PATRYK I PAOLKA Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dziekuje za rady Bo juz sama nie wiem co robic Kajusia jest po operacjach na łapki tak jak jest to opisywane i od miesiaca zaczeła kulec i łapke ciagnac do gory .Bardzo dzieuje za doradzenie Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 prosze pomozcie ja wiem ze jest bardzo ciezko dzisiaj kazdemu ale Ona nie chodzi albo wolno i lezy ....prosze lek jest drogi nie kazdego stac na niego.... moze ktos ma choc troche do oddania Quote
andzia69 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 giselle4 napisał(a):prosze pomozcie ja wiem ze jest bardzo ciezko dzisiaj kazdemu ale Ona nie chodzi albo wolno i lezy ....prosze lek jest drogi nie kazdego stac na niego.... moze ktos ma choc troche do oddania Gisellko...ale jaki lek? ten co podałam czy to drugie czy jeszcze co innego?:shake: Quote
giselle4 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 andzia69 napisał(a):Gisellko...ale jaki lek? ten co podałam czy to drugie czy jeszcze co innego?:shake: to Arthroflex i tylko ten kazał podawac:( witaj kochana,dawno jzu nie bylas na naszych watkach:):) Quote
PATRYK I PAOLKA Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Witam w piatek jade do lekarza ktory zajmuje sie Kaja bede rozmawiała czy moze cos innego pomoze kajuni Bo mnie na ta chwile nie stac na to lekarstwo co ostatnio lekarz kazał dawac Ale zapytam raz jeszcze o jakis tanszy lek Z tego co wiem to Arthroflex jest dobrym i pomocnym lekarstwem.pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kochani co u was , co u Kajuni?:bye::bye::thumbs:pozdrawiamy serdecznie , cioteczko czy kupilas ten lek na stawy , czy moze jakis tanszy doktor zalecil? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witam serdecznie U Kajuni roznie w czerwcu była jeszcze na zastrzykach i z tymi łapkami jest rozni e w jeden dzien jest w miare wystarczy ze zrobi sie chłodniej deszcz popada i utyka mocniej Lek bede kupowac Jedna z Pan mi poleciła i jeszcze w lipcu bede chciała kupic Znalazłam sie w ciezkiej sytuacji za duzo kłopotow ale o Kajuni zdrowko zawsze bede dbała Pozdrawiam serdecznie Quote
andzia69 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ponieważ mojej mańce ostatnio cosik się pogorszyło, od zeszłego roku doszła kulawizna przedniej łapy to próbowałam róznych i...ostatnio kupuję za ok. 90 zł Animal Flex - 44 saszetki (1 x dziennie) - starcza na prawie półtora miesiaca...i widzę poprawę! Poleciłam to koleżance, która ma amstaffkę ze schronu z dysplazja na wszelkie mozliwe konczyny - wet sprawdził skład i był w lekkim szoku, ze takie cos dają:) no i kupiła jej to niedawno - dam znać jak to podziałało na jej sunię. aaa...w każdszetce jest az 8 róznych tabletek - skład ma naprawdę super! Quote
Nadziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witam u Kajuniowej dziewczynki , kochanai jak wasza sytuacja , czy jest tr lepiej ?:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs:za Kajuniowe zdrowenko mocno sciskamy , napiszcie co slychac terz u was , pozdrawiamyyy Quote
PATRYK I PAOLKA Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witam serdecznie u Kajusi jest duza poprawa operacje pomogły :):):):) Oczywiscie biegac szalec nie moze ale na dłuzsze spacerki mozemy se pozwolic Dzikuje za pamiec i goraco pozdrawiam :) Quote
PATRYK I PAOLKA Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Gotuje malutkiej łapeczki kurze czesto to tez pomaga :):) Quote
Nadziejka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pozdrawiam was calem sercem i spokojnosci , radosci w dniu kazdym zyczymy wraz z synkiem i nasza sunieczka :multi:ciotenko piszcie czesto :multi:caluski dla Kajuni Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Serdecznie dziekuje za pozdrowienia Pozdrawiam Rowniez z corcia i Kajunia :):):) Quote
giselle4 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Kaja dzisiaj mimo ze jest oslabiona chorabą Kaja jest szczesliwa. Mieszka w domku u Paolki i ma wszystko czego potrzebuje sunia. Nie,Paolka nie nalezy do najzamozniejszych ludzi i nie ma w domu zlotych klamek ale jeszcze raz bym oddala jej Kaje do adopcji Dziekuje ciociu Palko sliczna dziewczynka zabawa z patyczkiem Paolka ma dwie dziewczyny do kochania coreczke i sunieczke:) Quote
giselle4 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Paolko ,najladniejsza fotka mi nie wchodzi:( Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 czyli ta ze mna haha bo tu kajusia ma byc a nie ja widocznie :):) Quote
Nadziejka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [FONT=Arial Black]serduszkowo was sciskuniamammmmmmm[/FONT]:modla::modla::iloveyou::sweetCyb::klacz::cool2::bye::buzi::buzi:cudna Kajunia , cudenko , na foteczki calej rodzinki z radoscia tez czekamy:loveu::multi:Gisunia czaruj i wstawiaj zabkooooooo:multi:Paulinko:iloveyou::iloveyou:spokojnosci i radosci wam zycze w dniu kazdym , jak dobrze , ze Kajuia ma was:multi: Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zawsze bedzie miała Kajunia dobro i ciepełko i MIŁOSC Quote
Nadziejka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Paulinko czy potrzebne dla niuni jakies leki na te lapenki stawy? sciskuniammmmmmmmmm Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Gotuje kajusi łapeczki kurze wywarek dosc czesto .... a słyszałam ze na stawy to tez pomaga Quote
Nadziejka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :modla::modla::modla::iloveyou:pozdrawiam kochani , wywar taki najlepsiejszy ,najzdrowszy:multi::multi::multi: Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witam niestety dobrych wiadomosci nie mam Kajunia znow kuleje byłysmy u lekarza i dostała zastrzyki w srode znowu Tym razem kolano staw kolanowy lekarz powiedział ze jest nie zaciekawie i zeby byc dobrej nadzieji ze zastrzyki pomogą Bo nie wiadomo czy kolejna operacja sie nie skonczy ...... Pozdrawiam Paolka Quote
Nadziejka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Paulinko mocno za Kajunie sciskamy!:iloveyou::modla::thumbs::thumbs::thumbs: Paulinko - cala wasza rodzinke :ylsuper::ylsuper::bye::tree1::tree1::x-mas::x-mas:Swiateczkowo pozdrawimy i zyczymy radosci wiele , spokojnosci i zdrowenka dla was wszystkich , corci i Kajuni postokroc:loveu:Paulinko moze zrobimy jakis bazarusiek maluni pomocowy Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mozemy tylko ze ja nigdy nie robiłam bazarku Quote
Recommended Posts