Jump to content
Dogomania

Historia Rockiego, czyli przepiękny Borzoj w nowym domku w Krakowie

Recommended Posts

Posted

[quote name='joskag']Zakochaliśmy się w Tobie "orzeszku". Jesteśmy zainteresowani, mamy już Malinkę "orzeszka" . niech Rocky do nas dołączy.

Cudowne wieśći !!!! :multi::multi::multi:

Psy -orzeszki sa wyjatkowe ! wiem coś na ten temat, he, he...

Kurcze , nie zrorientowalam się , że to domek naszej Malinki.
Jeżeli Asia jest pewna swojej decyzji to Rocky będzie w
Pasłęku !

Och kobitki, kocham Was !

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeprasza, że dopiero teraz się odzywam, ale niedawno wróciłam z pracy.
Zaszła mała pomyłka, Rocky nie miał być dla nas tylko do domku w Elblągu, gdzie mieszka moja siostra z chłopakiem. Oni są młodzi i bardzo przejęli się losem pieska, podjęli decyzję pod wpływem emocji i miłości do niego. Nie zdawali sobie sprawy, że mieszkają na stancji w małym mieszkaniu na 7 piętrze. Nie wiedzą czy piesek wytrzyma sam w domu, kiedy oni będą w pracy. My jako bardziej rozsądne wiedziałyśmy, że to nie dla nich. To nie jest maluszek tylko spory pies z którym trzeba chodzić na długie spacery. w centrum miasta to raczej nie możliwe, żeby się wybiegał. W tym roku przygotowują się do ślubu, wiec same widzicie, że więcej ich nie ma w domu jak są. W przyszłości na pewno będą mieli psa, bo oboje tak jak my kochają zwierzęta.

Posted

Jaki on jest cudowny!!!:loveu::loveu:
Napewno dlugo niepobedzie w schronie z ta uroda!
No czego ja jestem tak daleko! Jeszcze miesiac do przyjazdu psiakow, do tego czasu bym go na spoko wyadoptowala, a tak.....przeklete kilometry!