sylwija Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Numir świątecznie pozdrawia i się przypomina :) miewa się świetnie, bardzo dobrze zniósł narkozę, ząbki ma czyste, mocne i zdrowe :) pieniędzy oczywiście wciąż brakuje i na zabieg, choć wyniósł 120 zł, i na jedzenie dla niego.. za to w najbliższym czasie odbędzie się wizyta przedadopcyjna :) Quote
Poker Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 trzymam mocno kciuki za DS dla mojego ulubieńca. Livka, dopisz kolejne wydatki na niego w rozliczeniu. Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Poświąteczne dzień dobry :) Numirku, trzymam kciuki Ślicznoto Quote
Livka Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 14 godzin temu, Poker napisał: trzymam mocno kciuki za DS dla mojego ulubieńca. Livka, dopisz kolejne wydatki na niego w rozliczeniu. Uzupełniłam wydatki - Sylwio sprawdź czy wszystko ujęłam. Numir jest na dużym minusie - dług wynosi 402,13 zł Quote
Poker Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Wpłacę 5 dyszek na ulubieńca.Na konto Livki ? Quote
sylwija Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 tak, dziękuję ślicznie :) on jest prześwietnym psiakiem, oglądałam zdjęcia, jaki był bidny, a jaki teraz wesolutki, milutki :) a mógłbyś ktoś (? :) ) zrobić tak ślicznie, jak dla Zeldy i Sheldona - i opis jakiś fajny? wrzuciłabym na http://pupilove.pl/ Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Cytuj Numir jest na dużym minusie - dług wynosi 402,13 zł mam nadzieję, że sobota/niedziela ruszę z bazarkiem - Numir, jak obiecałam, też będzie beneficjentem, ale wiadomo, że ew. pieniądze nie "od razu" trafią do jego skarpety ... Quote
Livka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 15 minut temu, sylwija napisał: dzisiaj wizyta pa trzymam kciuki :) Quote
Poker Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 7 godzin temu, sylwija napisał: dzisiaj wizyta pa Ojej, oby, oby. Trzymam kciuki. Quote
RudyKas Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 12 godzin temu, sylwija napisał: dzisiaj wizyta pa czekamy na jakieś info! Quote
sylwija Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 wiosna! i nasz 'staruszek'(?!) Numir -------------------------------------- Nie. nie ten pies nie do tego domu Quote
Poker Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Trudno, czekamy na TEN domek. Wpłaciłam 5 dyszek na konto Livki Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Witaj Numirku :) Zaszczekaj na znajomych i przyjaciół - niechaj zaglądają na bazarek, który właśnie otworzył podwoje i dla Ciebie ;) Quote
sylwija Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 14 godzin temu, Poker napisał: Trudno, czekamy na TEN domek. Wpłaciłam 5 dyszek na konto Livki 15 godzin temu, RudyKas napisał: ojej... :( 14 godzin temu, Poker napisał: Trudno, czekamy na TEN domek. Wpłaciłam 5 dyszek na konto Livki Godzinę temu, Gusiaczek napisał: Witaj Numirku :) Zaszczekaj na znajomych i przyjaciół - niechaj zaglądają na bazarek, który właśnie otworzył podwoje i dla Ciebie ;) pięknie dziękuję :) może to nie jest zły dom, ale trzeba minimalizować ryzyko nieudanej adopcji, a Numir jest jednak już nie najmłodszym psiakiem, po przejściach, no i bardzo wrażliwym a w tym przypadku i ja, i Ania z Piotrkiem, którzy robili wizytę pa, mamy duże wątpliwości. Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Skoro się pojawiły wątpliwości nie ma 2zdań. Czekamy na TEN domek :) Quote
sylwija Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 25 minut temu, Poker napisał: PRZECUDNY A jakie były wątpliwości? na pw napiszę :) Quote
Poker Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Wątpliwości były w pełni słuszne. Numirku, kiedy ktoś wypatrzy ciebie sensowny ? Quote
RudyKas Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numir cud miód. Oby następnym razem domek był już właściwy... 1 Quote
sylwija Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 na razie brak innych zainteresowanych, ale może trzeba jakieś ogłoszenia wykupić, jakiś opis.. moim zdaniem, to on fajny jest :) Quote
Recommended Posts