Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, nie, nie.  Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :p.

Wierzę, że Kejla długo czekać na dom nie będzie i będzie najlepszy z najlepszych - o taki domek dla niej proszę, innego nie bierzcie pod uwagę. ;)

Posted

Nawet możemy jej okularki zafundować

Nie, nie, nie.  Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :P.

Wierzę, że Kejla długo czekać na dom nie będzie i będzie najlepszy z najlepszych - o taki domek dla niej proszę, innego nie bierzcie pod uwagę. ;)

No cóż Pokerku nawet gratis nie pomógł :D

A na poważnie - innego domku niż najlepszy nie będziemy brać pod uwagę :)

Posted

Nie, nie, nie.  Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :P.

A więc jesteś usprawiedliwiona ;)

Posted

TyŚka - czy Ty aby nie wybierasz się do Warszawy ?

Z konta  suczki Gosi2 poszedł dzisiaj przelew na konto anecik  - skarbnika Kejli.

Po otrzymaniu bardzo proszę o potwierdzenie na wątku  2 Goś.

Posted

Wpłynęło na moje konto 644,65 zł od Jo37 - darowizna od Gosi nr 2 :)

Bardzo dziękujemy. Wpisuje w rozliczenia.

A w zasadzie Murko to ile ustalałaś z Tolą miesiąc hotelowania Kejlusi?

Posted

Tez jestem ciekawa jak mija drugi dzień Kejlusi u Murki. I czy imię zostaje.

Jo37, tak, wybieram się do Warszawy (tak jak w przeważającej większości moje tymczasy :p), choć waham się jeszcze nad Krakowem :)

Posted

Kejla już wszystkie sprawy załatwia na spacerkach, nawet po nocy jest czyściutko. Na smyczy chodzi juz całkiem sprawnie, czasami się tylko zapiera i wyrywa jak się czegoś wystraszy lub się smyczka o coś zahaczy. 

Posted

Kejla już wszystkie sprawy załatwia na spacerkach, nawet po nocy jest czyściutko. Na smyczy chodzi juz całkiem sprawnie, czasami się tylko zapiera i wyrywa jak się czegoś wystraszy lub się smyczka o coś zahaczy. 

Jaka prymuska :)

anecik - sprawdź rozliczenie ( minusy dodałaś do plusów )bo będziesz miała manko.

O!!!!!!!!!!!!! Pewnie dlatego że nie zapłaciłam :D  Dziękuję bardzo :)

Posted

Ideał! :)
Jak jeszcze mi powiecie, że do kotów idealna to się popłaczę :p

Posted

Ja mogę napisać tekścik, jeśli chcecie, ale może jeszcze poczekajmy na pełne dane? Jak np. stosunek do dzieci, psów, kotów? ;)

Posted

W Zamościu wszystkie psy są kastrowane.

O ogłaszać to ja już nie umiem :(.

Ja mogę napisać tekścik, jeśli chcecie, ale może jeszcze poczekajmy na pełne dane? Jak np. stosunek do dzieci, psów, kotów? ;)

Można dać Murce :D parę dni na dokładne informacje i fajne foto

To fajnie, że już po sterylce :)

Tekst już by można powoli sklecić z tego co wiemy...a i tak będzie trzeba mieć kilka tekstów aby ogłaszać ja np w różnych miastach czy województwach :)

Wydaje mi się ,że im szybciej tym lepiej bo i Kejla może nam się zasiedzieć...a tam psiaczki kolejne czekają na wyciągnięcie. 

Pewnie i nowych przybyło :(

Posted

Oki, to jakby co, zawsze mogę coś sklecić :D

Kleć a będziemy mieli na bieżąco wiadomości o małej to zawsze będzie można coś dopisać, zmienić :)