Majaa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ewelinka_m napisał(a):Majaa jest transport na śląsk z kielców dla malucha http://www.dogomania.pl/forum/12861408-post5947.html Dzięki za info Minię dzisiaj sama odstawiłam do nowego domku, ale oczywiście może się znów zdarzyć że będziemy potrzebować transportu więc dziękuję Synek Piki znalazł nowy domek ! Chłopaków nie ma u nas na stronach, ale dorosły dzieci She ! Ja nie wiem kiedy mam się za to zabrać :angryy: Quote
mrs.ka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 nie wiem ,który synek Piki bo dwóch było??? po za tym co z tym fotosikiem,nie ma żadnych zdjęć z Twojego konta! zapłać wreszcie te 1,50zł:evil_lol: Quote
Majaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mrs.ka napisał(a):nie wiem ,który synek Piki bo dwóch było??? po za tym co z tym fotosikiem,nie ma żadnych zdjęć z Twojego konta! zapłać wreszcie te 1,50zł:evil_lol: Już obu nie ma ! Z dzieci Piki została tylko jedna suńka, a która to dopiszę, jak w końcu włączą moje zdjęcia :angryy: Smsa wysłałam:cool3: za więcej niż 1,5 :evil_lol: Muszę się zorientować w abonamentach, bo chyba nie chce mi się pamiętać, że mam sprawdzać coś w transferach, cokolwiek to jest ;) Dzisiaj do nowego domku pojechała kolejna suńka z miotu O - tylko mam cholerny problem z liczeniem tych szczeniaków z tego DT - niech wet już wróci!!!!! to się doliczymy bo .... mam jedną za dużo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: One się zmieniają z dnia na dzień - na prawdę, jak się je widzi, co jakiś czas, trudno załapać, która jest która:oops::oops::oops::oops: Quote
Majaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jutro wieczorem szczepienie dzieci She i sesja fotograficzna :evil_lol: Quote
fridaoo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Majaa - potrzebuję zdjęć aktualnych szczeniorków bo się nie mogę połapać. Jest dobry domek we Wrocławiu - ma byc sunia i ma być docelowo malutka - jest taka? Quote
Majaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 fridaoo napisał(a):Majaa - potrzebuję zdjęć aktualnych szczeniorków bo się nie mogę połapać. Jest dobry domek we Wrocławiu - ma byc sunia i ma być docelowo malutka - jest taka? Fridaoo Co to znaczy malutka? Yorki z tego nie wyrosną :shake: Z całego szczeniaczkowego towarzystwa powinno być w większości ok. 30 - 35 cm w kłębie, ale któż to wie, jak będzie naprawdę docelowo :crazyeye: (zwłaszcza, że w części matek nie znamy, nie mówiąc o tatusiach - licznych sądząc po ubarwieniu i budowie ciała) Quote
Majaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dzieci She Urodzone ok. 25 lipca 2009 Odpchlone, odrobaczone i dzisiaj zaszczepione pierwszy raz Eurican Puppy DP Szczeniąt w miocie było 8, w tym 5 psów i 3 sunie. Więc na początek prezentacja suniek: Suzzie – Największa z suczek i równocześnie najgrzeczniejsza. Jedyna w miocie czarna – podpalana. Zaprzyjaźniona z dużymi psami, a ponadto ogólnie najmniej konfliktowa i zaczepna w stosunku do ludzi, psów i kotów! Quote
Majaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):czy juz je oglaszac? Jeśli tylko możesz, to pewnie!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Majaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Sue – przesympatyczny rezolutny diabełek. Po n/n tatusiu pewnie, podobnie jak jej braciszek do niej podobny bardzo, odziedziczyła skłonność do walki o swoje – największa zadziora w miocie, szukająca czasami problemu, ale zawsze w imię przebywania blisko człowieka Zapowiada się na idealną pieszczochę w układzie 1:1 człowiek/ludzie – pies – z zaciętością walczy o miejsce przy człowieku ..... także o jego zainteresowanie, a jak już jest w kontakcie z człowiekiem to jest aniołkiem, którego tylko należałoby .................. dobrze poprzytulać Quote
Majaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Sugar - najmniejsza w miocie – o prawie połowę mniejsza niż pozostałe rodzeństwo, ale rozulutna za dwa większe, odważna i ............ prowodyr walk szczeniaczkowych, które później jej nie dotyczą ;) – równocześnie jedna z największych przytulanek w tym miocie – na ludzkich rękach przebywając, staje się ostoją spokoju! [URL=http://www.fotosik.pl][/URL Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 to narazie Orka : gumtreewawa Sue : gumtreewawa, kupiepsa Quote
Majaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Snoopy - diabełek, podobnie jak zbliżona do niego umaszczeniem siostrzyczka. Wszędzie go pełno i szczeniaczkową "rozróbę" potrafi rozpętać, ale w kontakcie z człowiekiem - aniołek Quote
Majaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Tak zaOFFuje trochę, ale .............. wybaczcie i zobaczcie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: WP.tv - Zabijają 150 tys. piskląt dziennie - WP.PL Quote
mrs.ka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 wstawiłam maluchy SHE na pierwszą,z imionami:lol: ale pogubiona jestem z maluchami PIKI:razz: Quote
Majaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 mrs.ka napisał(a):pogubiona jestem z maluchami PIKI:razz: Ja też byłam ............... rozumiem Ale juz wiem, że dzieci Piki są wszystkie w nowych domach! Pyza - ostatnia znalazła domek w Starachowicach (zresztą obok suczki zwanej Tanya) Gorzej z suczkami spod cmentarza - zostały dwie (połapię się za moment, która jest która :diabloti: ) Quote
GoskaGoska Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 czyli wszytkie dzieci She są bez domów? A Orka i Sue są dalej do adopcji? Quote
mrs.ka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Majaa napisał(a):Ja też byłam ............... rozumiem Ale juz wiem, że dzieci Piki są wszystkie w nowych domach! Pyza - ostatnia znalazła domek w Starachowicach (zresztą obok suczki zwanej Tanya) Gorzej z suczkami spod cmentarza - zostały dwie (połapię się za moment, która jest która :diabloti: ) -w/g mnie zostały Oneczka i Orka ale zniknęły mi z pierwszej,muszę sprawdzić -dzieci Piki już zdjęte -czy nic sie nie zmieniło w miocie N ? - TANYA ostatnio spotkana przezemnie na spacerku :loveu: prześliczna,radosna,w szeleczkach i na smyczy(mała rzecz ,a w naszych realiach cieszy) Quote
Majaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 mrs.ka napisał(a):-w/g mnie zostały Oneczka i Orka ale zniknęły mi z pierwszej,muszę sprawdzić Zgadza się mrs.ka napisał(a): -dzieci Piki już zdjęte Super mrs.ka napisał(a):-czy nic sie nie zmieniło w miocie N ? z tego co mi wiadomo niestety NIC :-( mrs.ka napisał(a):- TANYA ostatnio spotkana przezemnie na spacerku :loveu: prześliczna,radosna,w szeleczkach i na smyczy(mała rzecz ,a w naszych realiach cieszy) To fakt - cieszy i to bardzo :multi: Quote
Majaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 GoskaGoska napisał(a):czyli wszytkie dzieci She są bez domów? A Orka i Sue są dalej do adopcji? 2 x TAK ;) Jeszcze muszę opisy pouzupełniać do chłopaków, ale nie mam kiedy ;( Quote
Majaa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 wiem, że jestem monotematyczna, ale ....................... ...................... Tutaj pracuję za księgową ;) POMOCY! W naszej skarpecie jest tylko 207 złotych, a zaległości mamy w płatnościach z kilku miesięcy!!!! Łącznie za około 50 psów i leczenie 1 kota!!! Quote
Recommended Posts