agaga21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 jest cudowna:loveu:! eh, jak ja wam zazdroszczę:oops: Quote
Tengusia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='agaga21']jest cudowna:loveu:! eh, jak ja wam zazdroszczę:oops:[/quote] podpisuje sie pod tym obiema raczkami :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nie mogę sie doczekać wyników sesji zdjęciowej Tara jest tak samo piekna i urocza jak jej siostrzyczka :loveu: Quote
amikat Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gwiazda obiektywy! A to zdjecie na leżaku - malina! Co do kapieli - ja kapałam swoje suczki w dniu wyjacia szwów - potem do weterynarza. Szwy wtedy wychodziły bez bólu bo odmokły! Quote
Tengusia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [CENTER][B]Alicja dojechalas do Tary ????[/B][/CENTER] Quote
agaga21 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 czyżby tara alicję pożarła???:crazyeye::lying::smhair2::nerwy: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [FONT=Arial][B]a bo Alicja nie była u Tary ...były inne plany weekendowe...ale wybierają sie razem 2 ciotki na odwiedzinki :p Alicja i Agnieszka ;)[/B][/FONT] Quote
agnieszka32 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='agaga21']czyżby tara alicję pożarła???:crazyeye::lying::smhair2::nerwy:[/quote] czyżby ciotki zwariowały? :question: :roflt::roflt::roflt: Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [B][COLOR="Navy"]Wie ktoś z Was gdzie można kupić taką "zagródke" :eviltong: którą montuje sie do framugi żeby piesek nie wchodził do danego pomieszczenia? Mój tata szuka czegoś takiego i nie potrafi nic znaleść :roll:[/COLOR][/B] Quote
agaga21 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ja kupiłam na allegro w dziale dla dzieci taką bramkę montowaną rozporowo o właśnie taką: [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=627421329[/url] Quote
agnieszka32 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='agaga21']ja kupiłam na allegro w dziale dla dzieci taką bramkę montowaną rozporowo o właśnie taką: [url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=627421329]Bramka ochronna samozamykacz DELTI LINDAM PREMIUM (627421329) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/url][/quote] Ta bramka jest świetna, cena bardzo przystępna ... Ja miałam taką samą, tylko że Sarunia sobie ją bez problemów przeskakiwała :diabloti:. Mój mąż musiał sam zrobić nową bramkę , wysoką na prawie 1,5 metra - to ją dopiero powstrzymało :evil_lol: Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='agnieszka32'] Mój mąż musiał sam zrobić nową bramkę , wysoką na prawie 1,5 metra - to ją dopiero powstrzymało :evil_lol:[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]No właśnie mniej wiecej takiej wysokości mój tata musiałby mieć tą bramke bo Jantar mniejszą przeskoczy..[/COLOR][/B] Quote
agaga21 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 a moze ktoś chciałby dac dt lub ds bratu bliźniaczemu pięknej tary?:razz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-mlody-pit-bull-red-nose-pilnie-szuka-domu-138019/[/url] Quote
Tengusia Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 a ja mam pytanko jak Tara sie zachowuje? dalej niszczy? czy zostaje ladnie w klateczce? Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Tengusia']a ja mam pytanko jak Tara sie zachowuje? dalej niszczy? czy zostaje ladnie w klateczce?[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]Od kąd jest klatka przestała niszczyć, przesypia w niej spokojnie całą noc i w ciągu dnia też lubi się w niej zdrzemnąc :eviltong: :) [/COLOR][/B] Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [B][COLOR="Navy"]Zauważyłam jednak, że ulubionym zajęciem Taruni (jak narazie :eviltong:) jest wylegiwanie się ze mną lub z Bartkiem na dywanie i towarzyszące temu przytulanki :lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna dajcie znać kiedy moglibyśmy się spotkac;) męczą mnie cioteczki co Wam Tarunie oddały ;) ...dla nas najlepiej byłoby w jakiś weekend :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i ja sie do tej wizyty tez pisze:eviltong: Strasznie chce poznac slicznote:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Martyna_i_Bartek'][B][COLOR=Navy]To może w tą niedziele? :cool3: nam też najbardziej pasują weekendy ;)[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Red] [/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) oki dogadam z TZtem , godzinkę zaproponujcie Wy ... moze i Cioteczka Agnieszka dojedzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna dajcie znać kiedy moglibyśmy się spotkac;) męczą mnie cioteczki co Wam Tarunie oddały ;) ...dla nas najlepiej byłoby w jakiś weekend :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]To może w tą niedziele? :cool3: nam też najbardziej pasują weekendy ;)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna jakbyś mogła podeślij mi na PW albo maila nr waszego fona ....gdzieś mam ...ale gdzie :hmmmm: :oops: wy moj macie w mailu [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Martyna_i_Bartek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [B][COLOR="Navy"]Jutrzejsze odwiedziny dalej aktualne? :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts