koss Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Sprawa ma się tak : Pani parę dobrych miesiecy straciła psa ...to mama mojej kolezanki z pracy ...fajna, starsza ale tak nie do końca osoba...próbowałam wtedy namówic ją na Zośkę z Elbląskiego schronu...ale było jeszcze za wszesnie,...teraz powróciłam do sprawy, wspólnie z moja kolezanką -sama jest też psiarą ( juz zapsiona)przeprowadzamy kampanię ...jedyna " wada" suni -wielkosc - Pani chce małego ...ale jeszcze nie powiedziała do końca ...nie ..myślę,ze skończy sie wizytą w Sopocie ..moze chociaz inna malutka bida, ale ja tak bardzo chciałabym, abyto była ta .....zobaczymy, ....wiem,ze to wszystko palcem na wodzie pisane, PANI CHCE ALE I MOCNO SIĘ BOI -CIĄGLE MA TRAUMĘ Z POWODU CIĘZKIEGO ODCHODZENIA JEJ POPRZEDNIEGO PRZYJACIELA . To na tyle:oops: Nad jedną Panią rok pracowałam - Wiolka -pamietasz -ta miła osoba z uroczym synem studentem -wzieli takiego trudnego psa????Boże - nie wiem, tylko czy sunia ma wystarczjaco duzo siły... Quote
brazowa1 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 koss,oczywiscie,ze pamietam.Wzieli mojego ukochanego Gada za co bede im dozgonnie wdzieczna,bo sie juz o niego bałam. Koss,my mamy procz tej tytulowej Suni,taka mala,pospolitej urody i niepospolicie miłego charakteru.Jest tez 6cioletni Filus-bardzo przezywa porzucenie,jest 4roletnia Sabusia....jest ich sporo.Starszych juz nie bede wymieniac skoro pani boi sie odchodzenia psow. Quote
brazowa1 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 sunia ma zanik mięśni w tylnich lapach-musi chodzic.Ale schroniskowe spacery trwaja bardzo krotko,nie odbuduje mieśni...... Quote
brazowa1 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 zaczełam watpic w dom dla niej,niestety.Nawet nie wiem,czy moralnie byloby obraczac kogos psem,ktory ma zanik miesni w tylnich lapach... Quote
zula131 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dino też miał. Wyrobiły się, już od dawna jest ok. Quote
brazowa1 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 ona naprawde nie ma.Z trudem sie porusza. Quote
akucha Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ona już z tymi łapkami przyszła, widac na pierwszych fotach. Mięśnie mozna odbudować. Jednak potrzeba domu... Quote
brazowa1 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 tak,ale zima w budzie,z ktorej nie wychodzila-pogorszyla jej stan.Wet twierdzi,ze z odbudowaniem,wcale nie musi byc latwo i czy to w ogole mozliwe....... Quote
brazowa1 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 może jej sie uda,ale to w ramach cudu Quote
koss Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='brazowa1']moze ktos ofiaruje Suni banerek?[/quote] PiĘkne banerki robi PUCHATEK ...Boze zmartwiłam sie , trozmawiałam na temat suni z kolezanką -uknułysmy,ze zabierzemy jej mamę zaraz po koncu roku do schroniska -,ze jak juz jej spojrzy w oczy to ...ale te tylnie łapy i śmierc -niedawna " paninego " psa???? Ale -i tak nie zrezygnuję .... Quote
brazowa1 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 koss,niechaj ta Pani wezmie ,nawet ktoregokolwiek z naszych starszych pieskow,moze latwiejszego,takie tez potrzebuja pomocy,sama zobacz,co suni ludzie zrobili-ma 10 lat i jest w dobrej kondycji.Pytanie-jak długo? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielka-buba-dramat-domowej-psinki-trojmiasto-139971/[/URL] Quote
koss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Pracuję nad przyszła sobotą .....kciuki potrzebne Quote
brazowa1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 tylko Koss,ja sie martwie,aby tej pani to nie przerosło.Wiesz,moze sie zdarzyc,ze z wiekiem i z czasem suka przestanie w ogole chodzić. Quote
brazowa1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 nawet wypuszczona na dwor,kladzie sie.Ciezko jej jest :shake: Quote
brazowa1 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 sama juz nie wiem,czy trzymanie takich psow przy zyciu,to akt łaski? domowego psa,starego,w takich warunkach? Quote
brazowa1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 w sezonie dziennie przybywa jeden pies,jak tu pokazywac nasza biede?skoro na dom czekaja takze mlode,z krotka schroniskowa przeszloscia-one musza wychodzic jako pierwsze.... Quote
koss Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nie Viola...:oops:. nie ... SUNIA nie trafi za TM. (a życie jest darem ..najcenniejszym, co mamy poza nim ???.)..tylko do utylizacji,[B][I] może jakieś leki -[/I][/B] zróbmy zbiórkę na dogo - oferuję 40 zł...w sobotę mam obiecane,ze przyjedziemy do schroniska, [SIZE=1]ALE JUŻ PARĘ RAZY TAK BYŁO - TO NIE JA OBIECUJĘ :shake:[/SIZE] Quote
Recommended Posts