Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisałam baster jest naprawdę wyjątkowym psem Przyznaję że gdybym mogła sama bym go adoptowała życie z nim to sama przyjemność jest delikatny wrażliwy czuły

No dośc tego a więc tak pan miał sukę onka odeszła miała 14 lat szukał małego pieska do domu ale widok Bastera utkwił mu w pamięci długo z nim rozmawiałam potem poszli na spacer pan poprosił sam o kastrację Baster będzie miał dom z ogrodem sam ma wybrac gdzie chce spać dom czy ogród spacery zapewnione. Uważam że ten pies świetnie do tego pana pasuje pan spokojny chce odpocząć od psa oszołoma:loveu:jego taki był i szkolenia nie pomogły

Posted

Asta17 napisał(a):
No i Basterek pojechał dzisiaj do domku. :multi: :loveu:

:multi::loveu::multi::loveu::multi: Nareszcie :multi::loveu::multi::loveu::multi:
Powodzenia :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo się cieszę że się szczęście uśmiechnęło do Basterka i że ma domek !!! :)

Jakby jeszcze jakieś dobre wieści były z nowego domku i zdjęcia to byłoby super!

Posted

Ta wiadomosc o domku Bastera mnie bardzo uszczesliwila .Ten pan co go wziol ,musi miec naprawde wielkie serce ,ze Basterkamimo jego wieku wziol . Kochane psiatko teraz ma domek i mi z radosci lzy leca .
Basterku ,badz szczesliwy :loveu:

Posted

Baster był w schronisku w sobote na zdjęciu szwów wszystko ładnie się zagoiło.

Psinka zadowolona wyczesana. Śpi w domu na spacery oprócz pobytu na ogrodzie chodzi chętnie 4 koty toleruje bez problemu raz na początku w 2 dzień uciekł ale po 15 min sam wrócił obszedł dom do około i czekał by go wpuszczona teraz jest cały czas pilnowany.

Pan mówi, że to kochany pies ciągle podaje łapy jak coś chce. Jedyne co martwi właściciela to jego wiek bardzo pokochali tego psa i boją się rozstania.

Mam kontakt z właścicielem przez gg poproszę o zdjęcia.

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Baster był w schronisku w sobote na zdjęciu szwów wszystko ładnie się zagoiło.

Psinka zadowolona wyczesana. Śpi w domu na spacery oprócz pobytu na ogrodzie chodzi chętnie 4 koty toleruje bez problemu raz na początku w 2 dzień uciekł ale po 15 min sam wrócił obszedł dom do około i czekał by go wpuszczona teraz jest cały czas pilnowany.

Pan mówi, że to kochany pies ciągle podaje łapy jak coś chce. Jedyne co martwi właściciela to jego wiek bardzo pokochali tego psa i boją się rozstania.

Mam kontakt z właścicielem przez gg poproszę o zdjęcia.

Wspaniale że jeszcze tacy dobrzy ludzie istnieją i dzięki nim psie bidulki dostają nowy dom, nowe życie pełne szczęścia i miłości :multi:

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Dogo07 napisał(a):
Bardzo się cieszę że się szczęście uśmiechnęło do Basterka i że ma domek !!! :)

Jakby jeszcze jakieś dobre wieści były z nowego domku i zdjęcia to byłoby super!

Otóż w związku z faktem, iż w tych dniach mija druga rocznica pobytu Basterka w naszym domu, chciałbym reaktywować jego wątek na forum. Będą fotki itd. Zapraszam!!!:multi::multi: