Anka K 18 Report post Posted November 6, 2015 A może ktoś z Was dosmaczał karmę Pokusą? Czytałam ostatnio o niej i mocno mnie zaciekawiła. Są nawet przepisy na dania z Pokusy (alternatywa dla psów nie chcących jeść komercyjnej karmy) Spodobały mi się naleśniki :) taki przysmak, deser... Używa ktoś z Was Pokusy? Share this post Link to post Share on other sites
wronka 136 Report post Posted November 7, 2015 Znajomi psi emerycie testowali: https://emeryturana4lapach.wordpress.com/2015/09/25/tiger-kuszony-pokusa/ Acz jak za ziółka to cena porażająca :) Share this post Link to post Share on other sites
Monieq 101 Report post Posted November 7, 2015 Kupiłam po małym opakowaniu na próbę, chciałam dosmaczyć suche mojemu niejadkowi. No i nie wyszło -_- Szczeniak wcina aż mu się uszy trzęsą i wylizuje miskę z tego "sosu" do czysta, a Figo niestety nawet do miski nie chce podejść... Dopiero jak podałam mu kilka namoczonych granulek z ręki to zjadł, ale bez szału... Ale ogólnie internety są bardzo pozytywnie nastawione do tego cuda, większość psów lubi nawet tylko z płatkami ;) Share this post Link to post Share on other sites
colirya 16 Report post Posted November 15, 2015 Osobiście byłam sceptycznie nastawiona, ale w końcu dałam się przekonać i kupiłam. Okazało się, że słusznie, bo psu karma faktycznie lepiej wchodziła - a z płatkami ryżowo-jaglanymi było jeszcze lepiej. Tylko cena trochę przesadzona ;). Share this post Link to post Share on other sites
wet_CBDNA_pl 0 Report post Posted November 17, 2015 Akurat nigdy nie mieliśmy okazji podawać jej dla naszej suni,ale dzięki za namiar bo być może jako dodatek,także ją wypróbuję. Orientujecie się moze w jakiej jest cenie? Share this post Link to post Share on other sites
tusiua98 0 Report post Posted March 7, 2018 Nie wiedziałam że takie cuda są. Share this post Link to post Share on other sites