lilith27 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Oczywiście, że nie wolno się poddawać. Wrzuciłam prośbę na malamuty, pitbule, u jamora, pisze po znajomych, wrzuciłam na molosy. Latam po fb też po profilach. Musi też ktoś być obecny na wydarzeniu. TLumaczyć, odpowiadać......piszcie wszyscy maile, proście znajomych żeby słali dalej. Wysłałam ok 300 pw dzisiaj na innym forum. Poprosił dogomaniaczkę, która pisze na forum motoryzacyjnym o wrzucenie prośby o głosy. jutro też działam. Quote
beataczl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='lilith27']Oczywiście, że nie wolno się poddawać. Wrzuciłam prośbę na malamuty, pitbule, u jamora, pisze po znajomych, wrzuciłam na molosy. Latam po fb też po profilach. Musi też ktoś być obecny na wydarzeniu. TLumaczyć, odpowiadać......piszcie wszyscy maile, proście znajomych żeby słali dalej. Wysłałam ok 300 pw dzisiaj na innym forum. Poprosił dogomaniaczkę, która pisze na forum motoryzacyjnym o wrzucenie prośby o głosy. jutro też działam.[/QUOTE] wow-to sie nazywa dzialanie. szacun Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Macie jakies ZDJĘCIE Pani ALI jak jest z psami? potrzebuje Quote
wiosenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Przydałby się drugi malutki banerek do tego wątku, tak żeby dwa się mieściły. Quote
pikola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='lilith27']Oczywiście, że nie wolno się poddawać. Wrzuciłam prośbę na malamuty, pitbule, u jamora, pisze po znajomych, wrzuciłam na molosy. Latam po fb też po profilach. Musi też ktoś być obecny na wydarzeniu. TLumaczyć, odpowiadać......piszcie wszyscy maile, proście znajomych żeby słali dalej. Wysłałam ok 300 pw dzisiaj na innym forum. Poprosił dogomaniaczkę, która pisze na forum motoryzacyjnym o wrzucenie prośby o głosy. jutro też działam.[/QUOTE] Super!Jeszcze nie wszystko stracone!:lol: Quote
lilith27 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jak wszyscy ruszymy dupy, to damy radę Ala miała 8% teraz ma 10% Quote
beataczl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='wiosenka']Przydałby się drugi malutki banerek do tego wątku, tak żeby dwa się mieściły.[/QUOTE] poprosze fochu, ale moze Ktos szybciej zrobi.. Quote
wiosenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='beataczl']poprosze fochu, ale moze Ktos szybciej zrobi..[/QUOTE] Twoje banerki nie są podlinkowane? Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12766_385087761567308_1478799909_n.jpg[/IMG] oddaj GŁOS - to nic nie kosztuje, a możesz wspomóc PRYWATNE PRZYTULISKO gdzie pomoc dostają niechciane i porzucane z okolic Warki (mazowieckie). Okolice gdzie funkcjonuje PRZYTULISKO PANI ALI - to patologia jesli chodzi o problem bezdomności zwierząt domowych. ODDANIE GŁOSU TO CHWILA, a psiaki będą miały zabezpieczenie w karmę na jedną zimę. Link do ankiety gdzie oddaje się GŁOS (zanim zagłosujesz przeczytaj regulamin i PAMIĘTAJ o weryfikacji głosu): [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15948[/URL] JEŚLI nie możesz poradzić sobie z oddaniem głosu - TUTAJ jest grupa wsparcia [URL]https://www.facebook.com/events/302954626484091/[/URL] Quote
Marzenuś Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Jesteście cudowne! Tak zaatakowałam FB, że cud że nie ma bana za spamowanie. Maile również poszły i jutro pójdą następne. Chciałam napisać do lokalnej gazety ale za późno już, gazeta poszła do druku. Quote
lilith27 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='lilith27']Jak wszyscy ruszymy dupy, to damy radę Ala miała 8% teraz ma 10%[/QUOTE] no i proszę jest 11% [quote name='Marzenuś']Jesteście cudowne! Tak zaatakowałam FB, że cud że nie ma bana za spamowanie. Maile również poszły i jutro pójdą następne. Chciałam napisać do lokalnej gazety ale za późno już, gazeta poszła do druku.[/QUOTE] do radia da radę? Quote
Marzenuś Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 (edited) Lokalnego nie ma :/ Pisałam nawet do radia eska ale cisza.... EDIT: poszło i do radia zet i rmf fm. Najchętniej to ja bym zrobiła reklamę w rozmowie z klientami w pracy ale obawiam się, że tej pracy bym już nie miała... Edited November 21, 2012 by Marzenuś Quote
lilith27 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 pisujesz na jakiś forach, lokalnych, tematycznych? tam ogłaszaj Quote
Marzenuś Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 No właśnie nie... Jestem tylko tu. Quote
lilith27 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pamiętam jak szydłowianie kandydowali, Mirka T. miała wątek na joe.monster. kilka osób się zainteresowało Quote
mtf zalesie Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 zrobilam xero instrukcji i rozdaje w pracy Quote
lilith27 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 też się nad tym zastanawiałam właśnie :) na razie sms-y wysyłam do znajomych Quote
lilith27 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='lilith27']czy ktoś umei robić filmiki, takie sklejki zdjęć tylko w filmie może by dało się skleić kilka fot i hasło daj głos w KV ??????[/QUOTE] .......................... Quote
lilith27 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Padam ponad 300 pw na forum psiowym innym wysłałam przeleciałam oba swoje maile piszę do ludzi na fb jakby był ten filmik to na Youtube bym wrzuciła kilka profili udostępnia Anity fotkę i Apel idzie w świat news nie mogę już, dobranoc jutro nie wiem ile zdąże zrobić w weekend raczej nic się nie uda proszę mobilizujcie siły niech ktoś będzie na wydarzeniu, pilnuje ludzi, żeby głosowali Quote
mtf zalesie Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jesli ktos zna nauczycielki w szkolach to proscie -tam mozna szybko zdibyc duza ilosc glosow,ja juz po sasiadach majacych psy chodze Quote
lilith27 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 na drugim wątku pytają o zdjecia kotów Ali Quote
Marzenuś Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Taki zlepek zdjęć jest prosty. Wystarczy to w movie maker wrzucić. Zdjęcie, jakiś tekst np czy coś. Jak masz jakąś wizję tego jak miało by to wyglądać to napisz co i jak a zrobię taki projekcik. Quote
lilith27 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Marzenuś']Taki zlepek zdjęć jest prosty. Wystarczy to w movie maker wrzucić. Zdjęcie, jakiś tekst np czy coś. Jak masz jakąś wizję tego jak miało by to wyglądać to napisz co i jak a zrobię taki projekcik.[/QUOTE] cokolwiek, kilka fot razem, żeby bylo ot tak pod spodem apel się wrzuci Quote
Recommended Posts