Jump to content
Dogomania

Okaleczona astka Perła z olkuskiego schroniska - MA DOMEK:)

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsze wiadomosci od weta. W uszach to nie jest swierzb to jest stan zapalny i pancia dostala do domu krople do czyszczenia, sunia bierze tez antybiotyk, ostatni w piatek, w tej chwili wet nie potrafi stwierdzic czy to juz koniec cieczki czy poczatek, a na sterylke trzeba jeszcze poczekac az ogolny stan zdrowia suni sie poprawi. Najwazniejsze ze zostaje 7 godzin sama i jest grzeczna, nie niszczy niczego w domu, ale z kotem miala spiecie ze az na mordce krew sie pokazala. Powiedzialam pani zeby podczas jej nieobecnosci w domu zamykala kotke, to jeszcze za wczesnie zeby ryzykowac zostawiajac je same.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Pilne !!! Perla ma szanse na DS, kto moze zrobic wizyte przedadopcyjna w okolicach Katowic.

daj znaka do Amikat lub Tengusi , znają tam wszystkich ;)

Posted

dzwonilam do owej pani ale pani powiedziala ze ten tydzien i nastepny odpada bo wyjezdza ... mam jej wyslac swoj numer smsem i ona sie odezwie jak wroci ...

nie wiem jak wy ale dla mnie jest to dziwne ze ktos interesuje sie adopcja przed wyjazdem :roll: ja wiem ze jestem zbyt podejzliwa ale tak na chlopski rozum rzecz biorac jesli dzwonie o psa to dlatego ze chce go wziasc, chce jak najszybciej (dla dobra psa), a nie dzwonie przed dwutygodniowym wyjazdem zeby ... sama niewiem zrobic nadzieje, rozeznac sie :shake: sama nie wiem ... jak pani sie odezwie jesli tylko bede miec mozliwosc przeprowadze wizyte ...

poki co pozdrawiam i znikam ;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Z DT otrzymalismy smsa: sunka bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow, a kota boi sie, omija go lukiem :evil_lol:

wie ze koty to dranie ;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Perla chciala go zszamac :angryy: miala na niego ochote, ale dwa razy po mordce dostala ze az krew sie polala, to i kota omija :evil_lol:

cholercia czemu moje dwie pitbullki kudłate :lol: nie chcą się tak szybko nauczyć że kotka sie nie goni :shake:

Posted

Tak, Kasiu mozna ja juz oglaszac, wiadomo ze zanim znajdzie sie ktos odpowiedni to troche czasu uplynie. Qurde zapomnialam dzis zadzwonic do weta, :oops: mam nadzieje ze zrobie to jutro.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tak, Kasiu mozna ja juz oglaszac, wiadomo ze zanim znajdzie sie ktos odpowiedni to troche czasu uplynie. Qurde zapomnialam dzis zadzwonic do weta, :oops: mam nadzieje ze zrobie to jutro.

Zaraz skrobnę do Hanek z prośbą o fotkę i sunia będzie najbliższym numerze.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mordeczka, przyklejka, tego ktory ja tak oszpecil, moglabym z czystym sumieniem :2gunfire:

dokładnie! nie dość, że to wygląda jakby było cięte tępym narzędziem to jeszcze tak krzywo :shake:

Posted

A sunka ma wyjatkowy charakterek jak na amstaffke, jest nauczona komend, jest bardzo posluszna, nie ciagnie na smyczy, nie brudzi, zostaje sama przez 8 godzin, toleruje dzieci, (ale o kota pani sie boi) i wyniosla kotke do ojca, bo kocica bardzo sie stresuje. Wiem ze mozna by Perle nauczyc zycia z kotem razem ale do tego potrzeba troche wiedzy no i czasu.