Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ktoś kiedyś stworzy filmik jak się tam poruszać, odszukiwać ...to może kiedyś się  tam pokarze.

Bogda loguj się,wszytko co tylko wiem podpowiem :) obiecuję przy świadkach ;)

wpaniały wynik ! tyle serc poruszył ten nasz cudak :) ale też ,mam świadomość ile kasy jeszcze potrzeba ...

Ooo i to jest dobry pomysł!

Hana miałaby z kim szaleć 24icon_smile2.gif

Oj nareszcie coś by się działo w tym naszym spokojnym ,czasami za spokojnym domku ;)

ale wiem też ,że kolejka będzie długa i pewnie będzie brany pod uwagę domek stały z okolic Warszawy ;)  ale to jeszcze trochę potrwa...

teraz najważniejszy tymczas 

Posted

Mam nadzieję że mi wybaczycie wlazłam na to i nie mogę spokojnie usiedzieć...

Ile jest jeszcze takich zakazanych miejsc/fabryk psów... :(

Kary powinny być naprawdę ogromne - ręce opadają...

http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/kolejna-pseudohodowla-namierzona,182078.html

Bgra - dzięki za licytację na FB 0heart.gif

te budynki nie stoją w środku lasu,nikt niczego nigdy nie słyszał ? niewiarygodne !

znieczulica ,chęć zarobku,nieważne ,że kosztem istot żywych  :(

nie tak dawno przeglądałam ogłoszenia,wpadło mi w oko ogłoszenie o repie

dzwonię,mówię,że mam Lhasa i spodziewamy się cieczki ,mam taki kaprys,że chciałbym pokryć ...sama nie wiem jaką rasą

Pan wymienia rasy,samczyki podobno z rodowodem,pokryje kim chcę ! 

niczego się nie boją,nawet podpuszczania,też był z Żor

• Upvote 1
Posted

Wysłałam mu 5 SMSsów

kiss.gif

te budynki nie stoją w środku lasu,nikt niczego nigdy nie słyszał ? niewiarygodne !

znieczulica ,chęć zarobku,nieważne ,że kosztem istot żywych   :(

nie tak dawno przeglądałam ogłoszenia,wpadło mi w oko ogłoszenie o repie

dzwonię,mówię,że mam Lhasa i spodziewamy się cieczki ,mam taki kaprys,że chciałbym pokryć ...sama nie wiem jaką rasą

Pan wymienia rasy,samczyki podobno z rodowodem,pokryje kim chcę ! 

niczego się nie boją,nawet podpuszczania,też był z Żor

No niestety nie ma ani skutecznego prawa ani skutecznych kar aby ukrócić ten haniebny proceder!zezloszczony.gif

• Upvote 1
Posted

Wysłałam mu 5 SMSsów

Bogda ściskam mocno :) 

kiss.gif

No niestety nie ma ani skutecznego prawa ani skutecznych kar aby ukrócić ten haniebny proceder!zezloszczony.gif

z drugiej strony,jeszcze kilka lat w stecz to dopiero była rozpierducha,nie było siły ani bata na nikogo,teraz chociaż mamy ustawę,która cokolwiek reguluje,jeszcze chwila i się doczekamy jej ulepszenia,chociaż po wyborach wiadomo w którą stronę to pójdzie ?

łatwo się nie poddamy !

Posted

Bogda loguj się,wszytko co tylko wiem podpowiem :) obiecuję przy świadkach ;)

Bożenko jak tylko znajdę trochę wolnego czasu to poważnie zastanowię się nad tym :)

Posted

ona cieszę się,że jesteś :)

z uwagi na Twoje doświadczenie będziesz dla nas skarbnicą wiedzy :)

poszukiwany DT w Warszwie,który ogarnie rehabilitację 3 x w tyg

Jestem, jestem, maluch słodki :)

Ja realnie nie uczestniczyłam w rehabilitacji Lolusia, za duża odległość ok.500 km, ale było parę osób, które na zmianę woziły Lolcia z Bielska=Białej do Katowic - 60 km na rehabilitację, jedna osoba nie dałaby rady , Lolusiowi udało się, znalazł swoje Anioły, Stinkuś też znajdzie :)

