Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

PATRYK I PAOLKA napisał(a):
Witam serdecznie wszystkich u nas jako tako dalej szukam pracy jest nieciekawie kajunia bierze codziennie arthroflex kuleje jeszcze ale tylko po dłuzszym spaniu jak wsaje to kuleje a tak to nie Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

dziekuje Paolko za wiesci
trzymaj sie :oops:

Posted

Kajunia jeszcze kuleje ale tylko jak dłuzej polezy to kolanko jej nieraz dokucza Na spacerkach kulawizny nie widac wiec jest lepiej Lek dostaje codziennie Miejmy nadzieje ze po dłuzszym czasie stosowania leku bedzie dobrze Kaja jest psinka zwariowana i kochana Pozdrawiam

Posted

PATRYK I PAOLKA napisał(a):
Kajunia jeszcze kuleje ale tylko jak dłuzej polezy to kolanko jej nieraz dokucza Na spacerkach kulawizny nie widac wiec jest lepiej Lek dostaje codziennie Miejmy nadzieje ze po dłuzszym czasie stosowania leku bedzie dobrze Kaja jest psinka zwariowana i kochana Pozdrawiam

Dziekuje za wiesci
a u Ciebie juz lepiej?

Posted (edited)

:buzi::painting::bye::bye:Paulinko kochana , Kajuniu cudna- witajcie serca moje, juz jestem po miesiacu , padl komp , ja nawet nie moglanm bazareczku dokonczyc :shake:bo zdjecia rzeczy zanikly :shake:Paulinko , pozdrawim goraco , nawet na tel mialam maluczko , wiec nie dalam rady dzwonic i jeszcze moj Stafunio z banerku zaginal z sylwestra,jezdzilam jego szukac , na gape , chora,...bez gr , wracalm do domu w nocy ...:shake::shake: i jeszcze moje chorobska ...... ale przetrwalismy wsycko , wracamy do zycia :cool2:i zrobimy bazarus na Kajunie , mam nadzieje ze zdjecia nie zanikna:crazyeye::shake: jak dobrze byc znow wsrod swoich Paulinko, sciskam was ....... kochana i trzymajcie kciuki ..... ciocia z Dogo - daccota, przyslala mi przed Wigilia duzo ogloszen z praca , ktore wynalazla w necie , ....pojechalam kilka razy na rozmowy i .....udalo sie :modla::sweetCyb:kochani ja sama nie wierzylam , mam prace od 2 stycznia , 2,3 razy w tyg jezdze do biura jak w palacu,i mam umowe :crazyeye:i nie przeszkadzalo im moje dziadostwo, a czarodziejka daccota jest z Walbrzycha:crazyeye::loveu: na szybko bazarus, dla Kajuni , tamte zdj zanikly i koniec ech .... zapraszam kochani zagladajcie http://www.dogomania.pl/threads/221846-Maluczki-bazarus-dla-Kajuni-uroczej!-zapraszam-sercem-od27.01-4.02-do-godz-22.00 Paulinko cudnosci i zdrowenka wszelkiego dla calej twej rodzinki

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='giselle4']Dziekuje za wiesci
a u Ciebie juz lepiej?[/QUOTE] Witam serdecznie u mnie Nadal kiepskawo pracuje dorywczo ale to nie jes czesto niestety Czesto bywam w Urzedzie Pracy ajjjj ...... Mam nadzieje ze uda mi sie cos znalesc A musze miec umowe o prace nie moge miec umowy zlecenia niestety ...:((( Pozdrawiam wszystkich serdecznie

• 2 months later...
  • 2 months later...