechać do dobrego okulisty.

Wszystko się dzieje i czasie kiedy babka Senta powoli gaśnie i nie powinna zostawać sama nawet na godzinę, ja i tż mamy takie terminy zawodowe, że nie śpimy po nocach. Każda minuta się liczy, sypiam 4, najwyżej 5 godzin na dobę. A tu trzeba jechać, zajmie to dzień, Fizia ma chorobę lokomocyjną i mimo cereni się ślini. Boję się jechać busem, nie mam samochodu. Jestem przerażona. Podróż byłaby z Bielska-Białej do Krakowa  http://www.weterynarz-okulista.pl/pl/kontakt

Posted
2 godziny temu, kolejna kobietka napisał:

A osoby, które umieściły u ciebie Fizię nie mogą pomóc? 

Poprosiłam i togaa ze mną pojedzie. Mam ustalić termin wizyty. Będziemy jechały busem, będzie stres i bardzo się cieszę, że nie będę z Fizią sama.

Najłatwiej byłoby samochodem od domu pod lecznicę i z powrotem.

• Upvote 2
Posted
5 godzin temu, tamb napisał:

Poprosiłam i togaa ze mną pojedzie. Mam ustalić termin wizyty. Będziemy jechały busem, będzie stres i bardzo się cieszę, że nie będę z Fizią sama.

Najłatwiej byłoby samochodem od domu pod lecznicę i z powrotem.

Tamara, jesli busem, to weź transporterek na tyle duży, by Fizia weszła. W busach ostatnio cyrki robią  z przewożeniem zwierząt. :(

Posted

Fizia w transporterku byłaby przerażona. Nie jest też mała. W autobusach wymagają kagańca i nie mają prawa robić cyrków. Tylko w liniach prywatnych mogą się nie zgodzić. Gorzej z moim czasem w tej chwili. Znowu będę pracować do 5 rano, żeby podgonić.