giselle4 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Kaja bardzo cierpi po Nowym Roku trzeba 2 operacje zrobic..... Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Witam wszystkich Nie mam dobrych wiadomosci o stanie Kajusi .Kajeczka wczoraj mi zaprzestała chodzic Pojechałam szybko do weta ktory mała operował Ja myslałam ze to cos z ta łapka ktora była operowana ale okazało sie bo na wizycie ze to łapka prawa ta jeszcze nie operowana Kajunia dostała 3 zastrzyki i leki ktore podaje 2 razy dziennie Po zastrzykach juz jest lepiej i nie piszczy bo juz tak nie boli . Pozdrawiam wszystkich serdecznie I ZYCZE SPOKOJNYCH ZDROWYCH SWIAT Quote
Nadziejka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :tree1::tree1::x-mas::thumbs:postokroc pozdrawiamy i zyczymy ogromnego zdrowka dla was ! Aby roczek kolejny , pelen byl cudnych niespodzianek , radosci z dania kazdego:B-fly::bye:Kajuniu cudowna psinko abys wyzdrowiala Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witam i Pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
giselle4 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 PATRYK I PAOLKA napisał(a):Witam i Pozdrawiam wszystkich serdecznie Paolko,troche lepiej?:( Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Witam po zastrzykach pierwszw 3 dni było lepiej Teraz Kajunia jest na lekach ale nie zbyt jejpomagaja bo łapka boli i ta Moja psinka kochana cierpi :( Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='PATRYK I PAOLKA']Witam po zastrzykach pierwszw 3 dni było lepiej Teraz Kajunia jest na lekach ale nie zbyt jejpomagaja bo łapka boli i ta Moja psinka kochana cierpi :( Pozdrawiam[/QUOTE biedna malutka:( Paolko czy bazarek juz mozna przeniesc? wszystko rozliczone? Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkim cioteczkom, pieskom kotkom Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
Nadziejka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [FONT=Arial Black]Z nadzieja dla was , dla niuni slicznej:loveu::thumbs::thumbs:co slychac domeczku Kajuniowy?[/FONT] Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Witam serdecznie KAJA ma sie srednio kuleje na łapeczke prawa jest cały czas na lekach wiec nie czuje az tak bardzo bolu . to jest sliczna moja dziewczyna Pozdrawiam serdecznie Quote
giselle4 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Kaja ja pamietam tylko ten brak czasu:( Quote
Nadziejka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 U Kajuni sie witam i o zdrowko cudnej panienki pytam?:iloveyou::thumbs:pozdrowienia serdeczne dla rodzinki caluniej i caluski w nioska Kajuniowego sle:loveu: Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 cioteczki,Kaja ma na operacje i bedzie leczona wiecej napisze Paolka Quote
PATRYK I PAOLKA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witam serdecznie wszystkich Kajusia ma sie jako tako ale łapeczka druga bedzie operowana jak tylko zrobi sie ciepło bo pieniazki na operacje uzbierałam. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
giselle4 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Paolko wysłałam przepraszam ze tak długo ale siła wyzsza:) Quote
PATRYK I PAOLKA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam serdecznie wszystkich KAJUSIA juz jest po operacju drugiej łapeczki Wczoraj wieczorem byłam z Kajunia na operacji Pozdrawienia dla wszystkich Quote
Nadziejka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs:serduchem sie witam i pozdrawiam goraco! Jak Kajunia po operacji cioteczko? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witam Kajusia po operacji dobrze Bierze tabletki tak jak lekarz zalecił Łapeczka goi sie ładnie w poniedziałek jedziemy na sciagniecie szwow Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :klacz::thumbs:cudna panieneczke pozdrawiamy i mocno kciuki trzymamy! Quote
PATRYK I PAOLKA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Witam byłam wczoraj u weta na kontroli z Kajunia wszystko w porzadku ranka ładnie sie goii Kajunia ma ograniczony rych ale to juz tak pozostanie da jej dobra ! Pozdrawiam Quote
_ogonek_ Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witam! Dawno mnie tutaj nie było. Jak się czuje Kajunia na dzień dzisiejszy? Pozdrawiam Was serdecznie :loveu: Quote
PATRYK I PAOLKA Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witam dobrych wiadomosci nie ma kaja od miesiaca ma problemy z prawa łapka jest na była na zastrzykach i na tabletkach . Dzisiaj bylismy u kontroli i lekarz powiedział ze kaja musi brac arthroflex bo teraz tylko to moze Kajuni pomoc Pozdrawiam wszystkich Quote
giselle4 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 napisalam na lekach http://www.dogomania.pl/threads/128994-LEKI-wątek-zbiorczy?p=17016037#post17016037 Quote
andzia69 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 kupcie suni Animal Flex (na allegro) - jest to ludzki "lek" - to 44 torebeczki z tabletkami - 8 sztuk w 1 torebeczce, podaje się 1 x dziennie wszystkie na raz ja daję od niedawna mojej astce i po 2 tyg. nie ma problemów w chodzeniu, podnoszeniu się...kupiłam to, bo z kolei koleżanka przetestowała to na swoim 14 letnim psiaku z problemami stawowymi i jak go przed tym podnosiła na szaliku, tak teraz nie moze go utrzymać;) Quote
Recommended Posts