Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psom z Legionowa często pomagała Emir - jest fundacją, może coś poradzą jak pomóc tym dzikusom z lasu? Do Emir Marto można wysłać PW z opisem sytuacji, ja niestety nie wiem dokłandnie nawet gdzie te lasy

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
psom z Legionowa często pomagała Emir - jest fundacją, może coś poradzą jak pomóc tym dzikusom z lasu? Do Emir Marto można wysłać PW z opisem sytuacji, ja niestety nie wiem dokłandnie nawet gdzie te lasy

dzieki dziewczyny za podpowiedzi, poki co psy sie rozplynely; jak pojawia sie znowu, napisze do emir;

• 1 year later...
Posted

nie przypuszczalam, ze po poltora roku znowu spotkamy sie na jego watku; nie moge w to uwierzyc; plakac sie chce po prostu;
biedny toffik siedzi w schronisku, a ja widze, ze nawet nie ma sensu szukac jego bylych opiekunow; po co? zeby znowu go zgubili? zreszta kierowniczka schroniska mi to odradzila; toffik zostal zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany, wiec musieliby zwrocic za te zabiegi niemala kwote; jesli nie zadali sobie trudu, zeby przyczepic mu adresowke do obrozy, to na pewno nie zechca zaplacic skoro maja tyle psow za darmo...
cziekawa jestem czy w ogole go szukali...
ja jakos uzbieram pieniazki i go wykastruje; to maly piesek - duzo nie bedzie kosztowalo; moze on jest wloczega i bez jajek bedzie mu latwiej usiedziec w jednym miejscu w razie adopcji?
jestem naprawde przygnebiona ta sytuacja...
a pomyslec, ze mogl pojechac do elzymilicz i moze do tej pory mialby juz kochajacy, troskliwy domek...:placz::placz::placz:
jak bede miala chwile to zaloze toffikowi nowy watek i dam link do tego starego; trzeb zaczac znowu cos robic w jego temacie................