Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszukuje dobrego dentysty. Dzwoniłam już do kilku klinik, ale w każdej polecają mi kogoś innego... Może Wy znacie kogoś godnego zaufania?

Mam problem z najstarszą suczką :(

Prośba do modów :modla: Nie wyrzucajcie tego tematu na "zęby". Tu zagląda więcej osób, a sprawa jest dość pilna...

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korona, poszperaj w "Weterynarii". jestem pewna, ze ktos tam pisal o dobrym psim dentyscie i to chyba nawet z Warszawy.

ps. w pierwszej chwili myslalam, ze dla siebie szukasz :wink:

Posted

Żona brata mojej sąsiadki(nie pamietam jak to sie tam nazywa;P)jest wetem, i z tego co wiem zajmuje sie zabkami:) Jak bys chciala to moge sie wiecej dowiedziec;)

Posted
:o

To są nawet psi dentyści?

A jakie jeszcze specjalizacje wetów znacie?

Baaa, medycyna weterynaryjna się rozwija, dzisiaj są weterynarze-specjaliści niemal od wszystkiego- ortopedzi, dermatolodzy, okuliści, kardiolodzy... itd.

A na codzień chodzimy do weta- internisty 8)

Posted
:o

To są nawet psi dentyści?

A jakie jeszcze specjalizacje wetów znacie?

Baaa, medycyna weterynaryjna się rozwija, dzisiaj są weterynarze-specjaliści niemal od wszystkiego- ortopedzi, dermatolodzy, okuliści, kardiolodzy... itd.

A na codzień chodzimy do weta- internisty 8)

Dobrze wiedzieć. Muszę się dowiedzieć, jakie specjalności są dostępnę w EBlągu.

Zdrówko

Posted

Dzięki dziewczyny :)

Byłyśmy we wtorek u Jodkowskiej na Nowoursynowskiej. dziś mamy jeszcze jedna wizytę tym razem na Grójeckiej.

Ale już wszystko dobrze, dzisiejsza wizyta to tylko kontynuacja leczenia, a Negra już je i nic ją nie boli.

Posted

Zrobiła 2 pętelki. Jedną założyła na ząbka, a drugą pętelkę przyczepiła do klamki :lol: :wink:

(hahah Nie mogłam sie powstrzymać)

Ale tak poważnie, to wszystko wyczyściła, dała lekarstwo i już jest ok :)