basia0607 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='joskag']Zakochaliśmy się w Tobie "orzeszku". Jesteśmy zainteresowani, mamy już Malinkę "orzeszka" . niech Rocky do nas dołączy. Cudowne wieśći !!!! :multi::multi::multi: Psy -orzeszki sa wyjatkowe ! wiem coś na ten temat, he, he... Kurcze , nie zrorientowalam się , że to domek naszej Malinki. Jeżeli Asia jest pewna swojej decyzji to Rocky będzie w Pasłęku ! Och kobitki, kocham Was ! Quote
joskag Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Przeprasza, że dopiero teraz się odzywam, ale niedawno wróciłam z pracy. Zaszła mała pomyłka, Rocky nie miał być dla nas tylko do domku w Elblągu, gdzie mieszka moja siostra z chłopakiem. Oni są młodzi i bardzo przejęli się losem pieska, podjęli decyzję pod wpływem emocji i miłości do niego. Nie zdawali sobie sprawy, że mieszkają na stancji w małym mieszkaniu na 7 piętrze. Nie wiedzą czy piesek wytrzyma sam w domu, kiedy oni będą w pracy. My jako bardziej rozsądne wiedziałyśmy, że to nie dla nich. To nie jest maluszek tylko spory pies z którym trzeba chodzić na długie spacery. w centrum miasta to raczej nie możliwe, żeby się wybiegał. W tym roku przygotowują się do ślubu, wiec same widzicie, że więcej ich nie ma w domu jak są. W przyszłości na pewno będą mieli psa, bo oboje tak jak my kochają zwierzęta. Quote
SZPiLKA23 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ojjjjjjjjjjjjjjjj............. za szybko sie ucieszyłam Quote
Neczka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Szukamy wciąż domku dla cudnego psiaka... :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jak można było oddać takiego pieska ! Jest TAKI SMUTNY...:-( chce do domu.... Quote
Neczka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 No piękny, w Polsce jak widać chartów nie szukają... szkoda... Quote
Sally (od Koanka) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Borzoj to moje marzenie :loveu: Ale przygarnąć nie mogę... Zaznaczam sobie wątek. Postaram się poogłaszać... Jaki on jest pięęęęęęęęęęęęęękny :crazyeye: Quote
SZPiLKA23 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To prawdopodobnie mieszaniec z collie- starsza Pani uważała ze to collie bez domieszek, w Przemyslu jest rodzina, ktora miała mieszanki borzoji i collie a wiec to bardzo mozliwe Quote
Neczka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No pięknisiu, wyskakuj na górę :roll: Quote
Neczka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 I wieczorem na samą górę... :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piękny chart - Rocky nadal szuka domu ! Quote
Reksiu21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jaki on jest cudowny!!!:loveu::loveu: Napewno dlugo niepobedzie w schronie z ta uroda! No czego ja jestem tak daleko! Jeszcze miesiac do przyjazdu psiakow, do tego czasu bym go na spoko wyadoptowala, a tak.....przeklete kilometry! Quote
SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Miejmy nadzieje ze szybko trafi na dom Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zdjęcia piękne ! Kto pokocha pięknego charta ? Rocky szuka domu ! Quote
Bożka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ale on piękny. Oby szybko znalazł domek. Quote
Recommended Posts