buniaaga Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Sara to psie dziecko które zostało porzucone na parkingu pod jedną z Bielskich firm ( woj.podaskie) Siedziała i czekała...Może jednak ktoś po mnie wróci??? Niestety :( Sunia jest młodziakiem, kończy wymianę zębów mlecznych na stałe. Kochana,miziasta,spokojna,mądra i opanowana dziewczynka. Udało się nam znaleźć dt Musimy zapewnić dla suni utrzymanie w postaci karmy,odrobaczenia,szczepienia itp Mamy pod opieką też inne biedy :( Prosimy więc wszystkie dobre ciocie o wsparcie w postaci karmy,bazarków lub grosika! 1 Quote
buniaaga Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Rozliczenie Dulska 50zł wpłata 9.12-2015 doris66 bazarek 98,70zł buniaaga bazarek 152zł wydatki 50zł wpłacone na konto dt szczepienie 116,90zł zakup karmy w dn 30.12.2015 wpłata bazarek 73 zł stan konta 206,80zł Quote
doris66 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Jestem u Saruni. Smutna malutka istotka. Quote
buniaaga Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Ale fajna mała. Mała jest świetna Nie widać tego na zdjęciach ale ona jest taka bardziej słodka taki dzieciak Na zdjęciach wygląda jak dorosła sunia 1 Quote
doris66 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Sarunia w dt sprawuje się bardzo dobrze. Zapewne była pieskiem domowym zanim trafiła na ulicę, bo zna zasady życia domowego. Jest w pełni zsocjalizowana , zna nawet komendy "siad" i "łapa", grzecznie pilnuje swojego kocyka . Nie jest nachalna w pieszczotach, delikatna w zabawie. Utrzymywanie czystości tez wychodzi jej bardzo dobrze. Więc dlaczego znalazła sie na ulicy, w dodatku z dala od ludzi? przypuszczam, że nie zawiniła niczym ....no może tylko tym, ze komus się znudziła , lub za szybko urosła. Sarunia zapowiada sie na pieska średniego ale zwartej, mocnej budowy ciała. Jest urocza choć żadne zdjęcie nie odda w pełni jej uroku. Ją po prostu trzeba zobaczyć,przytulić.....i juz sie ja kocha, taka jest sympatyczna . 1 Quote
buniaaga Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Melduję się u Saruni. Witam się u sunieczki. Witam cioteczki Quote
buniaaga Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Sarunia w dt sprawuje się bardzo dobrze. Zapewne była pieskiem domowym zanim trafiła na ulicę, bo zna zasady życia domowego. Jest w pełni zsocjalizowana , zna nawet komendy "siad" i "łapa", grzecznie pilnuje swojego kocyka . Nie jest nachalna w pieszczotach, delikatna w zabawie. Utrzymywanie czystości tez wychodzi jej bardzo dobrze. Więc dlaczego znalazła sie na ulicy, w dodatku z dala od ludzi? przypuszczam, że nie zawiniła niczym ....no może tylko tym, ze komus się znudziła , lub za szybko urosła. Sarunia zapowiada sie na pieska średniego ale zwartej, mocnej budowy ciała. Jest urocza choć żadne zdjęcie nie odda w pełni jej uroku. Ją po prostu trzeba zobaczyć,przytulić.....i juz sie ja kocha, taka jest sympatyczna . Fakt to wyjątkowa sunia. Quote
atulek Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Sarunia w dt sprawuje się bardzo dobrze. Zapewne była pieskiem domowym zanim trafiła na ulicę, bo zna zasady życia domowego. Jest w pełni zsocjalizowana , zna nawet komendy "siad" i "łapa", grzecznie pilnuje swojego kocyka . Nie jest nachalna w pieszczotach, delikatna w zabawie. Utrzymywanie czystości tez wychodzi jej bardzo dobrze. Więc dlaczego znalazła sie na ulicy, w dodatku z dala od ludzi? przypuszczam, że nie zawiniła niczym ....no może tylko tym, ze komus się znudziła , lub za szybko urosła. Sarunia zapowiada sie na pieska średniego ale zwartej, mocnej budowy ciała. Jest urocza choć żadne zdjęcie nie odda w pełni jej uroku. Ją po prostu trzeba zobaczyć,przytulić.....i juz sie ja kocha, taka jest sympatyczna . Pięknie ją opisujesz szczególnie realistycznie widzę jak pilnuje swojego kocyka . Sympatyczne i ujmująca za serce psie dziecko :) Quote
Figunia Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Bede kibicowac slicznej i madrej Dziewuszce, az do jak najszybszego znalezienia najodpowiedniejszego Domku! Quote
doris66 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 U Saruni nadal wszystko ok jeśli chodzi o zachowanie. Tylko panienka jeść musi i zwalczyć robale musi no i chyba potrzebne szczepienie bo nie wiemy czy kiedys miała. Kto wesprze Sarunię, bardzo prosimy. Quote
buniaaga Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Dziękuję cioteczki za kibicowanie Saruni. Będziemy wdzięczne za każdą pomoc dla niuni. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Malenka kruszyneczko zagladam z kciukami i cmokasami ogromnymi Quote
buniaaga Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Zapraszam serdecznie bazarek dla Rufika i Ritki i Saruni! http://www.dogomania...2#entry16668553 Quote
doris66 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Sarunia ma ogłoszenia na tych portalach, na dwa województwa: podlaskie i mazowieckie. Kciukamy za domek dla Sary. www.olx.pl www.gumtree.pl www.alegratka.pl www.ogloszenia.wp.pl Quote
buniaaga Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Trzymamy kciuki Ja też pokazałam niunię na Olx i Białystok on line ale cisza Quote
doris66 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Trzymamy kciuki Ja też pokazałam niunię na Olx i Białystok on line ale cisza Dzwonił jeden pan , ale chyba przeraziła go umowa adopcyjna....bo miał oddzwonić, ale nie oddzwonił. Quote
buniaaga Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Czekamy ktoś się musi zakochać w Sruni Quote
Dulska Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Podajcie konto, proszę, wyślę coś na karmę dla małej Quote
buniaaga Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Podajcie konto, proszę, wyślę coś na karmę dla małej Witamy Dzięki wielkie!!! Wysłałam PW z nr konta Quote
Nadziejka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Witam malenka kruszynke z nadzieja i pozdrowieniem ogromnym Quote
Recommended Posts