Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie.
Czy jest możliwość, że taki pies jak Grand będzie potrafił dogadać się jeszcze z jakimkolwiek psem?

Czasem oglądam zdjęcia Fundacyjnych psiaków, na zdjęciach są czasem 3,4 psy i jest ok.. te psy po prostu już takie łagodne były? Jak to jest?

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
;)Grandzik ma kawałek ciałka ...dbają cioteczki i dogadzają chyba na spacerkach

Na spacerach nie dostaje nic... w pomieszczeniu jak ja jestem w koninie i zaglądam do niego to też nic nie dostaje prócz kości co jakiś czas, bo jak mnie nie ma to dostaje.. Psy dostają raz dziennie, więc raczej tak przytył jak go wszyscy dokarmiali jak był w kiepskim stanie i tak nie może tego spalić na tych naszych spacerach.Chyba, że go ktoś pokryjomu podkarmia :mad::diabloti:

Posted

Odpadają mi nogi...

Wróciłam znów po wyjeździe. I marsz po Grandziola. Jak wzięłam go o 16 tak po 19 wróciliśmy. Dwa razy przerwa na picie, raz u mnie w domku.

Byliśmy na pitko również u jednej z wolontariuszek, która z nami spacerowała, no i pogonił jej dwa kociaki.... :mad:

Ah no i pociągnął mnie tradycyjnie. Doleciał do płotu znienacka.. łobuz!

I dziś jak nigdy śledził wszystko co się rusza.. samochody, a zwłaszcza pociąg! Chciał za nim biec, szkoda że ze mną :diabloti:

Zmęczony był. A na powitanie w schronie dostał duża kość, więc miał zajęcie na noc ;)

• 2 weeks later...
Posted

W górę śliczności....

Grand będzie miał zabieg, ponieważ koło odbytu ma jakiś guzioł, którego przy załatwianiu mocno sobie podrażnia, ostatnio coś mu tam się spaprało i krew leciała..

Jeszcze nie znam daty zabiegu.

• 2 weeks later...
Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Nikt mi nic nie mówił, więc raczej nie... :-(

mam "pulę" od ciotki agnieszki32:loveu: na wyróżnienie allegro więc gdy grandowi się skończy to mu wyróżnię.:cool3:

• 2 weeks later...