Delph Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Chodzi mi o to, żeby przekazać więcej info o psie osobom, które będą go wydawać do adopcji. To pies po zmarłej osobie, a więc nie wyrzucony czy oddany, bo sprawiał problemy. Właścicielka miała go od szczeniaka, z Palucha właśnie. Mieszkał z kotem i sunią, bez problemu się z nimi dogadywał. Nie był nigdy agresywny wobec moich psów, wobec żadnych nie widziałam, a często niestety biegał po osiedlu samopas, bo tak wypuszczała go sąsiadka. Quote
malagos Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Oczywiscie, skontaktuj się z tymi wolontariuszkami podanymi i na stronie Palucha, lepiej, by znały historię pieska. Quote
malagos Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 I co z psiątkiem, ktoś się nim zainteresował? Quote
inka33 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Dnia 9.11.2015 o 19:50, malagos napisał: I co z psiątkiem, ktoś się nim zainteresował? Właśnie...? Quote
malagos Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Pewnie, ze się zainteresował - Ty i ja....... Quote
Recommended Posts