Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, domtymczasowykasandra napisał:

TADAM!

stan konta: - 1865,55zł

Ziutka Ty wiesz co.... :D tyle psiaków czeka na ratunek....  :D

Koko miała wczoraj profesjonalną sesję zdjęciową do ogłoszeń - jak tylko otrzymam zdjęcia to się pochwalimy :)

była bardzo dzielna i pięknie pozowała :)

Zamów kochana podkłady dla Gucia, obrożę tą z feromonami bo już minął prawie miesiąc jak ją ma, a działa 3 tygodnie. Jednak ten stress out też zamów i pamiętaj, że zaraz hotel Gucia 8.09 trzeba płacić, nie wiem tylko jak Ola z karmą i smaczkami, miała Ci napisać sms dzisiaj po południu. 

Posted
1 minutę temu, Ziutka napisał:

Zamów kochana podkłady dla Gucia, obrożę tą z feromonami bo już minął prawie miesiąc jak ją ma, a działa 3 tygodnie. Jednak ten stress out też zamów i pamiętaj, że zaraz hotel Gucia 8.09 trzeba płacić, nie wiem tylko jak Ola z karmą i smaczkami, miała Ci napisać sms dzisiaj po południu. 

ok czekam na sms albo zadzwonię do niej po pracy jak wyjdę i o wszystko wypytam. a może zamiast stress out to zylkene weźmiemy ?bo chyba jeszcze nie testowałyśmy a wiele osób bardziej od stress out ją poleca co myślisz ?

Zaproszę na bazarek ciasteczkowy dla Alfreda na kastrację, wyżywienie i szczepienia

Posted
4 minuty temu, Piromanka napisał:

Dziewczyny, myślę, że ten bazark z ciastem też można oficjalnie zamknąc i uwzględnich w rozliczeniach.

Musisz kochana zrobić zestawienie wpłat w poście numer dwa - regulaminowo dopiero wtedy rozliczymy bazarek :)wpłaty podawałam Ci na wątku :)

• Upvote 1
Posted

Dopisuję 300zł za hotelowanie Gucia - przelew powinnam zrobić do 10.09 ale byłam na wyjeździe więc wykonuję go dopiero teraz.

Gucio to ciężki przypadek - miał już dwie konsultacje behawiorysty - koszt jednej 150zł  ( koszty dowiezienia Gucia do nas bierzemy na siebie + koszt jednej konsultacji również opłacamy z własych środków )

Ola teraz ćwiczy według zaleceń - przynajmniej miałyśmy okazję aby te prawie 4h w podroży w końcu się z Olą nagadać i dokładnie wypytać o Gucia i przyjrzeć się pracy behawiorysty i z bliska to wszystko poobserwować.

Gucio to drugi bardzo trudny przypadek jaki nam się trafił zaraz po Pepsi :(