andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dolarek to wszystkie psiaczki uwielbia:loveu::loveu::loveu: Ja uwielbiam Dolarka:loveu: A Mimi - faktycznie sama słodycz!:lol: Quote
Majaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mrs.ka napisał(a):gdzie tam rozpieszczona ;) Mimka to przecierz sama słodycz:loveu: Nie no, przepraszam :cool3: w ogóle nie jest rozpieszczona :cool3::cool3::cool3: W porównaniu z koziołkiem Jasiem, to faktycznie nie jest. Mrs.ka opowiedz sama jak to oduczałaś Jasia spania w łóżku :eviltong::eviltong::eviltong:, bo w tym kontekście, to faktycznie Mimka żyje w reżimie - nikt jej nie oducza spania w łóżku :razz: andzia69 napisał(a):Dolarek to wszystkie psiaczki uwielbia:loveu::loveu::loveu: Ja uwielbiam Dolarka:loveu: No Dolarek dla mnie to max metamorfozy, jaki można osiągnąć. Z zaciekłego, groźnego Reksa, poprzez zostanie Dolarkiem - już przy Dolarku zachodziły podejrzenia, że ten psiak to pitt pt."flaki z olejem", ale stał się domowo i towarzysko (już jakiś czas temu) psem ogólnie zwanym Bułą, a ja mogę tylko dodać, że to ostatnie imię, choć jemu przypasowało ewidentnie i reaguje na nie bez mrugnięcia, jest kompletnie nieadekwatne, bo jak już w kwestii ciast, to lepiej pasuje do niego "upierdliwy w kwestii tulenia zakalec" ;) Ale nadal słodki ponad normę ! Quote
mrs.ka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ja myślę,że te zmiany ,które zaszły w jego życiu spowodowały taki zamęt w jego głowie,że ma problem z określeniem własnej tożsamości. Jak są szczeniaki w domu to jemu wydaje się ,że jest jednym z nich i za wszelką cenę stara się to udowodnić:evil_lol: teraz jak jest Jasiu to Dolarek go nie odstepuje i pewnie myśli ,że też jest koziołkiem.Inna sprawa ,ze Jasiu zkolei nie ma świadomości ,że nim jest i uważa się za członka psiej sfory:evil_lol: ale co się dziwić moim zwierzakom,ja też nigdy nie miałam pewności kim naprawdę jestem:cool3: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mr.ska - zepsułaś Jasia!:placz::placz::placz: namaluj mu te kropeczki - szybko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u ciebie faktycznie mają pomieszane z poplątaniem i nie wiedzą kto jest kto:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
mrs.ka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ależ andziu69 Jasiu ma teraz suknie zimową !!!;) Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 mrs.ka napisał(a):ależ andziu69 Jasiu ma teraz suknie zimową !!!;) ale mnie się podobał nakrapiany:placz::placz::placz: Quote
mrs.ka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 faktycznie to było "ciudo":loveu::loveu::loveu: ale to se ne wrati ! tylko kilka pierwszych tygodni mają kropki. Ale ja go kocham i bez kropek :loveu: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ciudo:loveu::loveu::loveu::loveu: wież co...to weź farbę do pasemek...i mu maźnij takie kropki:diabloti: Quote
mrs.ka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 wiesz co!!!, bo pomyślę ,że Ty swojej Mańce te pręgi to też tak "maznęłaś"!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Majaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wiecie co !!!! ..................... Wstydźcie się! :evil_lol: Tu mówimy o poważnych psich problemach, takich jak tożsamość, egzystencja w różnych realiach tego świata, a Wy farbę chcecie brać i Jaśkowi cętki malować:shake::shake: Z kim ja się zadaję :wallbash::wallbash::wallbash: Dobrze, że Jasio nie żebra chociaż o michę psią, jak widać na niektórych zdjęciach (co innego świeży ogórek :lol:, ale tych zdjęć mrs.ka zapomniała :cool3: umieścić) Quote
Majaa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Znów dzieciaki zwierzęce potrzebują pomocy w kwestii adopcji! Zajrzyjcie do moich brylancików ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13389815#post13389815 Quote
