Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gwiazda obiektywy! A to zdjecie na leżaku - malina!

Co do kapieli - ja kapałam swoje suczki w dniu wyjacia szwów - potem do weterynarza. Szwy wtedy wychodziły bez bólu bo odmokły!

Posted

[FONT=Arial][B]a bo Alicja nie była u Tary ...były inne plany weekendowe...ale wybierają sie razem 2 ciotki na odwiedzinki :p Alicja i Agnieszka ;)[/B][/FONT]

Posted

[B][COLOR="Navy"]Wie ktoś z Was gdzie można kupić taką "zagródke" :eviltong: którą montuje sie do framugi żeby piesek nie wchodził do danego pomieszczenia? Mój tata szuka czegoś takiego i nie potrafi nic znaleść :roll:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaga21']ja kupiłam na allegro w dziale dla dzieci taką bramkę montowaną rozporowo
o właśnie taką:

[url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=627421329]Bramka ochronna samozamykacz DELTI LINDAM PREMIUM (627421329) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/url][/quote]

Ta bramka jest świetna, cena bardzo przystępna ... Ja miałam taką samą, tylko że Sarunia sobie ją bez problemów przeskakiwała :diabloti:. Mój mąż musiał sam zrobić nową bramkę , wysoką na prawie 1,5 metra - to ją dopiero powstrzymało :evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32'] Mój mąż musiał sam zrobić nową bramkę , wysoką na prawie 1,5 metra - to ją dopiero powstrzymało :evil_lol:[/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]No właśnie mniej wiecej takiej wysokości mój tata musiałby mieć tą bramke bo Jantar mniejszą przeskoczy..[/COLOR][/B]

Posted

a moze ktoś chciałby dac dt lub ds bratu bliźniaczemu pięknej tary?:razz:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-mlody-pit-bull-red-nose-pilnie-szuka-domu-138019/[/url]

Posted

[quote name='Tengusia']a ja mam pytanko jak Tara sie zachowuje? dalej niszczy? czy zostaje ladnie w klateczce?[/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]Od kąd jest klatka przestała niszczyć, przesypia w niej spokojnie całą noc i w ciągu dnia też lubi się w niej zdrzemnąc :eviltong: :) [/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna dajcie znać kiedy moglibyśmy się spotkac;) męczą mnie cioteczki co Wam Tarunie oddały ;) ...dla nas najlepiej byłoby w jakiś weekend :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Martyna_i_Bartek'][B][COLOR=Navy]To może w tą niedziele? :cool3: nam też najbardziej pasują weekendy ;)[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=Red]
[/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) oki dogadam z TZtem , godzinkę zaproponujcie Wy ... moze i Cioteczka Agnieszka dojedzie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna dajcie znać kiedy moglibyśmy się spotkac;) męczą mnie cioteczki co Wam Tarunie oddały ;) ...dla nas najlepiej byłoby w jakiś weekend :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]To może w tą niedziele? :cool3: nam też najbardziej pasują weekendy ;)[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Martyna jakbyś mogła podeślij mi na PW albo maila nr waszego fona ....gdzieś mam ...ale gdzie :hmmmm: :oops: wy moj macie w mailu
[/B][/COLOR][/FONT]