Ziutka Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dnia 4.08.2017 o 22:53, Kejciu napisał: Po dwie wersje z moim i Ziutki telefonem więc Ziutka odbieraj tel :D Narazie cisza :( zero tel, a u Ciebie ? Quote
Kejciu Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 1 godzinę temu, Ziutka napisał: Narazie cisza :( zero tel, a u Ciebie ? dwa tel - jeden pani z Legionowa są teraz na wakacjach ale mieli odezwać się po niedzieli - razie cisza... A drugi tel z Pułtuska ale dom wychodzący więc nie zdecydowałam się. Byłam wczoraj u Pani i zawiozłam z Kwiaciarenką jej podopieczną Lilkę - dom fajny naprawdę i ludzie bardzo sympatyczni ale do wychodzącego domu Koko nie chcę oddawać więc z jej ogłoszenia pojechała Lilka :) może ten trzeci będzie właściwy jak zadzwoni ?:) Quote
domtymczasowykasandra Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 Zaktualizowałam w końcu post z aktualnymi podopiecznymi: Są to: Gucio i Pola w BDT u Ziutki oraz Koko która wróciła z adopcji w BDT u Kejciu Quote
Kejciu Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 dopisuję do rozliczenia 12,92zł za wyróżnienia ogloszeń Koko jakieś zmiany w regulaminie i cenach pakietów są:( Quote
Kejciu Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Prawie dwa lata codziennej ciężkiej pracy Na filmiku Pepsik zwany Pikiem :) już przynajmniej nie ucieka i nie gryzie i nie robi pod siebie jak się do niej podchodzi... :) Quote
Kejciu Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Z Koko strasznie ale to strasznie wychodzi sierść - takimi kępkami całymi. Znajduję dosłownie wszędzie. Byłam z nią dzisiaj w gabinecie weterynaryjnym - oglądaliśmy te kępki sierści pod mikroskopem. Konieczne jest stosowanie preparatu efa olie ale akurat nie było w lecznicy więc sprzedano mi coś co podobno jest lepsze od tego efa olie ale i mega drogie. Nie miałam wyjścia zakupiłam. Od dzisiaj stosujemy zapłaciłam 100zł ( preparat plus badanie i rozmaz ) Quote
Mattilu Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Biedna Koko, mam nadzieje, ze to strasznie drogie lekarstwo choc troche pomoglo? A Gucio dalej taki gryzak? Quote
Kejciu Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 1 godzinę temu, Mattilu napisał: Biedna Koko, mam nadzieje, ze to strasznie drogie lekarstwo choc troche pomoglo? A Gucio dalej taki gryzak? Nie chcę zapeszać ale mniej tej sierści znajduję a dopiero krótki czas je stosujemy więc chyba jest naprawdę dobre. Do tego co dwa dni wyczesuję wszystkie kociaki :) Koko pozdrawia W sprawie Gucia niestety nie wypowiem się bo nie wiem :( Quote
Ziutka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Tak Mattilu, nadal gryzak, teraz do tego jeszcze straszne wojny urządzają z Polą. Mam zaległe paragony do wstawienia, za leczenie, od dwóch dni od nowa leczymy Polę na uszy i tak wkoło. Ogólnie u nas kiepsko i u psów i prywatnie jakoś :( Dzisiaj musiałam kupić karmę w Biedronce, bo brak funduszy na coś lepszego, nie wiem tylko czemu w jednej karmie jest wpisane kitty jak to psia karma, no nie ważne ehh Na ostatnim paragonie jest 40 zł, dopiero go dzisiaj z portfela wyjęłam i wyblakł Quote
Kejciu Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Koko bardzo dziękuje Magdarynce za wpłatę 50zł :* Quote
Recommended Posts