Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że Łatka już ma dom i ciekawam nowego nabytku ;). Dziękuję też za podesłanego kociego "klienta" - może i mojej Krysi, ubędzie kotów? Oby......

Pamiętamy o Was cały czas, jak tylko jeszcze się ktoś zgłosi po młodziaka - damy znać :)

I trzymamy kciuki za "wieczorną" Panią, aby wizyta wypadła ok :)

Posted

Pamiętamy o Was cały czas, jak tylko jeszcze się ktoś zgłosi po młodziaka - damy znać :)

I trzymamy kciuki za "wieczorną" Panią, aby wizyta wypadła ok :)

oo to jednak może coś będzie z poleceniakontaktu " po Łatce...? " :):):)

Wątek już powstał nowego nabytku ale w domu uzupełnię o zdjęcie i się pochwalimy :)

Posted

A ja poluję na malutkiego whiskasa, ale nie pojawił się od dwóch godzin :( może jeszcze wróci, ale babcia bała się go zabrać do domu, bo nasz kocur gonie wszystkie inne koty :(

Pani Krysia by miała kolejnego :D jesli by się zgodziła oczywiście :)

Posted

A ja poluję na malutkiego whiskasa, ale nie pojawił się od dwóch godzin :( może jeszcze wróci, ale babcia bała się go zabrać do domu, bo nasz kocur gonie wszystkie inne koty :(

Pani Krysia by miała kolejnego :D jesli by się zgodziła oczywiście :)

Poluj poluj - jedzenie wystaw może się zmrowi :)

• Upvote 1
Posted

Kejciu, jak będziesz rozmawiała z Panią Krysią, zapytaj delikatnie jak z karmą stoi, bo zamawiałyśmy 8 listopada (nie wiem czy kociaki już zjadły, czy nie, zupełnie się na tym nie wyznaję, nie wiem czy tą karmą Pani Krysia też karmi te "dochodzące koty dzikuski ?) a to zaraz miesiąc mija.

Posted

Poluj poluj - jedzenie wystaw może się zmrowi :)

Oooo patrz, że ja na to nie wpadłam :D

Zaraz zadzwonię do babci niech wystawia pachnącą saszete !

Posted

Kejciu, jak będziesz rozmawiała z Panią Krysią, zapytaj delikatnie jak z karmą stoi, bo zamawiałyśmy 8 listopada (nie wiem czy kociaki już zjadły, czy nie, zupełnie się na tym nie wyznaję, nie wiem czy tą karmą Pani Krysia też karmi te "dochodzące koty dzikuski ?) a to zaraz miesiąc mija.

te saszetki które bvyły dla Scarlett to połowę zawiozłysmy z nią do DS a połowę miała dać dzikuskom  - Urinary pojedzie z Łatką w sobotę do DS ale już zamówiłam karmę dla nowej podopiecznej bo ja już wiem ze to dziewcina :)

Posted

Tak, tak, to wszystko wiem :P ale nie zapytałam Pani Krysi jak byłam, jak stoi z karmą, a to już zaraz miesiąc minie i trza chyba coś kupić ?

Chodzi mi o karmę dla jej kociaków domowych i dzikusków

Posted

Łatka się pakuje a my mamy już kolejnego kociaka do wzięcia - znaczy się dorosłego osobnika :-)
ale nie ma nawet kiedy załozyć wątku...od soboty pod naszą opieką jest

Widzisz co robi przemęczenie z człowiekiem ?
już nie kumam.....
oczywiście że trzeba zamówić - zapytam czy woli karmę czy żwirek :)

a to nasza nowa jeszcze bezimienna podopieczna

d49bdedb2280263dmed.jpg

e7ce4bde2788da25med.jpg

f4463e186a2baddemed.jpg
Posted

Głupio tak pisać post po poście pod sobą, ale  niestety, warszawska Pani zamilkła i u Mojej Krysi - trwa  kocia obstrukcja(adopcyjna). Jak coś, ktoś, to proszę o sygnał, a póki co, będę robić nowe ogłoszenia i słać na Wasz bazarek ;)

Posted

Mamy Krysiu cały czas na uwadze :) My mamy teraz tylko dorosłego kociaka to jak ktoś będzie o młodego dzwonił od razu damy znać :)

szkoda , że Pani zamilkla :( cóż .... życie

Posted

Ogłoszeń Łatki nie zdejmuję dopóki nie zawieziemy jej i nie odczekamy z tydzień lub dwa - jakby ktoś dzwonił napewno przekażemy kontakt.

A do mnie przed chwilą dzwoniła pani z Katowic czy nie wezmę małego kociaka na DT bo znalazła..

Posted

Pani Krysia poprosiła zamiast karmy żwirek tym razem

Zamówiłam 3 opakowania po 25l Benka czyli na trochę jej starczy:)

Jak dobrze, że dojedzie do niej kurierem :D

Nie wiem jak ja to bym zatachała :P

Posted

Otrzymałyśmy cudownego maila z domku Łatki :)

u nich wszystko wporządku i aż zazdroszczę że Łatka tak szybko zaklimatyzowała się i co najważniejsze dogała ze starszym od siebie braciszkiem - mamy superowe zdjęcia jak śpią razem wtuleni w siebie. Pani Magda napisała że to był strzał w dziesiątkę :)

Feliway nadal w kontakcie i preparat na stres również i napewno bardzo wiele pomógł ale tez dużą rolę odegrała sama Łatka bo dorosłe koty znała a jej braciszek nie - i to ona uczy go jak się bawić, skakać po meblach bo wcześniej tego nie robił :)

i ulubione zajęcie - siedzenie przed akwarium i obserwowanie rybek :)