Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Rudo-bialy owszem.
Tylko gdzie ten szpic ?
Chodzi moze o zabocik Cudaczka , ktory wywoluje takie skojarzenie :eviltong:

Ma piegowate nozie :loveu:
Jest sliczny !

Oj tam...bo on jest bardzo mix...:evil_lol: W dodatku ostatnio stracił swoje klejnoty, więc " jeszcze bardziej mixów" już nie będzie...;)

Poker,szkoda,że za mało przyjemnymi dla ludzi wypowiedziami Emir nie widzisz jej autentycznej troski o zwierzęta..Na tym portalu jest wystarczająco wiele osób,które ładnie piszą a mało robią,a Emir nigdy nie ukrywała,że jej fundacja jest powołana dla ratowania zwierząt a nie dla dopieszczania frustratów...I nie traktuj mojej wypowiedzi zbyt osobiście ,proszę..

Posted

gagata, wiem że Emir robi dużo dobrego dla zwierząt i dlatego wpłacałam ten 1% i namówiłam sporo znajomych do tego.Ale nigdy nie zgodzę się na to , by miłość do zwierząt przesłoniła choćby życzliwość dla ludzi, o miłości nie wspominając. Można ratować zwierzęta i być fair wobec ludzi, to się wcale nie kłóci .Ale może ja jestem dziwna?
Każdy bierze odpowiedzialność za swoje postępowanie i ponosi jego konsekwencje.

Posted

Nie we wszystkim się z Tobą zgodzę,Poker....Niestety,nie jest to takie proste -być fair do ludzi i ratować zwierzęta, bo często tak sie nie da...A jak spotyka sie z takim ogromem psiego nieszczęścia jak Emir, spowodowanego właśnie przez ludzi, to naprawdę odechciewa sie tych ludzi kochać....

A polityczna poprawność niestety, nie zawsze przynosi pożądane efekty..Popatrz, co narobili politycznie poprawni i ładnie sie wypowiadający posłowie i posłanki z parlamentarnego klubu przyjaciół zwierząt...

Posted

emir napisał(a):
NIe rozumiem? "pani czeka już" tzn co? przywieżć psa do domu? sorry - a z jakiego to powodu nie może po niego przyjechać? I tak w ciemno akceptuje psa, którego nie widziała? I co to znaczy 'bardzo żywiołowy?" zachowuje się adekwatnie do swoejgo wieku i charakteru - tzn, rusza, biega, szczeka i wybiera dla siebie to co najlkorzystniejsze! Tak jest żywiołowy!
emir nie ma zwyczaju oddawć psów " w ciemno"; to nie paczka, z której można zrezygnować, gdy towar nie odpowiada! To żywe i czujące stworzenie !
emir

Poker, czytam post EMIR i wcale nie widze w nim nic niestosownego.
Natomiast pytanie "gdyby Cudak się spodobał pani, to jak z transportem do Wrocławia? Bo pani czeka na psa już." jest dosyc powiedzmy sobie - obcesowe....

Troszke mi to przypomina faceta ktory chce od nas psa dla ojca - napisal "ja place wy dostarczacie".

Przeczytaj to jeszcze raz.......

I nie obrazaj sie na pomoc psom, bo to o to chodzi

Posted

nie obrażam się na psy, natomiast nie muszę być na wątkach ,których klimat mi nie odpowiada.
Można nie cierpieć ludzi , którzy krzywdzą zwierzaki,ale
nie można wszystkich ludzi stawiać pod jedną kreską.
Trzeba być fair do ludzi,którzy są fair .
I tyle ode mnie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w ratowaniu zwierzaków.

Posted

Cudak wróci z powrotem......pani dostała wezwanie do szpitala,,,płakała bardzo,a my z nią :shake: Coś mi ta adopcja nie wyszła..ale kto wiedzial,choroba nie wybiera..
Nic, mały,jeszcze znajdziemy ci coś fajnego...

Posted

[quote name='Poker']nie obrażam się na psy, natomiast nie muszę być na wątkach ,których klimat mi nie odpowiada.
Można nie cierpieć ludzi , którzy krzywdzą zwierzaki,ale
nie można wszystkich ludzi stawiać pod jedną kreską.
Trzeba być fair do ludzi,którzy są fair .
I tyle ode mnie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w ratowaniu zwierzaków.

28.02.2009:BENIA-Dzidzia nie żyje

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenie-bernardyna-juz-nie-szuka-domku-znalazla-ja-smierc-132278/
i nie mów mi o miłości do ludzi !!!
emir

Posted

[quote name='gagata']On i tak na głowę wlezie...Tu wlazł na moje bambetle i sie umościł na dłużej..

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: