Jump to content
Dogomania

BYTOM, 17-05-2009, Krajowa Wystawa Psów

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga nie są w stanie powiedzieć, bo podobno 8 grupa jej jedyną jeszcze nie rozpisana na sędziów, co mnie wcale nie cieszy :mad:

Posted

[quote name='Błyskotka']Telefonicznie udzielają informacji.
Wiem że na V grupę jest pan Boryczko ale nie wiem czy na całą :roll:.
My podziękujemy :roll:.[/quote]
Na całą...

[quote name='Musiałek']a czy moge poprosic o zapytanie o I grupę ??

nie będę wykonywac kolejnego telefonu żeby miłych pań nie drażnic :lol:[/quote]
australijczyki - p. Waldemar Mrowiec

[quote name='karolka']Ja poproszę o II grupę, Shar Peiki konkretnie.[/quote]
Lilianna Bachurzewska

[quote name='panienkabubu']To my też sobie poczekamy na rozpiskę :evil_lol:
Chociaż baaardzo bym chciała być sędziowana przez p. Junikiewicz :cool3:[/quote]
No to będziesz bo p. Junikiewicz ma bostonki :)

[quote name='olaglowka']A ja własnie nie :) Ja bym wolała Pana Redlickiego[/quote]
Chcesz i masz na pudle p. Redlickiego :)

[quote name='agnethka']Kto będzie oceniać Terriery Typu Bull? :roll:[/quote]
Ewa Pyrchała

[quote name='aga616']czy wiadomo kto będzie oceniał goldeny??? dodzwonić się nie mogę, na maila nie odpisali, a na stronie nadal podanych dwóch sędziów - zgłoszenia do piątku:shake:[/quote]
Tomasz Borkowski

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']To ja sie spytam o sznaucery, kto sędziuje :razz:[/quote]
Prawdopodobnie Z. Jakubowski a czarne miniatury E. Pyrchała

[quote name='katik']Dzisiaj wysłałam zgłoszenie mailem. :multi:
Czy musze dzwonic i potwierdzić zgłoszenie?[/quote]
Dobrze by było, bo czasami zdarza się, że nie dochodzą - złośliwość rzeczy martwych...
Chyba, że postaram się sama sprawdzić w poniedzialek i dam Ci znać czy jest tylko powiedz mi jaki pieso.

Posted

[quote name='katik']Dzisiaj wysłałam zgłoszenie mailem. :multi:
Czy musze dzwonic i potwierdzić zgłoszenie?[/quote]
Powodzenia w dodzwonieniu się.
Jak posiadasz numer telefonu to możesz zadzwonić. Oni wycofali wszystkie numery telefonu ze swoich stron internetowych.A szczytem braku szacunku dla wystawiających jest zdanie cytuję w całości"
[LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2]Dodatkowych informacji udzielają członkowie Zarządu Klubu,[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] oraz sekretariat Oddziału Bytom, czynny w poniedziałki, środy i czwartki od 15:00 do 19:00 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel. ." [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Pod te dwie kropki mam zadzwonić? Ja rozumiem, że jest dużo pracy przed wystawą ale żeby wycofać numery telefonu ze strony inter. aby nikt nie dzwonił to naprawdę przesada. Żałuję że zapłaciłem za tą wystawę. [/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT]Znalazłem ten numer -jest na ulotce.Z tego sie akurat nie dało wycofać hahahah[/LEFT]

Posted

[quote name='Yanni']Powodzenia w dodzwonieniu się.
Jak posiadasz numer telefonu to możesz zadzwonić. Oni wycofali wszystkie numery telefonu ze swoich stron internetowych.A szczytem braku szacunku dla wystawiających jest zdanie cytuję w całości"
[LEFT][FONT=Verdana][SIZE=2]Dodatkowych informacji udzielają członkowie Zarządu Klubu,[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] oraz sekretariat Oddziału Bytom, czynny w poniedziałki, środy i czwartki od 15:00 do 19:00 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel. ." [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Pod te dwie kropki mam zadzwonić? Ja rozumiem, że jest dużo pracy przed wystawą ale żeby wycofać numery telefonu ze strony inter. aby nikt nie dzwonił to naprawdę przesada. Żałuję że zapłaciłem za tą wystawę. [/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT]Znalazłem ten numer -jest na ulotce.Z tego sie akurat nie dało wycofać hahahah[/LEFT]
[/quote]
Przepraszam bardzo ale numer telefonu na stronie jest i nikt go nie wycofywał... [FONT=Verdana][SIZE=2] tel. 032 389 43 99.
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Jagoodka']Przepraszam bardzo ale numer telefonu na stronie jest i nikt go nie wycofywał... [FONT=Verdana][SIZE=2]tel. .[/SIZE][/FONT]
[/quote]
Widocznie na moim kompie tylko nie wyświetla.
kopia ze stronki oddziału:

