kaja555 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 psom z Legionowa często pomagała Emir - jest fundacją, może coś poradzą jak pomóc tym dzikusom z lasu? Do Emir Marto można wysłać PW z opisem sytuacji, ja niestety nie wiem dokłandnie nawet gdzie te lasy Quote
kakadu Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 kaja555 napisał(a):psom z Legionowa często pomagała Emir - jest fundacją, może coś poradzą jak pomóc tym dzikusom z lasu? Do Emir Marto można wysłać PW z opisem sytuacji, ja niestety nie wiem dokłandnie nawet gdzie te lasy dzieki dziewczyny za podpowiedzi, poki co psy sie rozplynely; jak pojawia sie znowu, napisze do emir; Quote
kakadu Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 nie przypuszczalam, ze po poltora roku znowu spotkamy sie na jego watku; nie moge w to uwierzyc; plakac sie chce po prostu; biedny toffik siedzi w schronisku, a ja widze, ze nawet nie ma sensu szukac jego bylych opiekunow; po co? zeby znowu go zgubili? zreszta kierowniczka schroniska mi to odradzila; toffik zostal zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany, wiec musieliby zwrocic za te zabiegi niemala kwote; jesli nie zadali sobie trudu, zeby przyczepic mu adresowke do obrozy, to na pewno nie zechca zaplacic skoro maja tyle psow za darmo... cziekawa jestem czy w ogole go szukali... ja jakos uzbieram pieniazki i go wykastruje; to maly piesek - duzo nie bedzie kosztowalo; moze on jest wloczega i bez jajek bedzie mu latwiej usiedziec w jednym miejscu w razie adopcji? jestem naprawde przygnebiona ta sytuacja... a pomyslec, ze mogl pojechac do elzymilicz i moze do tej pory mialby juz kochajacy, troskliwy domek...:placz::placz::placz: jak bede miala chwile to zaloze toffikowi nowy watek i dam link do tego starego; trzeb zaczac znowu cos robic w jego temacie................ Quote
kaja555 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 niestety tak bywa, nic nie zrobisz, ale on ma jeszcze przyszłość przed sobą i jeszcze może być szczęsliwy Quote
Kociabanda2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Biedny psiak... :( A jego właścicieli powinnaś moim zdaniem dać na Czarne Kwiatki. Nie można im ufać. Quote
Awit Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tez zajrzałam, strasznego pecha miał, że trafili mu się tacy właściciele Quote
kaja555 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 to trzeba chłopaka znowu ogłaszać, on znajdzie dom, to ładny piesek Quote
Recommended Posts