[email protected]@ Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Mam pytanie: który szampon będzie najlepszy dla psa z przewagą czarnej sierści(b. jasno podpalany)? Możecie jakiś polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werbena520 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 All Systems "Profesional Formuła Shampoo"...godny polecania:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]@ Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 [quote name='werbena520']All Systems "Profesional Formuła Shampoo"...godny polecania:roll:[/quote] Czy da się go kupić w zwykłych zoologach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werbena520 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ;) kupowałam przez internet w Krakvecie bo tutaj też najtaniej:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Ja mojego flacika piorę w szamponie;Cani Care - polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizniak2 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ja swojego Hakera piorę w [url=http://zoo-sklep.pl/index.php?p2707,ring-5-szampon-black-out-dla-psa-355ml]ZOO-SKLEP.pl :: RING 5 SZAMPON BLACK OUT DLA PSA 355ml[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onsen Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 My swoje brytany kąpiemy w Bio-groomie. Serdecznie polecamy. Kąpiel szybka, a sierść w świetnej kondycji. Koszt początkowy nie jest niski bo ok 50zł za butelkę 355ml ale rozcieńcza się go w proporcji 1:4 wiec uzyskuje się prawie 1,5 litra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2karma_pl Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 A może Over-Z00 szampon dla psów o czarnej i ciemnej sierści. Szampon jest z ekstraktem z henny i łupin orzecha włoskiego. Szampon jest bardzo dobry i nie powoduje podrażnień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happyday89 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 słyszałam że psa mozna kąpać w zwykłym szarym mydle. Co o tym myślicie?? ja kapię na razie swojego psa w ziolowych szamponach przeznaczonych dla psów ktore można kupić w takich jednorazowych saszetkach i wydaje mi się że są ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remur Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Szapmon? :-0 Szare mydło + ocet [chociaż psiak niemiłosiernie przez pare dni bije zapachem octu] Tak nauczyli mnie rodzice i nie mam zamiaru zmieniać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika i Max :) Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 My używamy Over zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiapsiula Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 mam pytanie o szampon beaphar pro vitamin czy to dobry gatunkowo szampon, potrzebuję czegoś do wrażliwej skóry i długich włosów, ale nie taki znów drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECORDIA1356 Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 [IMG]http://img07.allegroimg.pl/photos/64x48/34/76/30/87/3476308753[/IMG]ja używam tego szamponu BIO . Odziwo piesek nie ma odruchu obronnego tylko przy tym specyfiku. Naprawdę polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pi_Uch Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Nie zgodzę się z tym, że "warto" kąpać psa w szamponie "dla ludzi". Moja sąsiadka postąpiła w taki sposób, i bardzo długo leczyła go u weterynarza, pies miał "dziury", powypadały mu włosy, nie wiadomo czy odrosną...:( Ja kąpie w szamponie przeznaczonym do rasy mojego psa (warto o to zapytać w sklepie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgr_metal Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Mój pies zawsze po kąpieli jak pójdę z nim na spacer tarza się w różnego rodzaju świństwach (kupa, śmieci, zdechła mysz itp.) to na pewno przez zapach szamponu. Czy znacie może taki szampon po którym pies nie będzie robił takich rzeczy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiapsiula Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 jest to związane z zapachem szamponu musisz używać bezzapachowych i zmień godziny kąpieli, wykąp go po ostatnim spacerze do rana zapach wywietrzeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna-F Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 A używa może ktoś szamponu jajecznego? Nie pamiętam teraz konkretnej nazwy, ale napisane jest, że jest jajeczny. Czy nie podrażnia on skóry psa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beblog Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Mi kiedyś wet polecił Johnson&Johnson dla dzieci do kąpania psa. Ale ostatnio mi się skończył to go wykąpała w swoim szamponie Barwa Natura i na szczęście nic mu nie było, oprócz sierści o dziwnym zapachu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryf80 Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 psy maja troche inne ph skóry(nawet ph sie zmienia u rożnych ras psów)-każdy szampon dla psa bedzie lepszy niż ludzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 [quote name='gryf80']każdy szampon dla psa bedzie lepszy niż ludzki[/QUOTE] Oj...niekoniecznie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryf80 Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 a który z ludzkich? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Przede wszystkim zdecydowanie wolałabym ludzki niż byle jaki psi... U nas świetnie sprawdzał się Fructis nutri gładki - dopóki nie natrafiłam na psią serię Botaniqa dla długowłosych ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryf80 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 ok.dzięki.ja wybrałam 1 all system 2 w 1-super cleanin and conditioning.wlos błyszczący i gładki(3 psy z rózna sierścią:krótka,gładka i długowłosy z podsszerstkiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 No widzisz...a u nas 1All System jakoś się nie sprawdził...zawsze trzeba dobrać kosmetyki pod konkretne psy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanda-1a Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 [quote name='cockermanka']u nas 1All System jakoś się nie sprawdził...zawsze trzeba dobrać kosmetyki pod konkretne psy ;)[/QUOTE] U nas również nie - i włos wyglądał po nim najgorzej ze wszystkich naszych prób :/ Najlepiej (pod względem wystaw) afganka wyglądała po... L'Oreal Absolut Repair (szampon + maska), jednak do pielęgnacji "na co dzień" używam psich kosmetyków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts