Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Łucja ma cieczkę na całego, próbuje współżyć z Matyldą i to w męskiej roli... Paskudne, amoralne suki.

zbieraj zdjęcia florentynko na Playdoga w wersji pikantniejszej.....

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś rano bawiłam się z piesami w ogrodzie - niestety nie miałam aparatu. Najpierw Łucja usiłowała zniewolić Matyldę, a potem Matylda Gjalpa. Wyglądało to przekomicznie, bo on leżał sobie na śniegu w pozie heraldycznego lwa, a Mati wpakowała mu się na grzbiet okrakiem i pokracznie na nim wisiała. Słowem za sprawą Łucjowych hormonów cały dom ogarnięty chucią - na szczęście Gjalpo póki co w miarę spokojny i do nikogo się nie dobiera.

Posted

Dość! Łucja na wygnanie, natychmiast! Mati zostaje, bo one się wzajemnie nakręcają, trzeba je rozdzielić.
Gjalpo chciał współżyć z kanapą - co prawda przydałyby się nowe kanapy, bo te już się nie nadają. Ale ze skrzyżowania Gjalpona z kanapą mogłoby się narodzić coś strasznego -duże, włochate,na krótkich nogach, uparte i głupie.

Posted

No i stało się-Łucja na wygnaniu. Było trochę płaczu jak wychodziliśmy, ale rozpacz została szybko ukojona gnacikiem. Jeszcze dobrze nie odjechaliśmy spod bloku, jak mama zadzwoniła z pytaniem, czy ten biedny pies coś dziś jadł? Biedny pies był po obiedzie w domu i podwieczorku u kuzynki, do której wpadliśmy po drodze. A Jego Wysokość w swojej flegmatyczności ( o której coś Halcia pisała na bazarkowym playdogowym wątku) rozpieprzył zaporę z 8 krzeseł, zjadł kawałek drzwi, a jak przyjechaliśmy to tak pędził sprawdzić, czy Łucji nie ma w samochodzie, że w drzwi nie trafił, zaliczył framugę w całym pędzie i padł jak strucla...

Posted

To żeby było śmieszniej, to napiszę jeszcze, że Mati,której się udzieliła ta romansowa atmosfera chodzi i podtyka zadek pod nos Gjalpowi - że niby jak Łucji nie ma to ona teraz będzie adorowana.Niestety nic z tego - wychodzi na to, że facet jest stały w uczuciach, bo patrzy na ten zad a jego wzrok mówi "a poszła mi stąd ty stara ruro". Biedna Matylda. Muszę ją poprzytulać, żeby nie wpadła w kompleksy.

Posted

Kubuś jakby niezorientowany w sytuacji. I całe szczęście. Jeszcze by mi tego brakowało do szczęścia.
Ja też uważam, że Matylda atrakcyjna jest, i Gjalpo też pewnie obiektywnie by to przyznał, ale go nie stać na obiektywizm w tej chwili.