Jump to content
Dogomania

Piekna psia dusza odeszła w ramionach swojej Pani. Do zobaczenia Zorko!

Recommended Posts

• Replies 788
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sprawa ma się tak : Pani parę dobrych miesiecy straciła psa ...to mama mojej kolezanki z pracy ...fajna, starsza ale tak nie do końca osoba...próbowałam wtedy namówic ją na Zośkę z Elbląskiego schronu...ale było jeszcze za wszesnie,...teraz powróciłam do sprawy, wspólnie z moja kolezanką -sama jest też psiarą ( juz zapsiona)przeprowadzamy kampanię ...jedyna " wada" suni -wielkosc - Pani chce małego ...ale jeszcze nie powiedziała do końca ...nie ..myślę,ze skończy sie wizytą w Sopocie ..moze chociaz inna malutka bida, ale ja tak bardzo chciałabym, abyto była ta .....zobaczymy, ....wiem,ze to wszystko palcem na wodzie pisane, PANI CHCE ALE I MOCNO SIĘ BOI -CIĄGLE MA TRAUMĘ Z POWODU CIĘZKIEGO ODCHODZENIA JEJ POPRZEDNIEGO PRZYJACIELA . To na tyle:oops:
Nad jedną Panią rok pracowałam - Wiolka -pamietasz -ta miła osoba z uroczym synem studentem -wzieli takiego trudnego psa????Boże - nie wiem, tylko czy sunia ma wystarczjaco duzo siły...

Posted

koss,oczywiscie,ze pamietam.Wzieli mojego ukochanego Gada za co bede im dozgonnie wdzieczna,bo sie juz o niego bałam.
Koss,my mamy procz tej tytulowej Suni,taka mala,pospolitej urody i niepospolicie miłego charakteru.Jest tez 6cioletni Filus-bardzo przezywa porzucenie,jest 4roletnia Sabusia....jest ich sporo.Starszych juz nie bede wymieniac skoro pani boi sie odchodzenia psow.

Posted

[quote name='brazowa1']moze ktos ofiaruje Suni banerek?[/quote]
PiĘkne banerki robi PUCHATEK ...Boze zmartwiłam sie , trozmawiałam na temat suni z kolezanką -uknułysmy,ze zabierzemy jej mamę zaraz po koncu roku do schroniska -,ze jak juz jej spojrzy w oczy to ...ale te tylnie łapy i śmierc -niedawna " paninego " psa????
Ale -i tak nie zrezygnuję ....

Posted

koss,niechaj ta Pani wezmie ,nawet ktoregokolwiek z naszych starszych pieskow,moze latwiejszego,takie tez potrzebuja pomocy,sama zobacz,co suni ludzie zrobili-ma 10 lat i jest w dobrej kondycji.Pytanie-jak długo?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielka-buba-dramat-domowej-psinki-trojmiasto-139971/[/URL]

Posted

w sezonie dziennie przybywa jeden pies,jak tu pokazywac nasza biede?skoro na dom czekaja takze mlode,z krotka schroniskowa przeszloscia-one musza wychodzic jako pierwsze....

Posted

Nie Viola...:oops:. nie ... SUNIA nie trafi za TM. (a życie jest darem ..najcenniejszym, co mamy poza nim ???.)..tylko do utylizacji,[B][I] może jakieś leki -[/I][/B] zróbmy zbiórkę na dogo - oferuję 40 zł...w sobotę mam obiecane,ze przyjedziemy do schroniska, [SIZE=1]ALE JUŻ PARĘ RAZY TAK BYŁO - TO NIE JA OBIECUJĘ :shake:[/SIZE]