Murka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Minęło już 30 dni hotelowania, więc robię rozliczenie. Zdecydujcie czy pieniądze po Daktylu wrócą dla niego jeśli wróci do nas. Wpłaty: +343,10 zł pozostałość po Daktylu +30 zł Diana P. +10 zł Krzysztof O. +30 zł Katarzyna Ch. +30 zł Agata P. +50 zł Paweł J. +20 zł Ewa C. +15 zł Ałła G. +20 zł Beata Ch.-Cz. +20 zł Marta K. +20 zł Ewa Ł.-K. +30 zł Anna P. +100 zł Elisabeta +50 zł elficzkowa +90 zł Rafał K. +50 zł Dorota L. +100 zł Marlena K. +10 zł Jarosław P. +100 zł Katarzyna T. Razem: +1118,10 zł Koszty: -350 zł hotelowanie 23.02-23.03 (przez parę dni liczyłam ze zniżką, bo PANAVECZKA przekazała trochę karmy) -5 zł odbiór z lecznicy (1/2 kosztów) -10 zł II odrobaczenie -10 zł przejazdy do lecznicy na kastrację (1/2 kosztów) Razem: -375 zł +1118,10 zł - 375 zł = +743,10 zł Stan konta na 23 marca wynosi +743,10 zł. Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 To dobry pomysł Murko żeby pieniążki po Daktylku wróciły do niego. Jak narazie nie wiadomo czy bedą jakieś deklaracje :( Przynajmniej bedzie na miesiąc hotelowania. Quote
PANEVECZKA Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Dziekuje za dodanie listy wplat na Piracika dziękuję znajomym jak również osobom z dogomani Czy ktos sie moze odzywal w sprawie adopcji Piracika ? czy dalej cisza Quote
Tyśka) Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Nie wiem czy ktoś dzwonił, ale wiem, że bardzo się to ciągnie. Pirat to ideał dla aktywnej rodziny, więc dziwię się, że jeszcze nie ma nim zainteresowania :( Quote
Murka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 U mnie cisza... choć to się wydaje niepojęte. Quote
Murka Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Dziś miałam bardzo obiecujący tel. z Lublina:) Mieszkanie, państwo są narzeczeństwem, pracują w domu, więc Piracik rzadko zostawałby sam. Państwo mają doświadczenie z psami, byli już domem tymczasowym. Niedawno pożegnali swojego pieska - staruszka. Quote
Tyśka) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Jeszcze się za bardzo nie cieszę, choć nie ukrywam, że uśmiech pojawił się na mojej twarzy :) I zaciskam kciuki. Mam nadzieję, że to będzie TEN domek. Quote
Murka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Na razie cisza. Pani miała ustalić z drugą połówką czy dadzą radę przyjechać zapoznać się z Piratem czy będą prosić o podwiezienie psiaka do Lublina. Quote
PANEVECZKA Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Mamy Nadzieję ze się uda.Pozdrawiamy z Holandii I mocno trzymamy kciuki że uda się Piracikowi!!!! Quote
Murka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Pani dzisiaj zadzwoniła, potwierdziła chęć adopcji, są zdecydowani:) Będą jednak prosić o pomoc w transporcie. Wstępnie umówiliśmy się na przyszły tydzień (tak pasuje Państwu), wcześniej będzie wizyta pa, którą zgodziła się przeprowadzić teresz10 :) Kciuki potrzebne:) Quote
Murka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Dzwoniłam do teresz w czwartek i mówiła, że do niedzieli postara się zrobić wizytę. Dzisiaj chciałam zadzwonić zapytać jak sytuacja i czy doszedł SMS z namiarami na DS, ale teresz nie odbiera. Będę próbować wieczorem. DSowi pasuje, aby Piracik przyjechał do nich w poniedziałek lub wtorek. Quote
Murka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Wizyta jutro i jak wszystko będzie ok, to w poniedziałek zawozimy kawalera do domu:) 1 Quote
Murka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 teresz dała zielone światło, jutro Piracik jedzie do domku:) Quote
PANEVECZKA Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Piracik ♥ nowi właściciele napewno beda zadowoleni z psiaka bo jest kochany trzymam kciuki za adopcje oby wszystko dobrze wyszlo ... czekam na wieści Murko Quote
Tyśka) Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 wspaniała wiadomość!Paneveczko, czy możesz dopytać się swoich znajomych o to, co robić z pieniędzmi po Piraciku? Podaktylowe wracają do Daktyla, ale jeśli coś jest na koncie Pirata to czy to może zostać przeznaczone dla Snikersa bez deklaracji? Oczywiście czekamy na ostateczne rozliczenie Murkowe, ale już warto powoli dowiadywać się, co z tymi pieniążkami. Quote
Murka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 I pojechało Piraciątko:) teresz twierdzi, że Państwo sobie poradzą nawet jakby były problemy. Mówiłam im, że może wystąpić problem z zostawaniem, Piracik może płakać. Mają duże mieszkanie 3-pokojowe, więc jest w razie czego gdzie go izolować czy nawet postawić kennel gdyby się okazało, że rozrabia. Państwo pracują w domu, więc Pirat zostawał będzie rzadko, ale jednak czasem na pewno będzie to nieuniknione. Myślę, że będzie dobrze:) Potem zrobię rozliczenie. 1 Quote
PANEVECZKA Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 :)))))) kochajcie Piracika tak mocno jak on pokocha Was Jesli chodzi o pieniądze po Piraciku mysle ze moi znajomi nie beda mieli nic przeciwko zeby przeszly na Snikersa drugiego psiaka chociaz nie pytalam Quote
Recommended Posts