Kejciu Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 11 godzin temu, Ziutka napisał: Kochani, czy ktoś tu z zaglądających i kibicujących nam, miałby czas na porobienie zdjęć i wystawienie bazarku na nasze długi ? Mam w domu kilka kartonów ubrań i innych fantów, ale w najbliższym i dalszym czasie nie będę miała czasu tego ogarniać, a wszystko leży i marnieje w wilgotnej piwnicy :( podniosę.... Quote
Ziutka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 10 minut temu, Kejciu napisał: podniosę.... Dupa blada :( Quote
jola_li Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Dziewczyny, bardzo mi przykro, naprawdę nie mogę :(. Zdjęcia mogłabym porobić, ale prowadzić bazarek (= regularnie być przy komputerze) nie dam rady :(... 1 Quote
Ziutka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 1 godzinę temu, jola_li napisał: Dziewczyny, bardzo mi przykro, naprawdę nie mogę :(. Zdjęcia mogłabym porobić, ale prowadzić bazarek (= regularnie być przy komputerze) nie dam rady :(... Jolu! Zdjęcia jak najbardziej :) jeśli byś mogła naprawdę porobić zdjęcia, to ja bazarek/bazarki porobię! Cudowna wiadomość! Tylko, że tego jest naprawdę sporo i czy jesteś pewna na 100 % że możesz nas w ten sposób odciążyć i nam pomóc ? 1 Quote
Kejciu Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Zapraszam na bazarek narazie ostatnia edycja... Quote
jola_li Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 17 godzin temu, Ziutka napisał: Jolu! Zdjęcia jak najbardziej :) jeśli byś mogła naprawdę porobić zdjęcia, to ja bazarek/bazarki porobię! Cudowna wiadomość! Tylko, że tego jest naprawdę sporo i czy jesteś pewna na 100 % że możesz nas w ten sposób odciążyć i nam pomóc ? Sporo to znaczy ile ;)? Dobrze by było, żeby zmieściło się w mieszkaniu ;). Quote
Ziutka Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 2 godziny temu, jola_li napisał: Sporo to znaczy ile ;)? Dobrze by było, żeby zmieściło się w mieszkaniu ;). Spokojnie się zmiesci, mogę najpierw dać trochę i potem znowu :) Quote
jola_li Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Najlepiej będzie jak zadzwonicie i pogadamy :). Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Ale ładne psy się marnują w tym schronisku. Quote
Annaa4 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Dziewczyny jak wreszcie ogarnę bazarek zaległy, to z chęcią pomogę, ale myślę, że tak w okolicach września. Quote
Ziutka Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 18 godzin temu, Annaa4 napisał: Dziewczyny jak wreszcie ogarnę bazarek zaległy, to z chęcią pomogę, ale myślę, że tak w okolicach września. Super :) to druga część będzie dla Ciebie jeśli się zgodzisz :) Quote
Kejciu Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Od kilku dni mamy nowego podopiecznego - Gucia. Jest to piesek ma około 10 msc jest bardzo wystraszony. Znalazła go nasza koleżenka pod swoją posesją - dokarmiała go kilka dni i gdy jego zachowanie ją zaniepokoiło zawiozła go do lecznicy w której przebywał kilka dni. Był wychudzony i odwodniony. Już bezpieczny. Zawiozłyśmy go do PDT do Ostrołęki do naszej Oli u której już trzymałyśmy wcześniej psiaki. Zakupione jedzenie, posłanie, spot on na kleszcze, gryzaki, obroża antystresowa, podkłady, karma mokra, kong i piłeczka do zabawy o mamo nie wiem czy o czymś nie zapomniałam Quote
konfirm31 Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Śliczności :). Niesamowite jesteście, Dziewczyny! Quote
Recommended Posts