[B][FONT=Verdana][SIZE=2]Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział Bytom[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Verdana][SIZE=2]ul. Mickiewicza 13, 41-902 Bytom, skr.poczt. 181[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]tel.: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]tel./fax: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Yanni']Widocznie na moim kompie tylko nie wyświetla.
kopia ze stronki oddziału:

[B][FONT=Verdana][SIZE=2]Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział Bytom[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Verdana][SIZE=2]ul. Mickiewicza 13, 41-902 Bytom, skr.poczt. 181[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]tel.: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]tel./fax: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT][/quote]
Wszystko jest jak powinno.
U mnie jest tak

[FONT=Verdana][SIZE=2]tel.: (0-32) 389-43-99 [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]tel./fax: (0-32) 281-73-84[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

Ja uzywam Mozilli Firefox i jest wszystko OK, sprawdzałam teraz przez Internet Explorer i też wszystko jest widoczne...

Posted

Jagoodka, mam prośbę. Wysłałam zgłoszenie nasza fantastyczną polską pocztą :razz: poleconym priorytetem w sobotę 25.04. W ogłoszeniu ( mam nadzieję, że się nie pomyliłam i doczytałam poprawnie ) było, że do tego dnia zgłoszonka można wysłać ( liczy się data stempla pocztowego ). Czy mogłabyś sprawdzić czy zgłoszenie dotarło? Pies to basset hound - FANFAN TULIPAN z Klubu XXL - klasa championów.
Z góry dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='Jagoodka']Dobrze by było, bo czasami zdarza się, że nie dochodzą - złośliwość rzeczy martwych...
Chyba, że postaram się sama sprawdzić w poniedzialek i dam Ci znać czy jest tylko powiedz mi jaki pieso.[/quote]
Jakbyś mogła sprawdzić to byłabym bardzo wdzięczna.
cairn terrier - Magia Terierkowo.

Posted

mój Leon również zgłoszony i opłacony. Po raz pierwszy będziemy brać udział w Młodym Prezenterze zobaczymy jak to będzie. Jak mamy się do tego przygotować? Coś tam z nim ćwiczyłam ale niezbyt wiem wszystkie figury. Mogę prosić o pomoc?

Posted

[quote name='Madzia_K']Jagoodka, mam prośbę. Wysłałam zgłoszenie nasza fantastyczną polską pocztą :razz: poleconym priorytetem w sobotę 25.04. W ogłoszeniu ( mam nadzieję, że się nie pomyliłam i doczytałam poprawnie ) było, że do tego dnia zgłoszonka można wysłać ( liczy się data stempla pocztowego ). Czy mogłabyś sprawdzić czy zgłoszenie dotarło? Pies to basset hound - FANFAN TULIPAN z Klubu XXL - klasa championów.
Z góry dziękuję:loveu:[/quote]
Zgłoszenie dotarło - wszystko jest OK :)
Jednak poczta polska dużo bardziej niezawodna niż droga mailowa...

[quote name='katik']Jakbyś mogła sprawdzić to byłabym bardzo wdzięczna.
cairn terrier - Magia Terierkowo.[/quote]
No i suńki nie ma... proszę wysłać zgłoszenie jeszcze raz najlepiej faxem ewentualnie mailowo na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Dam jutro wieczorem znać czy dotarło.

Posted

[quote name='Jagoodka']No i suńki nie ma... proszę wysłać zgłoszenie jeszcze raz najlepiej faxem ewentualnie mailowo na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Dam jutro wieczorem znać czy dotarło.[/quote]
Na maila dostałam potwierdzenie, że zgłoszenie dotarło. :multi:Więc już nie wysyłam. ale dziekuję za informacje.