Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Sting jest niezwykle uroczym, ok. 8 tygodniowym szczeniaczkiem. Jest prawdziwym Super Psem. W jednej sekundzie oczaruje cię swym urokiem, rozbawi do łez swym nieporadnym brykaniem i sprawi, że zapomnisz o wszystkich kłopotach. Jednak jak na szczeniaczka przystało, kryje się w nim również Mały Diabełek. Z chęcią używa swoich małych ząbków do poznawania otaczającego go Świata. Wszystko dla niego jest zabawką. Noga, kapeć, czy firanka. Gdy czegoś chce, oznajmia to głośnym zawodzeniem (stąd też imię po sławnym piosenkarzu). Mokre kałuże na podłodze to też jeszcze częsta sprawa. Na szczęście poskromienie Diabełka, to tylko kwestia czasu, cierpliwości i konsekwencji opiekuna. Jeśli jesteś gotowy na zmierzenie się z Diabełkiem, aby przez wiele lat cieszyć się wspólnym życiem z Super Psem, zapraszamy do kontaktu w sprawie adopcji. Sting został odpchlony, odrobaczony, zaczipowany. Do nowego domu trafi po spotkaniu przed adopcyjnym oraz po podpisaniu umowy. Tel. 664 768 580, [email protected] A to nasz bohater :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 i jeszcze kilka zdjęć naszego łobuza ;) Quote
yolanovi Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Jestem u malucha i rezerwuję post na finanse Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 W niedzielę zadzwoniła do mnie Pani z Dąbrowy Górniczej prosząc o pomoc. Sąsiadka dostała eksmisję. Szybki telefon do naszej Emiś i już w poniedziałek mały Sting został przetransportowany do lecznicy a potem do hoteliku. Mamy nadzieję że maluszek szybciutko znajdzie najlepszy z najlepszych domów bo w tej chwili nie stać nas na utrzymanie kolejnego psiaka :( Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 dziewczynki czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu naszego maluszka ? Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 9 minut temu, elik napisał: Śliczne zdjęcia uroczego bobasa maluszek rzeczywiście jest uroczy :) Quote
elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 59 minut temu, Martika&Aischa napisał: dziewczynki czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu naszego maluszka ? Marticzko, teraz mam baaaardzo gorący okres z powodu świąt, ale nie tylko. Obiecuję, że po świętach zrobię mu nieco ogłoszeń - tekst bardzo wzruszający - i wyróżnię na OLX. 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 24 minut temu, elik napisał: Marticzko, teraz mam baaaardzo gorący okres z powodu świąt, ale nie tylko. Obiecuję, że po świętach zrobię mu nieco ogłoszeń - tekst bardzo wzruszający - i wyróżnię na OLX. Eliczku kochana dziękuję :*:*:* :) Quote
elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 6 minut temu, Martika&Aischa napisał: Eliczku kochana dziękuję :*:*:* :) Marticzko, bardzo Cię proszę przypomnij mi o tym po świętach. Wiesz... :( Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 16 minut temu, elik napisał: Marticzko, bardzo Cię proszę przypomnij mi o tym po świętach. Wiesz... :( wiem Eluniu wiem kochana i wierzę że będzie dobrze ....trzymajcie się tam cieplutko kochana choć wiem jak ciężko :( 1 Quote
Emiś Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Zrobiłam mu wyróżnione OLX http://olx.pl/oferta/sting-super-pies-szuka-domu-CID103-IDeGxJP.html Stinguś miał pchły, a po tabletce na odrobaczenie zaczął wydalać żywe pasożyty :/ Ma wylany teraz dodatkowo advocate, mam nadzieję, ze rozprawi się z już to ostatecznie z całym jego bogatym życiem wewnętrznym i zewnętrznym... Quote
elik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Żeby tylko nie było tego za dużo jak na jeden raz. Maluszku nie daj sie wampiżom :) Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 18 godzin temu, Emiś napisał: Zrobiłam mu wyróżnione OLX http://olx.pl/oferta/sting-super-pies-szuka-domu-CID103-IDeGxJP.html Stinguś miał pchły, a po tabletce na odrobaczenie zaczął wydalać żywe pasożyty :/ Ma wylany teraz dodatkowo advocate, mam nadzieję, ze rozprawi się z już to ostatecznie z całym jego bogatym życiem wewnętrznym i zewnętrznym... no to czekamy na telefony i szukamy najlepszego domu na świecie :) Quote
Beatkaa Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 zapisuję wątek maluszka :)jest przekochany....mam nadzieję,że szybko znajdzie dom! :) 1 Quote
Emiś Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Telefony już są. I SMSy po nocy. Ale na razie nic wartego uwagi. Młody ogarnia już "siad" :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 44 minut temu, Emiś napisał: Telefony już są. I SMSy po nocy. Ale na razie nic wartego uwagi. Młody ogarnia już "siad" :) czekamy zatem na ten jeden jedyny i wymarzony :) :) :) Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 39 minut temu, anecik napisał: Trafiłam do szczeniorka ;) ciocia anecik kochana :* :) cieszę się że jesteś z nami :) Quote
halszka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 i ja przybiegłam do malucha :) i póki co rozsyłam Stinga na FB 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 witaj halszko kochana :) ślicznie dziękujemy :) wierzę że maluszek już niebawem skradnie komuś serducho :) 1 Quote
Beatkaa Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 O 24.03.2016o21:23, Martika&Aischa napisał: witaj halszko kochana :) ślicznie dziękujemy :) wierzę że maluszek już niebawem skradnie komuś serducho :) musi :) świątecznie odwiedzam chłopaka :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Dziewczynki wczoraj odbyła się pierwsza wizyta przed adopcyjna w Dąbrowie Górniczej :) w poniedziałek zapadnie decyzja o adopcji :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 nasz Sting oczywiście będzie z nowymi właścicielami uczęszczał do psiego przedszkola :) to był jeden z warunków adopcji :) 1 Quote
Gabi79 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 2 godziny temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki wczoraj odbyła się pierwsza wizyta przed adopcyjna w Dąbrowie Górniczej :) w poniedziałek zapadnie decyzja o adopcji :) Ojej, ciekawe, czy blisko mnie? Trzymam kciuki za wspaniały domek dla maluszka!!! Quote
Recommended Posts