Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich Nie mam dobrych wiadomosci o stanie Kajusi .Kajeczka wczoraj mi zaprzestała chodzic Pojechałam szybko do weta ktory mała operował Ja myslałam ze to cos z ta łapka ktora była operowana ale okazało sie bo na wizycie ze to łapka prawa ta jeszcze nie operowana Kajunia dostała 3 zastrzyki i leki ktore podaje 2 razy dziennie Po zastrzykach juz jest lepiej i nie piszczy bo juz tak nie boli . Pozdrawiam wszystkich serdecznie I ZYCZE SPOKOJNYCH ZDROWYCH SWIAT

Posted

:tree1::tree1::x-mas::thumbs:postokroc pozdrawiamy i zyczymy ogromnego zdrowka dla was ! Aby roczek kolejny , pelen byl cudnych niespodzianek , radosci z dania kazdego:B-fly::bye:Kajuniu cudowna psinko abys wyzdrowiala

Posted

[quote name='PATRYK I PAOLKA']Witam po zastrzykach pierwszw 3 dni było lepiej Teraz Kajunia jest na lekach ale nie zbyt jejpomagaja bo łapka boli i ta Moja psinka kochana cierpi :( Pozdrawiam[/QUOTE
biedna malutka:(
Paolko czy bazarek juz mozna przeniesc?
wszystko rozliczone?

Posted

Wszystkim cioteczkom, pieskom kotkom

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,

pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U Kajuni sie witam i o zdrowko cudnej panienki pytam?:iloveyou::thumbs:pozdrowienia serdeczne dla rodzinki caluniej i caluski w nioska Kajuniowego sle:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam dobrych wiadomosci nie ma kaja od miesiaca ma problemy z prawa łapka jest na była na zastrzykach i na tabletkach . Dzisiaj bylismy u kontroli i lekarz powiedział ze kaja musi brac arthroflex bo teraz tylko to moze Kajuni pomoc Pozdrawiam wszystkich

Posted

kupcie suni Animal Flex (na allegro) - jest to ludzki "lek" - to 44 torebeczki z tabletkami - 8 sztuk w 1 torebeczce, podaje się 1 x dziennie wszystkie na raz

ja daję od niedawna mojej astce i po 2 tyg. nie ma problemów w chodzeniu, podnoszeniu się...kupiłam to, bo z kolei koleżanka przetestowała to na swoim 14 letnim psiaku z problemami stawowymi i jak go przed tym podnosiła na szaliku, tak teraz nie moze go utrzymać;)