Na razie kradnę banerek :)

Posted

Bożenko jak tylko znajdę trochę wolnego czasu to poważnie zastanowię się nad tym :)

Ciocia nie marudź,zakładaj profil,to tylko chwila ;)

Jestem, jestem, maluch słodki :)

Ja realnie nie uczestniczyłam w rehabilitacji Lolusia, za duża odległość ok.500 km, ale było parę osób, które na zmianę woziły Lolcia z Bielska=Białej do Katowic - 60 km na rehabilitację, jedna osoba nie dałaby rady , Lolusiowi udało się, znalazł swoje Anioły, Stinkuś też znajdzie :)

Na razie kradnę banerek :)

To co zrobiłyście dla Lolusia ,jak pięknie to wszystko zorganizowałyście ! szacun  :)

• Upvote 1
Posted

na razie dt w Warszawie,mam nadzieję,że znajdzie się dobra dusza :)

To duża odpowiedzialność i organizacyjnie też trzeba podołać, ale bądźmy dobrej myśli, trzymam kciuki :)

Posted

Witamy maluszka i życzymy dużo sily i zdrówka

Elżbietko jak tylko Twoja wpłata dojdzie ,Kasia potwierdzi na wątku :) 

jeszcze raz dziękuję serdecznie w imieniu malucha :)

Posted

Ciocia nie marudź,zakładaj profil,to tylko chwila ;)

Założe tylko się trochę w domu uspokoi.

Teraz mam dzieciaki z wnusiem :) a jutro i 1 zlot ludzi. 

Nie wiem co i kiedy robić a ze zmęczenia to już mi się nic nie chce.

Posted

Od tego są cioteczki braci mniejszych aby im pomagać .On jest taki cudowny oby znalazł cudowny domek .

moja Ty kochana Pomagaczko :)

Cudny dzieciaczku! Zdrowiej migusiem i do domku!

Ciotki chcą już widzieć Twoje fotki, jak brykasz, skaczesz,  a potem odpoczywasz na swojej kanapie!

na razie to co skradłam z wydarzenia Stinusia z Fb-dla tych Cioć co to fejsa jeszcze nie założyły ;)

"Wiecie kto to ?? Wiecie?? Aaaa!! To ja, Stinky!! Jem śniadanie i stoję ;))) Ja stoję!!!! 

Nie jest to długotrwałe ale się udało, to może i chodzić będę i biegać też!!!
Ciocia z Plaskatego Azylu zabrała mnie niedawno gdzieś.. Mówili że to klinika, rozmawiali i rozmawiali chyba o mnie echhh ale co ja na to poradzę, że ja taki przystojny jestem, więc o mnie non stop gadają, trzeba jakoś z tym żyć!
Gadanie gadaniem ale jak wpadli na pomysł, żeby mnie na próbę włożyć do wody gdzie musiałem pływać a nawet chodzić -mówili, że to bieżnia jakaś ale ja tam się nie znam- to już mi nie było do śmiechu! Później się cieszyli , że dobrze mi idzie, bo pływałem 4 -roma łapkami i przy chodzeniu tylne troszkę pracowały. No tak, pewnie że dobrze!!! Jak utopić chcieli to trzeba było uciekać!!! Bardziej podobają mi się masaże, które Ciotka robi w domu a nie tam moczyć mi futro!!
Muszą mi tylko kupić jakieś szelki rehabilitacyjne, żebym na spacerze też chodził. 
No dobra to tyle co u mnie wracam do michy bo jeszcze mi ktoś śniadanie wsunie!! "

2rr6hrr.jpg

Posted

Założe tylko się trochę w domu uspokoi.

Teraz mam dzieciaki z wnusiem :) a jutro i 1 zlot ludzi. 

Nie wiem co i kiedy robić a ze zmęczenia to już mi się nic nie chce.

Bogdusiu żartuję z tym pogananiem :) 

odpuść sobie,ciesz się Dziećmi i Wnusiem ,robota nie zając :)

• Upvote 1