Karolcia_ko5 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Dzięki wielkie dziewczyny! ;) Quote
agaga21 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :crazyeye::crazyeye: właśnie ktoś zalicytował granda na allegro! oczywiście odwołałam ofertę, ciekawe czy się skontaktuje. Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 póki co agnieszka32 wyróżniła nowe allegro granda amstaff wyrwany ze szponów śmierci czeka na dom. (775890381) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Karolcia_ko5 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Dziękuje wam dziewczyny. Grand ostatnio po długiej przerwie miał dłuuuugaśny spacer. Mam nowe foto z naszych zabaw, ale nie mam stałego dostępu do komputera i nie wiem kiedy uda mi się je wkleić. Jakby coś to kontakt do mnie. [email protected] Quote
Karolcia_ko5 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No dalej gdzie zabaweczka? Nie mogłam go unieść... :evil_lol: Ciężki chłopak.. Quote
agnieszka32 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Piękny, wspaniały pies :loveu: A zabezpieczony na wszystkie sposoby - kolczatka, obroża, szelki :evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 agnieszka32 napisał(a):Piękny, wspaniały pies :loveu: A zabezpieczony na wszystkie sposoby - kolczatka, obroża, szelki :evil_lol: co się dziwisz, grand niewybiegany a karolcia takie "chucherko" ;) musi sobie radzić:evil_lol: Quote
Karolcia_ko5 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 agaga21 napisał(a):ile grand ma lat? Grand ma około 4 lat. A propo poprzednich postów, to nie takie chucherko, ale porównując się do tego tłuściocha to chudzinka :eviltong: A zabezpieczony we wszystko, bo nie łatwo przeprowadzić go przez taką gromadę psów. A po drugie zabezpieczam się w razie odpięcia lub zerwania smyczy, ściągam mu kaganiec więc nie chce tragedii... Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Witamy po dłuższej przerwie. JESIEŃ ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Jesień mija.... kolejna zima, niestety w schronisku :( Quote
Karolcia_ko5 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Mój Grandzik do góry psiaku!!.. Zrobiłam Grandowi nową ale.gratke bo ta już chyba wygasła, albo ktoś usunął .... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2782297_grand_piekny_madry_mix_amstaffa_czeka.html Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ogłoszenia na pierwszej. Niektóre już wygasły czy coś... Zrobię jeszcze na www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 A więc tak.... Grand dziś pojechał do nowego domku do Skulska. Nowi właściciele zostali uprzedzeni o moim nalocie, a będzie! Jak tylko będę zdrowa. Quote
agaga21 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']A więc tak.... Grand dziś pojechał do nowego domku do Skulska. Nowi właściciele zostali uprzedzeni o moim nalocie, a będzie! Jak tylko będę zdrowa. coś ty!!!!! napisz coś więcej! co to za ludzie? nie mogę uwierzyć! grandzio się doczekał!:multi: czy państwo mają doświadczenie z bullowatymi? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 A więc tak.. Przyjechał po niego Ojciec z synem, sympatyczni ludzie. Mówie tu to co słyszałam bo niestety nie było mnie przy adopcji :(. Mieszkąją w Skulsku - 30 km od Konina. Podobno mają doświadczenie z tymi psami, ale jakie to ci nie powiem bo sama nie wiem. Nie chce oceniać. Zamierzam jak tylko wyzdrowieje tam jechać, martwię się, bo to nie był zwykły pies.. Za dwa, trzy dni zadzwonię zapytam jak tam wszystko, na razie tylko tyle mogę. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok bo inaczej bym tego nie zniosła. Zostałam w sumie postawiona przed faktem dokonanym, ale co ja mogłam ? Nie dać psu domu. Dlatego sprawdze to napewno. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 A więc tak.. Przyjechał po niego Ojciec z synem, sympatyczni ludzie. Mówie tu to co słyszałam bo niestety nie było mnie przy adopcji :(. Mieszkąją w Skulsku - 30 km od Konina. Podobno mają doświadczenie z tymi psami, ale jakie to ci nie powiem bo sama nie wiem. Nie chce oceniać. Zamierzam jak tylko wyzdrowieje tam jechać, martwię się, bo to nie był zwykły pies.. Za dwa, trzy dni zadzwonię zapytam jak tam wszystko, na razie tylko tyle mogę. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok bo inaczej bym tego nie zniosła. Zostałam w sumie postawiona przed faktem dokonanym, ale co ja mogłam ? Nie dać psu domu. Dlatego sprawdze to napewno. Quote
andzia69 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no to czekamy na wieści poadopcyjne i wtedy będziemy się cieszyć...albo nie... Quote
Karolcia_ko5 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Pan od Granda był odwieźć kaganiec i mówił, że u niego wszystko dobrze, biega po podwórku. Nawet zaprzyjaźnił się z drugim pieskiem państwa, co mnie osobiście mocno zdziwiło bo on nie nawidził psów... są bardzo zadowoleni. Transport, wszystko czeka by odwiedzić małego, ale ja chora..................................:angryy: :mad: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ah i jego allegro nadal widnieje, nie pamiętam kto się tym zajmował.. można już usunąć. Quote
agaga21 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 samo się skończyło ale ostatnio z rozpędu prawie odnowiłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts