Erykowa Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Hej Ale Wam fajnie z tymi wakacjami ! Tzn,że tak psio wspólnie :) Jeśli chodzi o kaganiec to Wam powiem,że ja tak raz na dwa mieś.ubieram Erykowi właśnie,żeby pamiętał,że takie coś jest ,że y w razie potrzeby nie robił cyrków.I sprawdziło nam się gdy jechaliśmy pociągiem.Z tym,że on od poczatku jakoś źle na niego nie reagował.Może dlatego,że fizjologiczny. Quote
*Magda* Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Gdybym musiała jeździć z psem komunikacją miejską, to pewnie bym miała nauczonego psa do noszenia kagańca ;) Ale, że ja jestem samowystarczalna, to nie miałam nigdy potrzeby wsadzać psu na pysk kaganiec :P Nawet u weta kiedyś, Tora miała czyszczoną ranę, bardzo bolesną i wet nie próbował jej pakować niczego na pysk. Zresztą, tu w Niemcowni nie widziałam nigdy psa w kagańcu :P Mało tego, nawet w sklepie ich nie widziałam :) Quote
Tyśka) Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Witanko, informuję że zaglądam tu jako czajnik :) Czaję się, cichaczuję, podziwiam. Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 hej Wam, przeleciałam na szybko zaległości. O 7.02.2016o22:45, KamaJot napisał: Mariola chciałam ci fotki z Kleosią z dzisiejszego spaceru po plaży wstawić, ale mój telefon nie nadąża za nią hahaha Kleo nie wyprze się synka, zdjęcia poniżej Mam ostatnio lenia i nic mi się nie chce (wczoraj dostałam burę od siory, że się nie odzywam, zaraz potem pisała Madzia, że olewam dogo). Brak słońca i wiek (mój) robią swoje heheh. Za oknem mam śnieżycę!!!! Pewnie jutro będzie topnieć! Quote
*Magda* Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: Mam ostatnio lenia i nic mi się nie chce (wczoraj dostałam burę od siory, że się nie odzywam, zaraz potem pisała Madzia, że olewam dogo). Brak słońca i wiek (mój) robią swoje heheh. Za oknem mam śnieżycę!!!! Pewnie jutro będzie topnieć! Większy opierdziel powinnaś dostać :P Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 38 minut temu, magdabroy napisał: Większy opierdziel powinnaś dostać :P przyjedź i skop mi tyłek :P Quote
*Magda* Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Teraz nie mogę, bo nie chcę urodzić w aucie :P Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 hehe widzisz, wiem kiedy się lenić :P Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 a zapomniałam Ci powiedzieć, że domek po 240 zyla mi policzyli Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 6 minut temu, magdabroy napisał: To masz drożej niż ja :P no drożej, jeszcze 5 zyla za parking doliczą (260 standardowo w lipcu dom kosztuje, 10 mi odjęła za pobyt na przełomie czerwca i lipca i jeszcze jedną dychę za to, że w zeszłym roku byłam). Sprawdzisz te Poddębie, jak będzie oki, to może w przyszłym roku jakoś się razem do terminu dogadamy. Chyba Twoja suka nie zbałamuci mojego Shadowsika :P??? Quote
*Magda* Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 A jak zbałamuci, to będziemy mieć ONko-bokserki :D Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 może to będzie to, tylko jest jeden problem, jaja mu wycięłam :P Quote
*Magda* Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 To ją dopuszczę, do innego boksera, a Shadow będzie ich tatusiem na papierku :D Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 12 minut temu, magdabroy napisał: To ją dopuszczę, do innego boksera, a Shadow będzie ich tatusiem na papierku :D świnia :P Quote
*Magda* Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 No świnia, świnia ;) Bokserom dużo do nich nie brakuje Żart Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 sami na niego mówimy chrupczatka, czasem głupczatka, a czasem gorzej :P 1 Quote
*Magda* Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 53 minut temu, Tyś napisał: dżem dobry :D Marmolada lepsza :P Quote
*Magda* Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 19 minut temu, majoka napisał: a powidła do du.... Powidła śliwkowe mojej teściowej są mniam mniam :) Quote
Recommended Posts