konfirm31 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Cieszę się, że Łatka już ma dom i ciekawam nowego nabytku ;). Dziękuję też za podesłanego kociego "klienta" - może i mojej Krysi, ubędzie kotów? Oby...... Quote
Ziutka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Cieszę się, że Łatka już ma dom i ciekawam nowego nabytku ;). Dziękuję też za podesłanego kociego "klienta" - może i mojej Krysi, ubędzie kotów? Oby...... Pamiętamy o Was cały czas, jak tylko jeszcze się ktoś zgłosi po młodziaka - damy znać :) I trzymamy kciuki za "wieczorną" Panią, aby wizyta wypadła ok :) Quote
Nutusia Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dołączam kciukaczo! A nowy nabytek pokażcie tu, zanim wątek powstanie ;) Quote
Kejciu Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Pamiętamy o Was cały czas, jak tylko jeszcze się ktoś zgłosi po młodziaka - damy znać :) I trzymamy kciuki za "wieczorną" Panią, aby wizyta wypadła ok :) oo to jednak może coś będzie z poleceniakontaktu " po Łatce...? " :):):) Wątek już powstał nowego nabytku ale w domu uzupełnię o zdjęcie i się pochwalimy :) Quote
Ziutka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 A ja poluję na malutkiego whiskasa, ale nie pojawił się od dwóch godzin :( może jeszcze wróci, ale babcia bała się go zabrać do domu, bo nasz kocur gonie wszystkie inne koty :( Pani Krysia by miała kolejnego :D jesli by się zgodziła oczywiście :) Quote
Kejciu Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 A ja poluję na malutkiego whiskasa, ale nie pojawił się od dwóch godzin :( może jeszcze wróci, ale babcia bała się go zabrać do domu, bo nasz kocur gonie wszystkie inne koty :( Pani Krysia by miała kolejnego :D jesli by się zgodziła oczywiście :) Poluj poluj - jedzenie wystaw może się zmrowi :) 1 Quote
Ziutka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Kejciu, jak będziesz rozmawiała z Panią Krysią, zapytaj delikatnie jak z karmą stoi, bo zamawiałyśmy 8 listopada (nie wiem czy kociaki już zjadły, czy nie, zupełnie się na tym nie wyznaję, nie wiem czy tą karmą Pani Krysia też karmi te "dochodzące koty dzikuski ?) a to zaraz miesiąc mija. Quote
Ziutka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Poluj poluj - jedzenie wystaw może się zmrowi :) Oooo patrz, że ja na to nie wpadłam :D Zaraz zadzwonię do babci niech wystawia pachnącą saszete ! Quote
Kejciu Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Kejciu, jak będziesz rozmawiała z Panią Krysią, zapytaj delikatnie jak z karmą stoi, bo zamawiałyśmy 8 listopada (nie wiem czy kociaki już zjadły, czy nie, zupełnie się na tym nie wyznaję, nie wiem czy tą karmą Pani Krysia też karmi te "dochodzące koty dzikuski ?) a to zaraz miesiąc mija. te saszetki które bvyły dla Scarlett to połowę zawiozłysmy z nią do DS a połowę miała dać dzikuskom - Urinary pojedzie z Łatką w sobotę do DS ale już zamówiłam karmę dla nowej podopiecznej bo ja już wiem ze to dziewcina :) Quote
Ziutka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Tak, tak, to wszystko wiem :P ale nie zapytałam Pani Krysi jak byłam, jak stoi z karmą, a to już zaraz miesiąc minie i trza chyba coś kupić ? Chodzi mi o karmę dla jej kociaków domowych i dzikusków Quote
Kejciu Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Łatka się pakuje a my mamy już kolejnego kociaka do wzięcia - znaczy się dorosłego osobnika :-) ale nie ma nawet kiedy załozyć wątku...od soboty pod naszą opieką jest Widzisz co robi przemęczenie z człowiekiem ? już nie kumam..... oczywiście że trzeba zamówić - zapytam czy woli karmę czy żwirek :) a to nasza nowa jeszcze bezimienna podopieczna Quote
konfirm31 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Słodki burasek :) Mogę Wam jeszcze podesłać małego niesłodkiego(ucieka, drapie) buraska od Mojej Krysi ;) Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Głupio tak pisać post po poście pod sobą, ale niestety, warszawska Pani zamilkła i u Mojej Krysi - trwa kocia obstrukcja(adopcyjna). Jak coś, ktoś, to proszę o sygnał, a póki co, będę robić nowe ogłoszenia i słać na Wasz bazarek ;) Quote
Ziutka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Mamy Krysiu cały czas na uwadze :) My mamy teraz tylko dorosłego kociaka to jak ktoś będzie o młodego dzwonił od razu damy znać :) szkoda , że Pani zamilkla :( cóż .... życie Quote
Kejciu Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Ogłoszeń Łatki nie zdejmuję dopóki nie zawieziemy jej i nie odczekamy z tydzień lub dwa - jakby ktoś dzwonił napewno przekażemy kontakt. A do mnie przed chwilą dzwoniła pani z Katowic czy nie wezmę małego kociaka na DT bo znalazła.. Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dzięki, Dziewczyny :y. Będę się umawiać z Moją Krysią na focenie. Nie zastanawia Was to mnóstwo prozwierzęcych Kryś w wieku 60+ ;), bo ta z Karpacza, też Krysia ;) https://www.facebook.com/events/940835532624461/ a ja w MM i okolicy, znam jeszcze dwie zwierzęce Krysie ;) - oprócz Mojej Krysi i siebie ;) Quote
Ziutka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 I moja babcia też Krysia :D tyle, że Ona już 80 :P Quote
Kejciu Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 I moja babcia też Krysia :D tyle, że Ona już 80 :P i też kocha koty! :) hehehe Quote
Ziutka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 i też kocha koty! :) hehehe Dokładnie, ale whiskasa nadal złapać nie może :D Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 I moja babcia też Krysia :D tyle, że Ona już 80 :P A nie pisałam, że 60+ :D :D Quote
Kejciu Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Pani Krysia poprosiła zamiast karmy żwirek tym razem Zamówiłam 3 opakowania po 25l Benka czyli na trochę jej starczy:) 1 Quote
Ziutka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Pani Krysia poprosiła zamiast karmy żwirek tym razem Zamówiłam 3 opakowania po 25l Benka czyli na trochę jej starczy:) Jak dobrze, że dojedzie do niej kurierem :D Nie wiem jak ja to bym zatachała :P Quote
Kejciu Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Jak dobrze, że dojedzie do niej kurierem :D Nie wiem jak ja to bym zatachała :P Bagażnik by sie urwał ? Quote
Ziutka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Bagażnik by sie urwał ? Nie :P moje ręce wnosząc i wynosząc do samochodu i Pani Krysi ! Quote
Kejciu Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Otrzymałyśmy cudownego maila z domku Łatki :) u nich wszystko wporządku i aż zazdroszczę że Łatka tak szybko zaklimatyzowała się i co najważniejsze dogała ze starszym od siebie braciszkiem - mamy superowe zdjęcia jak śpią razem wtuleni w siebie. Pani Magda napisała że to był strzał w dziesiątkę :) Feliway nadal w kontakcie i preparat na stres również i napewno bardzo wiele pomógł ale tez dużą rolę odegrała sama Łatka bo dorosłe koty znała a jej braciszek nie - i to ona uczy go jak się bawić, skakać po meblach bo wcześniej tego nie robił :) i ulubione zajęcie - siedzenie przed akwarium i obserwowanie rybek :) Quote
Recommended Posts