aida Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Paolka nie masz za co dziękować mam nadzieję że lek ten pomoże suni i ulży w bólu Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kochana jest za co ....... :) pozdrawiam Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Życzymy Wam zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestśmy razem w noworoczną noc, pamiętajcie o nas przez następny rok. Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam wszystkich serdecznie w Nowym Roku i Zycze wszystkiego Najlepszego Lek Kajeczka ma juz wykupiony Pozdrawiam serdecznie Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Witam serdecznie wszystkich u nas jako tako dalej szukam pracy jest nieciekawie kajunia bierze codziennie arthroflex kuleje jeszcze ale tylko po dłuzszym spaniu jak wsaje to kuleje a tak to nie Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Quote
aida Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Cieszę się bardzo że Kajuni trochę pomaga lek Quote
giselle4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 PATRYK I PAOLKA napisał(a):Witam serdecznie wszystkich u nas jako tako dalej szukam pracy jest nieciekawie kajunia bierze codziennie arthroflex kuleje jeszcze ale tylko po dłuzszym spaniu jak wsaje to kuleje a tak to nie Pozdrawiam Wszystkich serdecznie dziekuje Paolko za wiesci trzymaj sie :oops: Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witamy i wszystkich serdecznie pozdrawiamy a Kajunia lizaczki śle :) Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witam wszystkich wraz z Kajnia serdecznie pozdrawiamy :) Quote
fioneczka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Paoklo jak łapki Kajuni, lepiej troszkę? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Kajunia jeszcze kuleje ale tylko jak dłuzej polezy to kolanko jej nieraz dokucza Na spacerkach kulawizny nie widac wiec jest lepiej Lek dostaje codziennie Miejmy nadzieje ze po dłuzszym czasie stosowania leku bedzie dobrze Kaja jest psinka zwariowana i kochana Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 PATRYK I PAOLKA napisał(a):Kajunia jeszcze kuleje ale tylko jak dłuzej polezy to kolanko jej nieraz dokucza Na spacerkach kulawizny nie widac wiec jest lepiej Lek dostaje codziennie Miejmy nadzieje ze po dłuzszym czasie stosowania leku bedzie dobrze Kaja jest psinka zwariowana i kochana Pozdrawiam Dziekuje za wiesci a u Ciebie juz lepiej? Quote
Nadziejka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) :buzi::painting::bye::bye:Paulinko kochana , Kajuniu cudna- witajcie serca moje, juz jestem po miesiacu , padl komp , ja nawet nie moglanm bazareczku dokonczyc :shake:bo zdjecia rzeczy zanikly :shake:Paulinko , pozdrawim goraco , nawet na tel mialam maluczko , wiec nie dalam rady dzwonic i jeszcze moj Stafunio z banerku zaginal z sylwestra,jezdzilam jego szukac , na gape , chora,...bez gr , wracalm do domu w nocy ...:shake::shake: i jeszcze moje chorobska ...... ale przetrwalismy wsycko , wracamy do zycia :cool2:i zrobimy bazarus na Kajunie , mam nadzieje ze zdjecia nie zanikna:crazyeye::shake: jak dobrze byc znow wsrod swoich Paulinko, sciskam was ....... kochana i trzymajcie kciuki ..... ciocia z Dogo - daccota, przyslala mi przed Wigilia duzo ogloszen z praca , ktore wynalazla w necie , ....pojechalam kilka razy na rozmowy i .....udalo sie :modla::sweetCyb:kochani ja sama nie wierzylam , mam prace od 2 stycznia , 2,3 razy w tyg jezdze do biura jak w palacu,i mam umowe :crazyeye:i nie przeszkadzalo im moje dziadostwo, a czarodziejka daccota jest z Walbrzycha:crazyeye::loveu: na szybko bazarus, dla Kajuni , tamte zdj zanikly i koniec ech .... zapraszam kochani zagladajcie http://www.dogomania.pl/threads/221846-Maluczki-bazarus-dla-Kajuni-uroczej!-zapraszam-sercem-od27.01-4.02-do-godz-22.00 Paulinko cudnosci i zdrowenka wszelkiego dla calej twej rodzinki Edited January 27, 2012 by ewa gonzales Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='giselle4']Dziekuje za wiesci a u Ciebie juz lepiej?[/QUOTE] Witam serdecznie u mnie Nadal kiepskawo pracuje dorywczo ale to nie jes czesto niestety Czesto bywam w Urzedzie Pracy ajjjj ...... Mam nadzieje ze uda mi sie cos znalesc A musze miec umowe o prace nie moge miec umowy zlecenia niestety ...:((( Pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
giselle4 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Niech Ci sie poszczescia,trzymam kciuki Quote
Nadziejka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :multi::multi::multi:witaj Paulinko, sciskam was sercem kochani , bazarusiek sie zakonczyl , ciocia fiorsteinbok kupila torebunie:loveu: zrobilam nastepny maluni dla was http://www.dogomania.pl/threads/222398-pomozmy-Kajuni-sercem-zapraszamy-kochani!od-5.02-11.02godz-22.00 Quote
coronaaj Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 aida napisał(a):Cieszę się bardzo że Kajuni trochę pomaga lek Super, ze leki pomagaja. Buziaczki dla Kajki. Quote
PATRYK I PAOLKA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Witam serdecznie Dziekujemy za buziaki dla kajuni i serdecznie pozdrawiamy Quote
Nadziejka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Paulinko sciskamy serdecznie i zapraszam na kolejny bazarus dla Kajusi:loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/223246-Niespodzianeczki-dla-suni-Kajeczki-zapraszamy-od17.02-24.01godz22.00 Quote
PATRYK I PAOLKA Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam wszystkich serdecznie :) Kajusia ma sie dobrze jest cały czas na arthroflexsie Juz tak nie kuleje Kaja to Kaja zwariowana psinka szalona tylko by sie bawiła Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :) Quote
fioneczka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 aida napisał(a):A co słychać u Kajusi no ja też zapytam trochę czasu minęło ktoś wie co u Kajuni? Quote
Recommended Posts