Patikujek Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Oj biedny chłopak :( U nas (w moim polskim mieście) jak się nie mylę ostatnio basen zamknęli bo w wodzie znaleźli właśnie tę bakterię. Nie wiedziałam, żę to też dla zwierząt jest zaraźliwe... Także duuuuuuużo zdrówka dla Shadowa :* Quote
angineuuka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Prosze zdrowiec, bo chcialam was odwiedzic :'( Quote
Tyśka) Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ojej! Ale sie porobiło! :( Trzymajcie się! Walcz Shadowku i żyj jak najdłużej! Bo wyślę do ciebie Kurzyka - pokaże ci, jak żyć, mimo że wszyscy nie dawali mu szans... Quote
mar....ka Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 dziękujemy i mam nadzieję, że się spełni (choć dzisiaj mam wrażenie, że mu choróbsko wraca :() może to wszystko przez pogodę, obecnie leje (oby do jutro przeszło, Gabi ma zawody lekkoatletyczne - a bieganie w błocie i deszczu do przyjemnych i miarodajnych nie należy ). Quote
*Magda* Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 To trzymam kciuki za Gabi :) Uwielbiam lekkoatletykę :) Quote
mar....ka Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: To trzymam kciuki za Gabi :) Uwielbiam lekkoatletykę :) nie dziękuję, to pewnie dalszy etap tych powiatowych (wysyłam Ci kiedyś foty z medalem :)), dokładnie nie wiem. W ogóle jestem zakręt. Łukasz miał kolejny konkurs w poniedziałek z angielskiego (jakiś powiatowy). W niedzielę stwierdził, że ma być elegancko ubrany. Wyprasowałam koszulę (z przebojami, bo wcisnęłam funkcję czyszczenia i na białej koszuli znalazł się brązowy kamień, więc poszłam po kolejną i stwierdziłam, że pójdzie w niebieskiej). W poniedziałek rano mój syn stwierdził, że ma konkurs n 8 lekcyjnej- a ja głupia poszłam jego tropem. Więc Łukasz poszedł do szkoły w bluzie i potem miał się przebrać. Oczywiście konkurs był o 8 rano (a nie lekcyjnej). Na dodatek robili zdjęcia (Łukasz był w pierwszej piątce- IV, więc pewnie zobaczę swoją bluzę (obraz głupoty) na jakimś portalu czy lokalnej gazecie). Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Trzymm kciuki by Shadow'kowi sie poprawiło no i gratuluję zdolnych dzieci :) Quote
łamAga Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Mozemy ją nazwać "Krwinka" :D wpada co miesiąc jak okres :P 1 Quote
Tyśka) Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Dnia 13.06.2017 o 20:47, łamAga napisał: Mozemy ją nazwać "Krwinka" :D wpada co miesiąc jak okres :P ohahahahaa..... Aga xD Quote
łamAga Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Dnia 14.06.2017 o 23:17, Tyś(ka) napisał: ohahahahaa..... Aga xD :D Quote
Alicja Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 elo , zawitałam do domu i wbiłam się na nowego laptopa :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: no właśnie mam okres buhahahah No to trafiła łamAga :D Quote
Recommended Posts