Karolcia_ko5 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Mam pytanie. Czy jest możliwość, że taki pies jak Grand będzie potrafił dogadać się jeszcze z jakimkolwiek psem? Czasem oglądam zdjęcia Fundacyjnych psiaków, na zdjęciach są czasem 3,4 psy i jest ok.. te psy po prostu już takie łagodne były? Jak to jest? Quote
Rachel Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 bida :( ale świetny jest. widać, że taki oddany człowiekowi. wpatrzony. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ponawiam pytanie z mojego poprzedniego postu. No i dziś zachciało mi się sesji chłopaka.. dalsza część później.. :razz: Quote
Karolcia_ko5 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 agaga21 napisał(a):napisz tekst karolcia :mad: Zmieniłam pierwszy post już.. Nie wiem czy dam rade napisać taki tekst który poruszy czyjeś serce. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ciag dalszy sesji... (ale się dziś z nim wybawiłam... głupol mój!!) :loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 allegro na szybko zrobione bo zaraz wychodzę, potem przejrzę wątek i uzupełnie zdjęcia. allegro wyróżnia agnieszka32:loveu: amstaff wyrwany ze szponów śmierci czeka na dom. (714586405) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Grandzik nie masz szczęścia... :-( Domku gdzie ty się podziałeś.. Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Przyjdzie pora i czas dla Granda. Ciotki pamietaja o nim i maja go caly czas na uwadze:loveu: Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ;)Grandzik ma kawałek ciałka ...dbają cioteczki i dogadzają chyba na spacerkach Quote
Karolcia_ko5 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Alicja napisał(a):;)Grandzik ma kawałek ciałka ...dbają cioteczki i dogadzają chyba na spacerkach Na spacerach nie dostaje nic... w pomieszczeniu jak ja jestem w koninie i zaglądam do niego to też nic nie dostaje prócz kości co jakiś czas, bo jak mnie nie ma to dostaje.. Psy dostają raz dziennie, więc raczej tak przytył jak go wszyscy dokarmiali jak był w kiepskim stanie i tak nie może tego spalić na tych naszych spacerach.Chyba, że go ktoś pokryjomu podkarmia :mad::diabloti: Quote
Karolcia_ko5 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Odpadają mi nogi... Wróciłam znów po wyjeździe. I marsz po Grandziola. Jak wzięłam go o 16 tak po 19 wróciliśmy. Dwa razy przerwa na picie, raz u mnie w domku. Byliśmy na pitko również u jednej z wolontariuszek, która z nami spacerowała, no i pogonił jej dwa kociaki.... :mad: Ah no i pociągnął mnie tradycyjnie. Doleciał do płotu znienacka.. łobuz! I dziś jak nigdy śledził wszystko co się rusza.. samochody, a zwłaszcza pociąg! Chciał za nim biec, szkoda że ze mną :diabloti: Zmęczony był. A na powitanie w schronie dostał duża kość, więc miał zajęcie na noc ;) Quote
agnieszka32 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Super Karolcia, że wychodzisz na takie długie spacery z Grandem (albo on z Tobą :evil_lol::diabloti:). Chłopak pewnie się nie może doczekać następnego. Quote
Karolcia_ko5 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 W górę śliczności.... Grand będzie miał zabieg, ponieważ koło odbytu ma jakiś guzioł, którego przy załatwianiu mocno sobie podrażnia, ostatnio coś mu tam się spaprało i krew leciała.. Jeszcze nie znam daty zabiegu. Quote
agaga21 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 karolcia, nikt z ogłoszeń nie dzwoni? Quote
Karolcia_ko5 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 agaga21 napisał(a):karolcia, nikt z ogłoszeń nie dzwoni? Nikt mi nic nie mówił, więc raczej nie... :-( Quote
agaga21 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Nikt mi nic nie mówił, więc raczej nie... :-( mam "pulę" od ciotki agnieszki32:loveu: na wyróżnienie allegro więc gdy grandowi się skończy to mu wyróżnię.:cool3: Quote
Karolcia_ko5 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 agaga21 napisał(a):mam "pulę" od ciotki agnieszki32:loveu: na wyróżnienie allegro więc gdy grandowi się skończy to mu wyróżnię.:cool3: super! ;) Dzięki wielkie. Quote
agaga21 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 grandowi wyróżniła aukcję agnieszka32:Rose: amstaff wyrwany ze szponów śmierci czeka na dom. (754807389) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts