Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrs.ka napisał(a):
gdzie tam rozpieszczona ;) Mimka to przecierz sama słodycz:loveu:

Nie no, przepraszam :cool3: w ogóle nie jest rozpieszczona :cool3::cool3::cool3: W porównaniu z koziołkiem Jasiem, to faktycznie nie jest. Mrs.ka opowiedz sama jak to oduczałaś Jasia spania w łóżku :eviltong::eviltong::eviltong:, bo w tym kontekście, to faktycznie Mimka żyje w reżimie - nikt jej nie oducza spania w łóżku :razz:
andzia69 napisał(a):
Dolarek to wszystkie psiaczki uwielbia:loveu::loveu::loveu: Ja uwielbiam Dolarka:loveu:

No Dolarek dla mnie to max metamorfozy, jaki można osiągnąć. Z zaciekłego, groźnego Reksa, poprzez zostanie Dolarkiem - już przy Dolarku zachodziły podejrzenia, że ten psiak to pitt pt."flaki z olejem", ale stał się domowo i towarzysko (już jakiś czas temu) psem ogólnie zwanym Bułą, a ja mogę tylko dodać, że to ostatnie imię, choć jemu przypasowało ewidentnie i reaguje na nie bez mrugnięcia, jest kompletnie nieadekwatne, bo jak już w kwestii ciast, to lepiej pasuje do niego "upierdliwy w kwestii tulenia zakalec" ;) Ale nadal słodki ponad normę !

Posted

ja myślę,że te zmiany ,które zaszły w jego życiu spowodowały taki zamęt w jego głowie,że ma problem z określeniem własnej tożsamości.
Jak są szczeniaki w domu to jemu wydaje się ,że jest jednym z nich i za wszelką cenę stara się to udowodnić:evil_lol:
teraz jak jest Jasiu to Dolarek go nie odstepuje i pewnie myśli ,że też jest koziołkiem.Inna sprawa ,ze Jasiu zkolei nie ma świadomości ,że nim jest i uważa się za członka psiej sfory:evil_lol:
ale co się dziwić moim zwierzakom,ja też nigdy nie miałam pewności kim naprawdę jestem:cool3:

Posted

Mr.ska - zepsułaś Jasia!:placz::placz::placz: namaluj mu te kropeczki - szybko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u ciebie faktycznie mają pomieszane z poplątaniem i nie wiedzą kto jest kto:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Wiecie co !!!! .....................
Wstydźcie się! :evil_lol:

Tu mówimy o poważnych psich problemach, takich jak tożsamość, egzystencja w różnych realiach tego świata, a Wy farbę chcecie brać i Jaśkowi cętki malować:shake::shake:

Z kim ja się zadaję :wallbash::wallbash::wallbash:

Dobrze, że Jasio nie żebra chociaż o michę psią, jak widać na niektórych zdjęciach (co innego świeży ogórek :lol:, ale tych zdjęć mrs.ka zapomniała :cool3: umieścić)

• 1 month later...
Posted

a ja znów mam do wstawienia nowego szczeniorka ale nie mogę fotek wrzucić,maleństwo znalzione w lesie,zapchlone,zwszone i strasznie zarobaczywione.Dzięki troskliwej opiece Ani102 i jej TZ ,sunia jest już po wszystkich zabiegach leczniczo-higieniczno-kosmetycznych :) i szukamy jej domku.No ale muszę te fotki wstawić...

Posted

Mrs.ka - to wstaw linki;) ale wstawia sie tak samo ino trzeba odhaczyć takie cuś na dole jak się pojawi - wtedy link wejdzie normalnie:)

ps. te bullowate odebrane to były 2 bullteriery - nie pitusie;)

Posted

mrs.ka napisał(a):

śliczna sunia,ona nie ma jeszcze 4 miesięcy,będzie taka średnia raczej ale już bardzo rozpieszczona

Debatowałam właśnie z Anią102 przez telefon na poważne tematy, a raczej próbowałam debatować, bo to maleństwo tak rozrabiało, że połowy musiałam się domyślać co Ania do mnie mówi, ale śliczna i słodziutka jest to fakt

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mrs.ka']ROMA dziś znalazła fajny domek , wreszcie jakaś adopcja od dłuższego czasu :)[/QUOTE]

no to faktycznei jest sie z czego cieszyć!:):) oby reszta psiaków znalazło swoje domki!

Posted

Mrs.ka - weź no ogarnij się jeszcze i wrzuc tu w jedny post informacje o kazdym z psiaków - nikt nie będzie szukał po całym wątku, a informacje na 1 stronie są ciutkę ....haotyczne i nic nie mówią o charakterze piesów - no i czy Psotka i Smutka są po sterylce? bo nie wiem...

to samo z dorosłymi piesami - zrób taki post pt psiaki ze Starachowic w pigułce:)

Posted

robię co mogę i jeszcze mi się oberwało:wallbash:
jeśli chodzi o szczeniaki to mamy już tylko trzy,które już chyba nie są właściwie szczeniakami czyli Mimi,Psota i Smuta. Romę adoptowałam kilka dni temu ,a Pianka wczoraj pojechała do DS do Chrzanowa.Te dwie siostrzyczki Psotka i Smutka nie są jeszcze wysterylizowane,ale jak jest sterylizacja to ja zawsze piszę,informacje są na pierwszej stronce,tylko jeśli chodzi o opis charakterologiczny to muszę się wypytać dokładnie ich opiekunki.Chcę wstawić je na ogólny starachowicki"w Pigułce" ale pierwszy post jest zawalony zdjęciami i ostatnio zdjęli Mimi(chyba,bo zniknęła i wstawiałam jeszcze raz). A na tym ogólnym z dorosłymi psami to nie masz co narzekać bo jest wszystko w porządku,wszystkie piesy są dokładnie opisane w pierwszym poście i staram się żeby ten pierwszy zawsze był aktualny. Więc co się czepia ?:eviltong: