Justyna_wolontariat Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Tak jak pisałam baster jest naprawdę wyjątkowym psem Przyznaję że gdybym mogła sama bym go adoptowała życie z nim to sama przyjemność jest delikatny wrażliwy czuły No dośc tego a więc tak pan miał sukę onka odeszła miała 14 lat szukał małego pieska do domu ale widok Bastera utkwił mu w pamięci długo z nim rozmawiałam potem poszli na spacer pan poprosił sam o kastrację Baster będzie miał dom z ogrodem sam ma wybrac gdzie chce spać dom czy ogród spacery zapewnione. Uważam że ten pies świetnie do tego pana pasuje pan spokojny chce odpocząć od psa oszołoma:loveu:jego taki był i szkolenia nie pomogły Quote
nescca Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cudne wieści......bądź szczęsliwy Basterku..... Quote
agailawa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Baster jutro jedzie na kastrację a w sobotę do nowego domu:loveu: Wspaniale ! :loveu::multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ale świetne wiadomości! Tak się cieszę,że mu się udało:multi: Quote
MyrkurDagur Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Będziemy czekać na kolejne wiadomości :multi: :multi: :multi: Quote
ab-agnieszka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Moge usunac juz slicznosci z podpisu? Tak sie ciesze ze ma domek.:multi: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wspaniałe wieści!:loveu: Powodzenia Baster! Szczęśliwego i długiego życia!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asta17 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No i Basterek pojechał dzisiaj do domku. :multi: :loveu: Quote
agailawa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Asta17 napisał(a):No i Basterek pojechał dzisiaj do domku. :multi: :loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi: Nareszcie :multi::loveu::multi::loveu::multi: Powodzenia :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bardzo się cieszę że się szczęście uśmiechnęło do Basterka i że ma domek !!! :) Jakby jeszcze jakieś dobre wieści były z nowego domku i zdjęcia to byłoby super! Quote
MyrkurDagur Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kiedy można spodziewać się wieści z nowego domu Bastera ??? :roll: I jakieś zdjęcia miło byłoby zobaczyć... ;) Quote
niufek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ta wiadomosc o domku Bastera mnie bardzo uszczesliwila .Ten pan co go wziol ,musi miec naprawde wielkie serce ,ze Basterkamimo jego wieku wziol . Kochane psiatko teraz ma domek i mi z radosci lzy leca . Basterku ,badz szczesliwy :loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Baster był w schronisku w sobote na zdjęciu szwów wszystko ładnie się zagoiło. Psinka zadowolona wyczesana. Śpi w domu na spacery oprócz pobytu na ogrodzie chodzi chętnie 4 koty toleruje bez problemu raz na początku w 2 dzień uciekł ale po 15 min sam wrócił obszedł dom do około i czekał by go wpuszczona teraz jest cały czas pilnowany. Pan mówi, że to kochany pies ciągle podaje łapy jak coś chce. Jedyne co martwi właściciela to jego wiek bardzo pokochali tego psa i boją się rozstania. Mam kontakt z właścicielem przez gg poproszę o zdjęcia. Quote
ab-agnieszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jaki cudny. Sam uciekl sam wrocil.:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziękujemy za wspaniałe wiadomości o Basterku :loveu: Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Onaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Baster był w schronisku w sobote na zdjęciu szwów wszystko ładnie się zagoiło. Psinka zadowolona wyczesana. Śpi w domu na spacery oprócz pobytu na ogrodzie chodzi chętnie 4 koty toleruje bez problemu raz na początku w 2 dzień uciekł ale po 15 min sam wrócił obszedł dom do około i czekał by go wpuszczona teraz jest cały czas pilnowany. Pan mówi, że to kochany pies ciągle podaje łapy jak coś chce. Jedyne co martwi właściciela to jego wiek bardzo pokochali tego psa i boją się rozstania. Mam kontakt z właścicielem przez gg poproszę o zdjęcia. Wspaniale że jeszcze tacy dobrzy ludzie istnieją i dzięki nim psie bidulki dostają nowy dom, nowe życie pełne szczęścia i miłości :multi: Quote
Asta17 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Powodzenia Basterku.:multi: Bądź grzeczny i szczęśliwy. :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Co słychać u Bastera? Czy pojawią się jakieś zdjęcia? ;) Quote
Basterek!!! Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dogo07 napisał(a):Bardzo się cieszę że się szczęście uśmiechnęło do Basterka i że ma domek !!! :) Jakby jeszcze jakieś dobre wieści były z nowego domku i zdjęcia to byłoby super! Otóż w związku z faktem, iż w tych dniach mija druga rocznica pobytu Basterka w naszym domu, chciałbym reaktywować jego wątek na forum. Będą fotki itd. Zapraszam!!!:multi::multi: Quote
Basterek!!! Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Owszem, pojawią się fotki, mam nadzieję, że dzisiaj znajdę czas!!! Quote
MysiaSzopi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Basterku - gdzież te obiecane zdjęcia? :D Quote
Recommended Posts