Asior Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 miałam okazje dziś poniańczyć Stasieńkę na rękach...... słodki lisek... naprawde!!!!! Pani napewno będzie miała wiele radości!!!!!! Quote
edit_f Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 RUDA miała dziś ciężki, ale szczęśliwy dzień.. bo to naprawdę super domek J położyła się i zasnęła J Quote
marysia55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 edit_f napisał(a): o matulu jaki to okruszek, ale najważniejsze że znalzła swoje miejsce na ziemi :loveu::loveu: Quote
MajeczQa Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 :placz: Stasiutku :placz: Jestem tak wzruszona że moje maleństwo ma taki fajny domek że aż wyrazic tego nie mogę... Dziękuję :loveu: Mam nadzieję że będzie towarzyszyć swoim nowym opiekunom przez wiele lat jeszcze w zdrowiu i szczęściu. Cieszę się że tak szybko sie zaaklimatyzowała, bałam się że bedzie gorzej. A ten karzełek juz się domaga ciastek. Co za żarłoczne stworzenie. Najadła się w schronisku z ciocią Majką ptasiego mleczka i jeszcze ciasteczka jej się trafiły. Ta to ma dobrze :) A nowe imię :lol: ... Jakoś tak bliska mi ta nazwa, bo i mnie Rudą nazywają ;) No to sto lat dla liseczka! Quote
Ank@ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Stasia jest za TM. Pani walczyła o nią ponad miesiąc od adopcji i nie udało się. ['] Quote
Asior Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ze umarła starości, czy cos jej dolegało :( ??? Quote
Ank@ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 podobno po kolei jej wszystko wysiadało. :placz: pod koniec była chociaż kochana Quote
Recommended Posts