Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Maciuś to uroczy kocurek w starszym wieku. Jest miły, poukładany i pozytywnie nastawiony do całego Świata. Pięknie prosi o jedzonko :) Bez trudu odnajduje się w warunkach domowych. Niestety... stan zdrowia Maciusia jest fatalny. Kocurek ma ostrą niewydolność nerek, anemię i krwiomocz :( Badanie USG wykazało, że w pęcherzu jest duży twór, prawdopodobnie kamień. Kotek - pomimo cudownej opieki w domu tymczasowym - musi być pod stałą kontrolą lekarza weterynarii.

Maciuś - pod skrzydła naszej Fundacji - trafił niespełna 2 tygodnie temu. Bardzo się o niego martwimy. Błagamy więc o wsparcie dla tego wspaniałego kociaka. Aktualnie zbieramy środki na dalsze leczenie, badania, suchą i mokrą karmę weterynaryjną (np. ROYAL CANIN Renal Special Feline, HILL'S Prescription Diet Feline k/d) oraz żwirek. Liczy się KAŻDA złotówka!

Dane do przelewu:
74 1050 1575 1000 0090 3015 5601 (ING Bank Śląski S.A.)
Fundacja Happy Animals
ul. Ogrodowa 62/9
55-040 Bielany Wrocławskie
z dopiskiem "Dla Maciusia"

141_dogo_macius_1.jpg
Posted

Wiem, wiem długo mnie na dogo nie było. Wybaczcie ale tyle się działo w moim życiu, smutnego także. Kto pamięta Dropsa i Fosię to niestety ich nie ma :( Są za TM. Dropsiu 3 lata i 2 miesiące :( Nie ma tez mojej kochanej mamy.... od 31.03.2014 [*]

Ale, ale jest Maciuś który trafił do mnie na jedna mała chwilkę. Trafił awaryjnie bo ledwo stał na swoich chudych nóżkach. Okazało się że Maciuś, który długo był bezdomny i sponiewierany przez los ma chore nerki i silną anemię :( Tak przez ponad dwa tygodnie na przemian leki, dieta, wet, kroplówki , zastrzyki. Jak wiecie nie miałam do czynienia za bardzo z kotami no i Maciuś u mnie rezydował bardzo samotny w pokoju:( Poszukałam pomocy dla Niego i Oni, cudni ludzie z Fundacji Happy Animals przyszli z pomocą dla Maciusia. Maciuś jest w DT, ma opiekę ale bardzo potrzebuje wsparcia na leki i karmę weterynaryjną dla nerkowców. Wspomóżcie proszę chorego Kotka, Kotka który nie wyzdrowieje... :(

• 1 month later...
Posted

Pilnie poszukujemy (wychodzącego) domu tymczasowego dla Maciusia (lokalizacja: Wrocław - Krzyki, Bielany Wrocławskie, Kobierzyce, Żórawina lub okolice). Jako Fundacja zapewniamy pełne wyposażenie dla kotka (kuwetę, łopatkę, miski, legowisko, drapak), żwirek, karmę specjalistyczną oraz leki. Dodatkowo pokrywamy wszelkie koszty związane z opieką weterynaryjną. Na znalezienie nowego domu mamy ZALEDWIE 2 TYGODNIE :( :( :( Kontakt - tel. 696 881 977 (Jacek), e-mail: [email protected]