Basterek!!! Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Oto kilka moich fotek z nowego domu, gdzie mieszkam już od dwóch lat!!! Mam nadzieję, że zajrzy tutaj ktoś kto pamięta mnie jeszcze ze schroniska, ja ciągle mam w pamięci tych, którzy pomogli mi w tak trudnych chwilach i polepszyli moją psią dolę, nakarmili, wyczesali futerko, uratowali życie... Po tak wielu przejściach udało mi się znaleźć spokojną przystań, miejsce gdzie mam zapewnione posłanie, miskę dobrego jedzonka, ogród do biegania i codzienną porcję czułości. Na dodatek, od momentu gdy się zorientowali, że nie mam zamiaru nigdzie od nich uciekać, mogę sobie biegać gdzie mi się podoba ;) Kojec po moim poprzedniku poszedł na złom ;) Wszyscy którzy mnie znają, wiedzą, że od każdego domagam się czułości, nawet od listonosza - nie wiem co oni widzą w tym dziwnego:/ Na szczęście weterynarza nie musze ostatnio odwiedzać, za to zaliczyłem wizytę w psim SPA, co możecie zobaczyć na poniższych fotkach.[/FONT] Quote
Basterek!!! Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]I jeszcze kilka fotek ;)[/FONT] Wizyta w SPA ;) :oops: Tutaj razem z moim rudym kompanem pilnujemy obejścia :cool1: Quote
MysiaSzopi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Fajnie Basterku, że znalazł się dla Ciebie nowy dom z takim wspaniałym, kochającym Panem, który ma wielkie serduszko dla wszystkich zwierzaków - psiaków, kociaków i nawet małych myszy :multi: Taki Pan to Skarb :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ależ wspaniale !!! :multi: Baster !!! :multi: Cudownie widzieć Twoje zdęcia psiaku po tak długim czasie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asta17 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja Basterka pamiętam ze schroniska. Trochę czasu razem spędziliśmy. :) Cudownie wygląda i jeszcze z kotem się zgadza. Super! Dziękujemy za takie wspaniały dom dla Basterka. Pozdrawiam Quote
Basterek!!! Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bardzo się cieszę, że zaglądają tutaj osoby, które pamiętają Basterka jeszcze ze schroniska!!! Myślę, że jego przykład może Was podnieść na duchu i zachęcić do dalszej pracy na rzecz tych najbardziej pokrzywdzonych przez los stworzeń... To co złe już w Basterkowym życiu minęło na zawsze, dzięki Wam znalazł kochającą rodzinę i jest szczęśliwym psiakiem. Jeśli macie jakieś wspomnienia z pobytu Basterka w schronisku piszcie!!! A to jeden z Basterkowych "numerów" na spacerze, było upalne lato, wtedy jego grube futro staje się problemem i szuka ochłody gdzie się da... Po powrocie do domu od razu była kąpiel :cool1: Quote
Recommended Posts