Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

Andzia,
Paolka chodzi do lekerzy wroclawski wlasnie...dlatego tak droga jest operacja...
ale
Paolko poczekaj
nie szlaje
dzisiaj pogadam z moim wetem o operacji
bo cos mi sie wydaje aby tego nie robic.
Popytam tez o lek ,moze gdzies takiej dostane,
ale wysle pieniazki ja cos dołoze i kupimy
troche chociaz
abys mogla odsapnac
wiem ,ze bardzo Ci ciezko i ze przezywasz jej chorobe....
ale pewnych sparw nie przeskoczymy
...MAM PUSTE KONTO ALE WIECZOREM ZATELEFONUJE

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim zdaniem też bez sensu jest robić operacje, która być może przyniesie krótkotrwały efekt.
A do jakiego lekarza chodzicie.

Posted

PATRYK I PAOLKA napisał(a):
Witam dzisiaj odebrałam leki od weta na stawy ArthroFos Kajtunia ma brac 1.5 tabletki dziennie no i oczywiscie tabletki Dolagis Ale jeszcze bede sie konsultowac z wetem Doktorem Rakiem Pozdrawiam

Moje Arthrofox to w plynie bo psiny male i latwiej mi dawac...sprobujcie nawet moja amerykanska wetka powiedziala wyglada na dobry lek...dawac...pozdrawiam Kaje.

Posted

Ja podawałam mojej Arthrofos jak była szczeniakiem, tak wspomagająco. Teraz znowu podaje ze względu na treningi agility. Podobno to dobry wsomagacz na stawy :)

Posted

coronaaj napisał(a):
Moje Arthrofox to w plynie bo psiny male i latwiej mi dawac...sprobujcie nawet moja amerykanska wetka powiedziala wyglada na dobry lek...dawac...pozdrawiam Kaje.

szukam tanszego Dolagisu:mad:

Posted

Witam diagnoza to dysplazja stawu biodrowego prawej tylniej łapy i zwyrodnienie kregosłupa.Kajunia mi bez problemu łyka leki tyko maczam w masle zeby nie było problemy z przełknieciem Pozdrawiam

grzeczna dziewczynka...

Posted

Witam Byłam na kolejnej konsultacji ze zdjeciami rtg u weta chirurga ktory jest bardzo dobrym chirurgiem Dowiedziałam sie ze Kajusia ma obustronna dysplazje stawu biodrowego tzn obu łapek stan jest wysoko zaawansowany wz przeswietlenia lekarz powiedział ze lewy staw biodrowy wyglada gorej niz prawy a Kaja kujeje na prawa łapke. Z lekarzem bardzo długo rozmawiałam ale byłam bez Kajusi poniewarz nie miałam transportu a dla kaji to za daleko na razie kaja zostaje przy lekach .W poniedziałek jade Z kaja do tego lekarza jeszcze raz . Na temat zabiegu dowiedziałam sie ze to pomaga troszke psu napewno nie bedzie po zabiegu gorzej .Pozdrawiam

Posted

giselle4 napisał(a):
DZIEKUJE PAOLKO,,
prosze o cegielki po 5zł na Kaje ...kto da grosik....
niech dziewczyna cieszy sie zyciem i zdrowiem.....

Dory pomysl , a Allegro jak bedzie gotowe to umiescie link...trzea reklamowac watek i sciagnac wiecej dziewczyn na watek, wysylajcie na pw.

Posted

coronaaj napisał(a):
Dory pomysl , a Allegro jak bedzie gotowe to umiescie link...trzea reklamowac watek i sciagnac wiecej dziewczyn na watek, wysylajcie na pw.

