Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [B][COLOR=orange]O ja też złożę Madziuńce życzenia.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]Kochany psiaczku, najlepszego z okazji pełnoletności.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]100 lat i jeszcze więcej...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]Życzą Ariedale&Feniś[/COLOR][/B] Quote
madziasto4 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ariedale'][B][COLOR=orange]O ja też złożę Madziuńce życzenia.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500][B][SIZE="2"][COLOR="YellowGreen"]Kochany psiaczku[/COLOR][/SIZE][/B], najlepszego z okazji pełnoletności.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]100 lat i jeszcze więcej...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]Życzą Ariedale&Feniś[/COLOR][/B][/QUOTE] A jaką rasę przypominam? :lol::lol::lol: Quote
Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [B][COLOR=orange]Jak dla mnie to jesteś Yorczkiem:D[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Madziu wszystkiego najlepszego! Teraz dopiero zaczyna się życie!:multi: Zdrówka, szczęścia, pociechy z chłopaków, zdania matury, zdania prawka, fajnego chłopa i wiele, wiele miłości:loveu: Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Madziu! Wybacz, że dopiero teraz, bom ja opóźniona i zacofana ostatnio w dogo. Zatem.... Sexu dużo, zmartwień mało, jak przystało na Twe ciało! :lol: Pozdro! Mery Quote
lazi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mówimy o urodzinach, / imieninkach/ naszych pociech i ich właścicelek. Ale czy wyobrażacie sobie świeta bez naszych milusińskich?. Ja nie. Dlatego serce mi pęka gdy czekam na wieści o moejej zaginionej Patusi..... Quote
Ariedale Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B][COLOR=orange]Ja też sobie bym nie wyobrażała Świąt bez Feniksa. Nie martw się Lazi, na pewno Patusia się znajdzie. A przy okazji.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ffa500]Chciałam życzyć wesołych Mikołajek wszystkim psiakom.[/COLOR][/B] Quote
Ariedale Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR=orange]Hej! Chciałam powiedzieć, że Feniks dostał od Mikołaja wielką parówkę! Pozdrawiam inne świąteczne psy![/COLOR][/B] Quote
Libres Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Moja niuńka ma dzisiaj drugie urodziny no i mikołajki jednocześnie z tej okazji dostała nowe, większe posłanie bo już nie długo będzie mamą.:BIG: [CENTER] :laola: [/CENTER] Quote
Ariedale Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR=orange]No to sunii wszystiego najlepszego, dużo zdrowia, i piknych prezentów i ślicznych szczeniaczków! Życzą Ariedale&Feniks[/COLOR][/B] Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Libres wszystkiego najlepszego dla Twojej niunki :multi: I gratuluje maluchów.. mam nadzieję, ze nam je pokażesz jak już sie urodzą :loveu::loveu: A moja Jessi kończy dzis 7 m-cy :multi: Quote
Ramona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Libres duze i słodziutkie mizianka dla Twojej suni :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wszystkiego najlepszego dla obu suń :loveu: A ja stawiam moje babeczki z okazji Mikołaja :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/70/0d05894c290424f0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ariedale Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR=orange]Świetne Babeczki Madzia! I najlepszego dla Jessi! Mój tam parówke dostał i szczęśliwy:D[/COLOR][/B] Quote
Libres Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 DZIKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA :calus: [CENTER]JESSI WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI 7-MIESIECZNICY.:laola: [/CENTER] Quote
mery Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 i my ze Spago życzymy wszystkiego naj !!! :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Wszystkiego najlepszego dla obu suń :loveu: A ja stawiam moje babeczki z okazji Mikołaja :p [/QUOTE] Nie dajcie sie na to nabrac. Ta sknera w zyciu babeczek nie odda. Tylko sie chwali ze ma.... :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie dajcie sie na to nabrac. Ta sknera w zyciu babeczek nie odda. Tylko sie chwali ze ma.... :cool1:[/QUOTE] Jaką Ty mi opinię wystawiasz na forum?? :cool1: Pewno, że Tobie nie oddam, sobie zasłużyć trza na moje babeczki:cool1: Quote
Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='madziasto4']Wszystkiego najlepszego dla obu suń :loveu: A ja stawiam moje babeczki z okazji Mikołaja :p [URL="http://images32.fotosik.pl/70/0d05894c290424f0.jpg["]http://images32.fotosik.pl/70/0d05894c290424f0.jpg[[/URL]/quote] a co tam w srodku koszyczka? :oops: czyzby mleko kondensowane? Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Vici i Jeannie']a co tam w srodku koszyczka? :oops: czyzby mleko kondensowane?[/QUOTE] Budyń :lol: Quote
Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='tigrunia']Poszła na łatwizne :evil_lol:[/QUOTE] ja bym tego tak nie nazwala :cool1: a konkretnie: probowalam raz zrobic budyn... i nie wyszlo... więcej nie probuje... Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4'][B]Jaką Ty mi opinię wystawiasz na forum??[/B] :cool1: Pewno, że Tobie nie oddam, sobie zasłużyć trza na moje babeczki:cool1:[/QUOTE] Prawdziwą? :megagrin: [quote name='Vici i Jeannie']ja bym tego tak nie nazwala :cool1: a konkretnie: probowalam raz zrobic budyn... i nie wyszlo... więcej nie probuje...[/QUOTE] Madzka to pewnie zrobila budyn z torebki... Ja bym jej o jakies bardziej zaawansowane kulinarne wyczyny nie posądzała. Ja budyn taki prawdziwy robie czasami, ale to zazwyczaj do jakiegos ciacha jako masa. Uwielbiam taki nieprzerobiony na mase! Quote
Recommended Posts