natija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 widze,ze tez zniklas i sie rzadko pojawiacie :(( Quote
sota36 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 fakt, ale wkurza mnie procedura wklejania fote- na FB latwiej i szybciej. Ale zagladam i pozdrawiam Was, Cioteczki:* ps. u nas wszystko ok:) oby tak dalej. Quote
stokrotka.af Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='sota36']fakt, ale wkurza mnie procedura wklejania fote- na FB latwiej i szybciej. Ale zagladam i pozdrawiam Was, Cioteczki:* ps. u nas wszystko ok:) oby tak dalej.[/QUOTE] nie dość,że raz na rok zagląda to jeszcze na sucho bez fot :( niedobra Ty... Quote
nuleczka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Jola, czy możliwe że Cię widziałam dzisiaj w Częstochowie na wystawie? Quote
nuleczka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 No to się jednostronnie poznałyśmy;) Okular mi pasował, włos też, ale nie byłam do końca pewna. Gdybyś miała na czole napisane że Ty to Ty to pewnie podeszłabym;) Quote
katik Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja chcę fotki zobaczyć. Na FB nie wiem, jak ciebie znaleźć, wiec chociaż troszkę wstaw tutaj. :) Quote
sota36 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Na fb wpisz jola zoltowska - widera :) Quote
katik Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='sota36']Na fb wpisz jola zoltowska - widera :)[/QUOTE] Znalazłam. Obejrzałam. I nie mogę wyjść z zachwytu. :loveu: Piękne toe twoje futrzaste stwory. :loveu: Quote
sota36 Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Dawno nas nie bylo... Nie ma juz "Miesiecznin.. " Agat nas opuscil w maju... pokonala nas starosc, miastenia i sepsa... Teraz jest nowe zycie, nie wiem, czy lepsze, tesknota jest. Zamieszkal z nami Lavik, - Ocen of Love Maribe Magic, plynie w nim krew Gutesia, bo nie moglo byc inaczej. Quote
sota36 Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 O 23.12.2009o22:33, Ewcia38 napisał: Ja tu pierwszy raz...i witam się świątecznie z życzeniami:lol:W domach ciepło, świątecznie, choinka migocze światłami, stosy prezentów piętrzą się wokół, świat wypełniony jest życzeniami. Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! klamiesz;) Quote
Recommended Posts