mrs.ka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 a ja znów mam do wstawienia nowego szczeniorka ale nie mogę fotek wrzucić,maleństwo znalzione w lesie,zapchlone,zwszone i strasznie zarobaczywione.Dzięki troskliwej opiece Ani102 i jej TZ ,sunia jest już po wszystkich zabiegach leczniczo-higieniczno-kosmetycznych :) i szukamy jej domku.No ale muszę te fotki wstawić... Quote
andzia69 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mrs.ka - to wstaw linki;) ale wstawia sie tak samo ino trzeba odhaczyć takie cuś na dole jak się pojawi - wtedy link wejdzie normalnie:) ps. te bullowate odebrane to były 2 bullteriery - nie pitusie;) Quote
mrs.ka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 zaraz w tej sprawie do Ciebie I'llcall ...pracuje nad fotami Quote
andzia69 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 kurcze - ona jak "nasz" Tumcio! i wiekowo i wizualnie!:crazyeye: Quote
mrs.ka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 śliczna sunia,ona nie ma jeszcze 4 miesięcy,będzie taka średnia raczej ale już bardzo rozpieszczona Quote
andzia69 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nasz Tumcio: tu masz ich watek: http://www.dogomania.pl/threads/172801-Akcja-Tumlin-matka-i-3-maluchy-z-szopy-juA-w-dt-prosimy-o-pomoc-w-ogA-aszaniu?p=13686943#post13686943 Quote
Majaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mrs.ka napisał(a): śliczna sunia,ona nie ma jeszcze 4 miesięcy,będzie taka średnia raczej ale już bardzo rozpieszczona Debatowałam właśnie z Anią102 przez telefon na poważne tematy, a raczej próbowałam debatować, bo to maleństwo tak rozrabiało, że połowy musiałam się domyślać co Ania do mnie mówi, ale śliczna i słodziutka jest to fakt Quote
mrs.ka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ROMA dziś znalazła fajny domek , wreszcie jakaś adopcja od dłuższego czasu :) Quote
andzia69 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mrs.ka']ROMA dziś znalazła fajny domek , wreszcie jakaś adopcja od dłuższego czasu :)[/QUOTE] no to faktycznei jest sie z czego cieszyć!:):) oby reszta psiaków znalazło swoje domki! Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dziewczyny zajrzyjcie..zaginęła labka: http://www.dogomania.pl/threads/176429-STARACHOWICE-skradziono-suke-rasy-labrador-blagam-o-pomoc-w-odnalezieniu Quote
mrs.ka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ewelinka,dzięki za informację. Temat znam od początku zaginięcia suni ale nie wiedziałam ,że jest wątek na dogo Quote
andzia69 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mrs.ka - weź no ogarnij się jeszcze i wrzuc tu w jedny post informacje o kazdym z psiaków - nikt nie będzie szukał po całym wątku, a informacje na 1 stronie są ciutkę ....haotyczne i nic nie mówią o charakterze piesów - no i czy Psotka i Smutka są po sterylce? bo nie wiem... to samo z dorosłymi piesami - zrób taki post pt psiaki ze Starachowic w pigułce:) Quote
mrs.ka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 robię co mogę i jeszcze mi się oberwało:wallbash: jeśli chodzi o szczeniaki to mamy już tylko trzy,które już chyba nie są właściwie szczeniakami czyli Mimi,Psota i Smuta. Romę adoptowałam kilka dni temu ,a Pianka wczoraj pojechała do DS do Chrzanowa.Te dwie siostrzyczki Psotka i Smutka nie są jeszcze wysterylizowane,ale jak jest sterylizacja to ja zawsze piszę,informacje są na pierwszej stronce,tylko jeśli chodzi o opis charakterologiczny to muszę się wypytać dokładnie ich opiekunki.Chcę wstawić je na ogólny starachowicki"w Pigułce" ale pierwszy post jest zawalony zdjęciami i ostatnio zdjęli Mimi(chyba,bo zniknęła i wstawiałam jeszcze raz). A na tym ogólnym z dorosłymi psami to nie masz co narzekać bo jest wszystko w porządku,wszystkie piesy są dokładnie opisane w pierwszym poście i staram się żeby ten pierwszy zawsze był aktualny. Więc co się czepia ?:eviltong: Quote
Recommended Posts