Annaa4 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 O 19.10.2016 o 11:13, kolejna kobietka napisał: Współczuję :( I ja również trzymam mocno kciuki oby było lepiej! Ps. Po ostatniej awarii były błędy mocno utrudniające korzystanie z forum min wystawianie bazarków, na przykład brak możliwości zapisania bazarku, można to było obejść wchodząc przez powiadomienia, ale nie każdemu na pewno to odpowiadało takie wyszukiwanie wątków, więc obecność osób na bazarkach zmalała. Po wczorajszej awarii, gdzie nie było nawet możliwości się wpisywać na wątkach, można od dzisiaj już zapisywać bazarki, więc chyba miało to związek z naprawianiem poprzednich błędów na forum. Ciągle jakieś awarie, tylko reklamy działają bez zarzutu :-/ Jeżeli mogłabyś podesłać zdjęcia i opisy fantów, a jeżeli ktoś coś kupi to miałabym to wysłać, to zrobię ten bazarek. Tak, wyślij mi proszę na pw adres e-mail postaram się wysłać zdjęcia i opisy max do piątku. w sumie nie głupi pomysł żebym wysłała do Ciebie tylko te rzeczy które się sprzedadzą, kurierem paczka jest na drugi dzień od nadania. O 20.10.2016 o 14:48, tamb napisał: Chciałam podziękować za przelew 50 zł dla Agatki. Bakusiowa ma zapchaną skrzynkę więc dziękuję tutaj. Dzisiaj miałam pójść do kontroli z Fizią ale pada deszcz i nie dojdziemy bo lecznica daleko. Fizia ma chorobę lokomocyjną więc taksówką nie mogę jej zawieźć a nie ma teraz w lecznicy dostępnej cerenii. W sumie różnica od poprzedniej wizyty prawie żadna. Może w poniedziałek będzie lepsza pogoda a efekty leczenia bardziej widoczne. Babka Senta marniutka, wczoraj zrobiłam zapas podkładów. Drogie te podkłady przy codziennym używaniu na kilku posłaniach. Reszta jak dotąd. a jaki rozmiar podkładów ? Quote
kolejna kobietka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 3 godziny temu, Annaa4 napisał: Tak, wyślij mi proszę na pw adres e-mail postaram się wysłać zdjęcia i opisy max do piątku. w sumie nie głupi pomysł żebym wysłała do Ciebie tylko te rzeczy które się sprzedadzą, kurierem paczka jest na drugi dzień od nadania. a jaki rozmiar podkładów ? Ok, zaraz prześlę :) Quote
tamb Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Różne podkłady, na mniejsze posłania 40x60, na duże posłania 90x60. Każdy rozmiar da się dostosować, zależnie jak się ułoży na posłaniu. Babka Senta i Yoda zmieniają posłania , chodzą i kładą się gdzie bliżej. To one robią pod siebie jak śpią. Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Trzymam kciuki oby ładnie i szybko się goiło. Jak się czuje? Quote
tamb Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Mikuś dobrze się czuje, je, biega od rana. 1 Quote
teresaa118 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 4. Pieluchy dla psa, prod. Trixie, rozmiar M, 32-48cm, dość małe, kupione dla Czupurka, okazały sie bardzo za małe, 12szt, 1 pielucha tylko rozłożona i schowana z powrotem cena do licytacji 10zł czy przydalyby sie takie cioci? Quote
tamb Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 O 28.10.2016 o 15:02, teresaa118 napisał: Dla Agatki aby nie umarla z glodu Bardzo dziękuję, doszło. Uzupełniłam w poście rozliczeniowym. Quote
teresaa118 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 ciociu, podaj adres do wysylki cioci Beat2010 Quote
tamb Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Fizia ma problem z oczami. Musi jechać do dobrego okulisty. Wszystko się dzieje i czasie kiedy babka Senta powoli gaśnie i nie powinna zostawać sama nawet na godzinę, ja i tż mamy takie terminy zawodowe, że nie śpimy po nocach. Każda minuta się liczy, sypiam 4, najwyżej 5 godzin na dobę. A tu trzeba jechać, zajmie to dzień, Fizia ma chorobę lokomocyjną i mimo cereni się ślini. Boję się jechać busem, nie mam samochodu. Jestem przerażona. Podróż byłaby z Bielska-Białej do Krakowa http://www.weterynarz-okulista.pl/pl/kontakt Quote
kolejna kobietka Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 A osoby, które umieściły u ciebie Fizię nie mogą pomóc? Quote
bakusiowa Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nie ma żadnych dogomaniaków z Bielska-Białej? Quote
kolejna kobietka Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 No właśnie, może ktoś zna kogoś? Kiedyś można było w prosty i łatwy sposób wyszukiwać na dogo użytkowników pod różnym kątem, a teraz przez te zmiany nie ma chyba nawet takiej możliwości. Quote
tamb Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 2 godziny temu, kolejna kobietka napisał: A osoby, które umieściły u ciebie Fizię nie mogą pomóc? Poprosiłam i togaa ze mną pojedzie. Mam ustalić termin wizyty. Będziemy jechały busem, będzie stres i bardzo się cieszę, że nie będę z Fizią sama. Najłatwiej byłoby samochodem od domu pod lecznicę i z powrotem. 2 Quote
tamb Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Dam znać jak umówię wizytę. Bałam się wyjazdu z Fizią sama. Quote
kolejna kobietka Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 To dobrze, że chociaż tyle :), ale może jeszcze się znajdzie ktoś z autem, bardzo zależy ci również na czasie. Quote
AgaG Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 5 godzin temu, tamb napisał: Poprosiłam i togaa ze mną pojedzie. Mam ustalić termin wizyty. Będziemy jechały busem, będzie stres i bardzo się cieszę, że nie będę z Fizią sama. Najłatwiej byłoby samochodem od domu pod lecznicę i z powrotem. Tamara, jesli busem, to weź transporterek na tyle duży, by Fizia weszła. W busach ostatnio cyrki robią z przewożeniem zwierząt. :( Quote
tamb Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Fizia w transporterku byłaby przerażona. Nie jest też mała. W autobusach wymagają kagańca i nie mają prawa robić cyrków. Tylko w liniach prywatnych mogą się nie zgodzić. Gorzej z moim czasem w tej chwili. Znowu będę pracować do 5 rano, żeby podgonić. Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Bazarek cegiełkowy, serdecznie zapraszam :) obecność i podrzucanie bardzo cenne za co z góry dziękuję! :) Quote
Recommended Posts