Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sting jest niezwykle uroczym, ok. 8 tygodniowym szczeniaczkiem.

Jest prawdziwym Super Psem. W jednej sekundzie oczaruje cię swym urokiem, rozbawi do łez swym nieporadnym brykaniem i sprawi, że zapomnisz o wszystkich kłopotach.

Jednak jak na szczeniaczka przystało, kryje się w nim również Mały Diabełek. Z chęcią używa swoich małych ząbków do poznawania otaczającego go Świata. Wszystko dla niego jest zabawką. Noga, kapeć, czy firanka. Gdy czegoś chce, oznajmia to głośnym zawodzeniem (stąd też imię po sławnym piosenkarzu). Mokre kałuże na podłodze to też jeszcze częsta sprawa.

Na szczęście poskromienie Diabełka, to tylko kwestia czasu, cierpliwości i konsekwencji opiekuna.

Jeśli jesteś gotowy na zmierzenie się z Diabełkiem, aby przez wiele lat cieszyć się wspólnym życiem z Super Psem, zapraszamy do kontaktu w sprawie adopcji.

Sting został odpchlony, odrobaczony, zaczipowany. Do nowego domu trafi po spotkaniu przed adopcyjnym oraz po podpisaniu umowy.

Tel. 664 768 580, [email protected]

A to nasz bohater :)

12246772_1140545612645468_38276654282735

5669_1140546509312045_687561737516010610

561444_1140546719312024_2586294141878158

12243241_1140547745978588_50185858066399

10600600_1140547805978582_98048143162802

Posted

W niedzielę zadzwoniła do mnie Pani z Dąbrowy Górniczej  prosząc o pomoc. Sąsiadka dostała eksmisję.

Szybki telefon do naszej Emiś i już w poniedziałek mały Sting został przetransportowany do lecznicy a potem do hoteliku.

Mamy nadzieję że maluszek szybciutko znajdzie najlepszy z najlepszych domów bo w tej chwili nie stać nas na utrzymanie kolejnego psiaka :(

Posted
59 minut temu, Martika&Aischa napisał:

dziewczynki czy ktoś mógłby pomóc w  ogłaszaniu  naszego maluszka ?

Marticzko, teraz mam baaaardzo gorący okres z powodu świąt, ale nie tylko. Obiecuję, że po świętach zrobię mu nieco ogłoszeń - tekst bardzo wzruszający - i wyróżnię na OLX.

• Upvote 1
Posted
24 minut temu, elik napisał:

Marticzko, teraz mam baaaardzo gorący okres z powodu świąt, ale nie tylko. Obiecuję, że po świętach zrobię mu nieco ogłoszeń - tekst bardzo wzruszający - i wyróżnię na OLX.

Eliczku kochana dziękuję :*:*:* :)

Posted
6 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Eliczku kochana dziękuję :*:*:* :)

Marticzko, bardzo Cię proszę przypomnij mi o tym po świętach. Wiesz... :(

Posted
16 minut temu, elik napisał:

Marticzko, bardzo Cię proszę przypomnij mi o tym po świętach. Wiesz... :(

wiem Eluniu wiem kochana i wierzę że będzie dobrze ....trzymajcie się tam cieplutko kochana choć wiem jak ciężko :(

• Upvote 1
Posted
18 godzin temu, Emiś napisał:

Zrobiłam mu wyróżnione OLX http://olx.pl/oferta/sting-super-pies-szuka-domu-CID103-IDeGxJP.html

Stinguś miał pchły, a po tabletce na odrobaczenie zaczął wydalać żywe pasożyty :/ Ma wylany teraz dodatkowo advocate, mam nadzieję, ze rozprawi się z już to ostatecznie z całym jego bogatym życiem wewnętrznym i zewnętrznym...

no to czekamy na telefony i szukamy najlepszego domu na świecie :)

Posted
O 24.03.2016o21:23, Martika&Aischa napisał:

witaj halszko kochana :) ślicznie dziękujemy :) wierzę że maluszek już niebawem skradnie komuś serducho :)

musi :) świątecznie odwiedzam chłopaka :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki wczoraj odbyła się pierwsza wizyta przed adopcyjna w Dąbrowie Górniczej :) w poniedziałek zapadnie decyzja o adopcji :)

Ojej, ciekawe, czy blisko mnie?

Trzymam kciuki za wspaniały domek dla maluszka!!!