b-b Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 28 minut temu, anecik napisał: Zapraszamy do Karinki I ja zaproszę do małej ślicznotki :) Quote
Anecik Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 NIE MA KARINKI W SCHRONIE!!!!!!!!!!!!!!! Dzwoniła do mnie Tola że nasza Karinka została wydana w dniu robienia zdjęć. Po prostu wbiło mnie w fotel. Nie wiem co teraz robić :( Tzn wiem że jedziemy, tylko nie wiem po kogo. Mam skrytą nadzieję że nie wycofacie się z bazarku kilometrowego bo jakiegoś psiaka przywieziemy - powiedziało się "a" trzeba powiedzieć "b". Tola jedzie do schronu zrobić zdjęcia i jakąś bidę wybiorę. Czyli jedziemy po jakąś bidę do mnie na BDT i dwa szczeniaczki - jeden pod moją opiekę, drugi pod opiekę Gabi, które przenocują u mnie (mąż jeszcze nic nie wie :) mam nadzieję że z 5 psami mnie z domu nie wyrzuci :D) i TZ szafirki zabierze je ode mnie do hoteliku. Jest to i tak połowa drogi niż miałby jechać do Zamościa. Wszystko oczywiście ustalone z Tolą, Gabi i Hanią. Koszt przewozu Pyrzowice - Zamość będzie z bazarku Karinkowego. Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Nie nadążam. Tamtych szczeniaków już nie ma, są 2 inne. Czekoladka niewysterylizowana (nie wydadzą przed sterylizacją) i terierkowaty Krówek. Na BDT Papilonka - ale ma jakiegoś guza (wielkości buraka) - muszą sprawdzić co to jest. Jak Tola wróci może wrzuci zdjęcia bo mi wcięło kabelek. Quote
Bogusik Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 To się porobiło...Oby tylko trafiła na dobrych ludzi,ale tego się nie dowiemy... Quote
Havanka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 To nie pierwszy raz, kiedy schron wydaje zarezerwowanego psa. Nigdy nie dowiemy się, jak się miewa. Oby nie trafiła z deszczu pod rynnę. Quote
Poker Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ojej , jaka szkoda. Ale z drugiej strony jest tyle bied ,że innej się poszczęści tak jak było z Abi. Quote
Tola Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Pojechałam dzisiaj do schronu, bo mnie też załamała ta wiadomość, ze Karinki nie ma w schronie :( Jak jakiś czas temu pojechałam robić jej zdjęcia, to faktycznie nic nie mówilam o rezerwacji, bo jeszcze wtedy nie wiedziałam, ze tak się sprawy potoczą. Trudno rezerwować psa w sytuacji gdy nie wiadomo, czy znajdzie się dla niego jakies miejsce... Potem TZ dzwonił, żeby ją zarezerwować, a podobno juz wtedy nie było jej w schronisku - została wydana w tym samym dniu, kiedy robiłam zdjęcia. Dopiero dzisiaj skojarzyli, która suczkę rezerwowałam. Nic, róbmy swoje, kolejne czekaja na pomoc, miejmy nadzieję, ze Karinka trafiła do dobrych ludzi, tacy tez przyjezdzaja do schroniska po psa. Quote
Tola Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 terierowaty piesek, podrzucony pod schronisko Quote
Tola Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Wczoraj była uaktualniana strona schronu i znalazłam tam tez zdjęcia szczeniaka Quote
Tola Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 W schronie jest ta suczka, widziałam ją dzisiaj, ma oczy bardzo podobne do oczu Bezuni Quote
Recommended Posts