mar....ka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 4 minuty temu, magdabroy napisał: I wakacji nad morzem :D no to dla mnie tradycja, co roku muszę nad Bałtyk ( może jestem głupia, bo zawsze mnie namawiają by jechać np. na Chorwację, ale mi naprawdę dobrze nad naszym morzem). Nie przeszkadza mi nawet ta sprzedawana na każdym stoisku chińszczyzna. Pewnie to wszystko, to też kwestia przyzwyczajenia. tato jako maszynista, miał darmowe wczasy kolejowe. zazwyczaj jeździliśmy do Łeby na wagony (w wagonie dwa pokoje i kuchnia). I tak od małego dziecka czekałam na wakacje. Dziwne jest to, że jak sięgam pamięcią, to zawsze w lipcu była pogoda nad morzem. Ostatnio to loteria niestety :( Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 "Cudze chwalicie, swojego nie znacie" ;) Ja też kocham polskie morze i nie mam zamiaru z niego rezygnować na rzecz Chorwacji, Grecji czy Włoch :P Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: "Cudze chwalicie, swojego nie znacie" ;) Ja też kocham polskie morze i nie mam zamiaru z niego rezygnować na rzecz Chorwacji, Grecji czy Włoch :P ty i tak siedzisz na obczyźnie... Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Dlatego wspieram polską gospodarkę i urlopy spędzam w swojej ojczyźnie :) Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 13 minut temu, magdabroy napisał: Dlatego wspieram polską gospodarkę i urlopy spędzam w swojej ojczyźnie :) i to się ceni heheh Quote
Alicja Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja też jak wakacje to u nas , kiedyś chciałabym do Hiszpanii ale na objazdówkę , typowe zwiedzanie , ale wyjazdy dla wypoczynku , tylko Polska . Siostra namawiała nas na Chorwację , ale mnie tam nie ciągnie . W 2014 byliśmy w Mikoszewie w sierpniu , powiem wam rewelacja , spokój cisza , totalny relax , no moze dla Ozzulka męcząca droga na plazę ale lasem i dalo moje słonko radę , cudownie też było w Borach Tucholskich w leśniczówce ...i nikt mi nie wmówi , ze można lepiej wypocząć na przepoconym lezaku nad egipskim czy greckim basenem :P 1 Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja do dnia dzisiejszego wspominam nasz tygodniowy urlop w Sopocie, w 2007 roku. Cały tydzień ani słowa i myślenia o pracy...Tylko relaks, rybka na obiad i na kolację, spacerki, poobiednie drzemki...Ach, cudny to był czas :) 1 Quote
mar....ka Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Pozwiedzać też bym chętnie wyruszyła, ale jeszcze Gabi za mała- poza tym Shadowsik ;) Fotorelacja: 1) pierwszy występ taneczny Gabi (mama i tata pękali z dumy :P) 2) wczorajsza kąpiel piaskowa Shadowa :P (potem musiałam go wyprać) Shadow chociaż w tym momencie na chwilę staje heheh 1 Quote
Ania :) Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Prześliczna jest Gabi :) A Shadow to wariat xd Quote
mar....ka Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 12 minut temu, Ania :) napisał: A Shadow to wariat xd a gdzie tam hehehe, nie widać, że to całkiem rozgarnięty i stonowany piesek :P :P:P:P Quote
*Magda* Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 A Gabi co za "chłopaka" ma zamiast Theosia? :P Quote
Ania :) Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: a gdzie tam hehehe, nie widać, że to całkiem rozgarnięty i stonowany piesek :P :P:P:P Hahaha no faktycznie :p przepraszam , mój błąd :p 1 Quote
mar....ka Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 2 godziny temu, magdabroy napisał: A Gabi co za "chłopaka" ma zamiast Theosia? :P Piotrusia :P, Theo ma milion narzeczonych, to i ona może- teraz modne takie wolne związki :P Quote
mar....ka Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 21 godzin temu, *Magda* napisał: Nie milion, tylko 5 :P no to faktycznie różnica, spokojnie może zdradzać moją córkę z 4 innymi dziewczynkami:P 4 godziny temu, Paulina94 napisał: hej :) hej Quote
mar....ka Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 1 godzinę temu, Alicja napisał: Gabi jest śliczną dziewczynką dziękuję :) w sobotę słońce, wczoraj deszcz, dzisiaj słońce- a jutro podobno śnieg :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Biedny pies jest w domu głodzony i musi się żywić piaskiem :( :P Quote
Recommended Posts