Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dzięki pomocy udało się zapłacić dzisiaj zaległy rachunek hotelikowy na kwotę 300,00 zł za wrzesień i jeszcze jesteśmy na plusiku. Pięknie wszystkim dziękujemy za pomoc

Posted
Przed chwilą, yolanovi napisał:

Dzięki pomocy udało się zapłacić dzisiaj zaległy rachunek hotelikowy na kwotę 300,00 zł za wrzesień i jeszcze jesteśmy na plusiku. Pięknie wszystkim dziękujemy za pomoc

Super! :) dalej też będzie dobrze!

• Like 1
Posted

Dziewczynki odezwała się do mnie na PW Pani Agnieszka (Aga22)  która od niedawna jest na dogomani :) Wsparła naszego Kapselka kwotą aż 100 zł :) Pani Agnieszko jeszcze raz ogromnie ogromnie dziękuję :* Jak tylko pieniążki dotrą Yolanovi ( księgowa Kapselka) na pewno potwierdzi :) Dziękujemy :) 

Posted

Te zdjęcia piesełka są śliczne i mam wrażenie, że pokazują Kapselka jakim jest. Może warto je zamienić na OLX, naprawdę cudo piesiełek :)

• Like 1
Posted
12 minut temu, Aga22 napisał:

Te zdjęcia piesełka są śliczne i mam wrażenie, że pokazują Kapselka jakim jest. Może warto je zamienić na OLX, naprawdę cudo piesiełek :)

Pani Agnieszko bardzo się cieszę że jest Pani z nami :) Wypuścimy serię ogłoszeń z zamieszczonymi zdjęciami :)  

Posted

Dziewczynki właśnie dojechały dwie ogromne paczki pełne cudnych fantów od naszej kochanej Pani Aneczki ze Szczekocin :) Już w weekend ruszymy z bazarkiem fantowym na który już dziś wszystkich zapraszamy :) 

stylowi_pl_humor_5894474.gif

Posted
2 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki właśnie dojechały dwie ogromne paczki pełne cudnych fantów od naszej kochanej Pani Aneczki ze Szczekocin :) Już w weekend ruszymy z bazarkiem fantowym na który już dziś wszystkich zapraszamy :) 

stylowi_pl_humor_5894474.gif

czekamy :)  ja jutro zrobię wpłatę dla chłopaka:) 

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki odezwała się do mnie na PW Pani Agnieszka (Aga22)  która od niedawna jest na dogomani :) Wsparła naszego Kapselka kwotą aż 100 zł :) Pani Agnieszko jeszcze raz ogromnie ogromnie dziękuję :* Jak tylko pieniążki dotrą Yolanovi ( księgowa Kapselka) na pewno potwierdzi :) Dziękujemy :) 

Pieniązki na koncie Kapselka. Dziękujemy

Posted
10 godzin temu, danka488 napisał:

dziewczynki, proszę o sprawdzenie dzisiaj konta moja wpłata jest łączona z bazarkiem dla Kapselka :)

Danusiu nasza kochana yolanovi na pewno do jutra rana sprawdzi i potwierdzi :* :) Dziękuję kochana :* a paczuszka z nagrodą już naszykowana do wysyłki i jutro zostanie wysłana :*