Alu tabletek jeszcze kupie,juz poprosiłam pare ciotek aby pomogly
ale
wszedzie kryzys i tyle potrzebujacych ze strach:mad:

Posted

Witam byłam z Kaja wczoraj na wizycie u chirurga Ogladał Kajusi łapki patrzył jak chodzi Powiedział mi ze na zdjeciach wyglada to duzo gorzej ze kaja jest w sredniej formie i ta operacja jej pomoze nie bedzie tak odczuwała tego bolu .Zwrocił uwage na kaji kolano prawe powiedział ze tez nie jest wnajjlepszy stanie Jesli chodzi o zabieg to bardzo chciała bym Kaji pomoc .Jest mi bardzo wstyd ze zwracam sie do Pni Grazynki o pomoc finansowa Ale nie stac mnie na ten zabieg Chciałam wszystkim bardzo podziekowac za pomoc Pozdrawia Paolka

Posted

Witam byłam z Kaja wczoraj na wizycie u chirurga Ogladał Kajusi łapki patrzył jak chodzi Powiedział mi ze na zdjeciach wyglada to duzo gorzej ze kaja jest w sredniej formie i ta operacja jej pomoze nie bedzie tak odczuwała tego bolu .Zwrocił uwage na kaji kolano prawe powiedział ze tez nie jest wnajjlepszy stanie Jesli chodzi o zabieg to bardzo chciała bym Kaji pomoc .Jest mi bardzo wstyd ze zwracam sie do Pni Grazynki o pomoc finansowa Ale nie stac mnie na ten zabieg Chciałam wszystkim bardzo podziekowac za pomoc Pozdrawia Paolka

Paolko, to nie ja,ja nic nie znacze
to ciotki ktore zechca pomoc Kaji sa na wage złota....
zawsze staram sie nie zapominac o ,,moich,,psiakach:)
Alu,dziekuje i cos probuje ale czy wyjdzie nie wiem.....

Posted

[quote name='giselle4']Paolko, to nie ja,ja nic nie znacze
to ciotki ktore zechca pomoc Kaji sa na wage złota....
zawsze staram sie nie zapominac o ,,moich,,psiakach:)
Alu,dziekuje i cos probuje ale czy wyjdzie nie wiem.....[/QUOTE]

Trzymamy kciuki za Kaje i zbierajmy na operacje kazdy grosik na wage zlota....reklamujcie watek...

Posted

Przybywam od coronaaj, już wcześniej zresztą udzielałam się tutaj.

Grażynko, mam sugestię.
Może zrobicie dla Kaji (czy Kai - nie wiem jak to odmieniać :oops: ) bazarek z cegiełkami zrobionymi komputerowo, np. fotka Kai w tle, i napis,[I] pomóż[/I] czy coś takiego. Wysyłane drogą elektroniczną.
Widziałam że wiele osób na dogo robiło coś takiego.
Jakby co mogę wykonać taki mój amatorski dyplomik (profesjonalka to u Isadory) .

Pozdrawiam, trzymam kciuki.
Ada :loveu:

Posted

[quote name='_ogonek_']Przybywam od coronaaj, już wcześniej zresztą udzielałam się tutaj.

Grażynko, mam sugestię.
Może zrobicie dla Kaji (czy Kai - nie wiem jak to odmieniać :oops: ) bazarek z cegiełkami zrobionymi komputerowo, np. fotka Kai w tle, i napis,[I] pomóż[/I] czy coś takiego. Wysyłane drogą elektroniczną.
Widziałam że wiele osób na dogo robiło coś takiego.
Jakby co mogę wykonać taki mój amatorski dyplomik (profesjonalka to u Isadory) .

Pozdrawiam, trzymam kciuki.
Ada :loveu:[/QUOTE]

ok .ADA ZROB JAKIS
JA ZROBIE BAZAREK CEGIELKOWY
DZIEKUJE

Posted

[quote name='giselle4']ok .ADA ZROB JAKIS
JA ZROBIE BAZAREK CEGIELKOWY
DZIEKUJE[/QUOTE]

Super cegielkowy tez dobry umiescie linki tutaj tez bo sporo ludzi moze czytac , a nie sa zalogowani na Dogo...

No Kajeczko ciotki dzialaja!!!! Trzymaj sie bedzie dobrze...