Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nie, nie, nie. Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :p. Wierzę, że Kejla długo czekać na dom nie będzie i będzie najlepszy z najlepszych - o taki domek dla niej proszę, innego nie bierzcie pod uwagę. ;) Quote
Poker Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 To faktycznie problem.Byłoby nieodpowiedzialnie. Quote
Anecik Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Nawet możemy jej okularki zafundować Nie, nie, nie. Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :P. Wierzę, że Kejla długo czekać na dom nie będzie i będzie najlepszy z najlepszych - o taki domek dla niej proszę, innego nie bierzcie pod uwagę. ;) No cóż Pokerku nawet gratis nie pomógł :D A na poważnie - innego domku niż najlepszy nie będziemy brać pod uwagę :) Quote
b-b Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nie, nie, nie. Za niecały rok przeprowadzam się do wielkiego miasta i znaleźć stancję z psem i kotem wielkości Kejli to już niemal cud, a co tu dopiero mówić o dwóch psach i kocie, wzięcia psa w tej chwili byłoby strasznie nieodpowiedzialne :P. Wierzę, że Kejla długo czekać na dom nie będzie i będzie najlepszy z najlepszych - o taki domek dla niej proszę, innego nie bierzcie pod uwagę. ;) A więc jesteś usprawiedliwiona ;) Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Ciekawe jak minął drugi dzionek u Murki. Quote
terra Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Już myślałam ,że forumowy domek się szykuje :) Quote
Jo37 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 TyŚka - czy Ty aby nie wybierasz się do Warszawy ? Z konta suczki Gosi2 poszedł dzisiaj przelew na konto anecik - skarbnika Kejli. Po otrzymaniu bardzo proszę o potwierdzenie na wątku 2 Goś. Quote
Nadziejka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Malenka zagladam pozdrawiam kruszyneszko pozdrawiam Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Zaglądamy i czekamy na wieści od Murki :) Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Wpłynęło na moje konto 644,65 zł od Jo37 - darowizna od Gosi nr 2 :) Bardzo dziękujemy. Wpisuje w rozliczenia. A w zasadzie Murko to ile ustalałaś z Tolą miesiąc hotelowania Kejlusi? Quote
Jo37 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 anecik - sprawdź rozliczenie ( minusy dodałaś do plusów )bo będziesz miała manko. 1 Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Tez jestem ciekawa jak mija drugi dzień Kejlusi u Murki. I czy imię zostaje.Jo37, tak, wybieram się do Warszawy (tak jak w przeważającej większości moje tymczasy :p), choć waham się jeszcze nad Krakowem :) Quote
Murka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Kejla już wszystkie sprawy załatwia na spacerkach, nawet po nocy jest czyściutko. Na smyczy chodzi juz całkiem sprawnie, czasami się tylko zapiera i wyrywa jak się czegoś wystraszy lub się smyczka o coś zahaczy. Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Kejla już wszystkie sprawy załatwia na spacerkach, nawet po nocy jest czyściutko. Na smyczy chodzi juz całkiem sprawnie, czasami się tylko zapiera i wyrywa jak się czegoś wystraszy lub się smyczka o coś zahaczy. Jaka prymuska :) anecik - sprawdź rozliczenie ( minusy dodałaś do plusów )bo będziesz miała manko. O!!!!!!!!!!!!! Pewnie dlatego że nie zapłaciłam :D Dziękuję bardzo :) Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ideał! :) Jak jeszcze mi powiecie, że do kotów idealna to się popłaczę :p Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 A może by powoli małą ogłaszać? On była czy musi być ciachnięta? Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 A może by powoli małą ogłaszać? On była czy musi być ciachnięta? O ogłaszać to ja już nie umiem :(. Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ja mogę napisać tekścik, jeśli chcecie, ale może jeszcze poczekajmy na pełne dane? Jak np. stosunek do dzieci, psów, kotów? ;) Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Można dać Murce :D parę dni na dokładne informacje i fajne foto Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 W Zamościu wszystkie psy są kastrowane. O ogłaszać to ja już nie umiem :(. Ja mogę napisać tekścik, jeśli chcecie, ale może jeszcze poczekajmy na pełne dane? Jak np. stosunek do dzieci, psów, kotów? ;) Można dać Murce :D parę dni na dokładne informacje i fajne foto To fajnie, że już po sterylce :) Tekst już by można powoli sklecić z tego co wiemy...a i tak będzie trzeba mieć kilka tekstów aby ogłaszać ja np w różnych miastach czy województwach :) Wydaje mi się ,że im szybciej tym lepiej bo i Kejla może nam się zasiedzieć...a tam psiaczki kolejne czekają na wyciągnięcie. Pewnie i nowych przybyło :( Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Oki, to jakby co, zawsze mogę coś sklecić :D Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Oki, to jakby co, zawsze mogę coś sklecić :D Kleć a będziemy mieli na bieżąco wiadomości o małej to zawsze będzie można coś dopisać, zmienić :) Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Oki, to jakby co, zawsze mogę coś sklecić :D To kleć TyŚka kleć :D Quote
Recommended Posts