Kapsel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Yana napisał(a):dwa dni walczyłam z nowym aparatem... wczoraj do północy instalowałam program do przesyłania zdjęć... mam kilka zdjęć, nie są rewelacyjne, bo jeszcze sie uczę i robiłam je przy słabym świetle, ale popołudniu wstawię :-) To czekamy ;) Quote
Bailando Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Yana napisał(a):dwa dni walczyłam z nowym aparatem... wczoraj do północy instalowałam program do przesyłania zdjęć... mam kilka zdjęć, nie są rewelacyjne, bo jeszcze sie uczę i robiłam je przy słabym świetle, ale popołudniu wstawię :-) No to czekamy z niecierpliwością :) Quote
Bailando Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 One są po prostu boskie :) A ta mała jest moją ulubienicą Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że możesz je obserwować jak rosną i się zmieniają :) Mam nadzieję, że będziesz zamieszczała dużo zdjęć i my też będziemy mogły podziwiać ich rozwój. Quote
Moniek193 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jakie te oczka wielkie :loveu: A to jest super! http://img43.imageshack.us/img43/4593/obraz217t.jpg Quote
Kapsel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Yana, albo ja jestem ślepa, ale gdzie jest mój Nynuś??? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Yanusia! Cykaj fotki- tylko tak się nauczysz ;-) Cykaj fotki maluszkom, żebyśmy mogli podziwiać :-) Quote
Yana Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Bailando napisał(a):One są po prostu boskie :) Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że możesz je obserwować jak rosną i się zmieniają :) Mam nadzieję, że będziesz zamieszczała dużo zdjęć i my też będziemy mogły podziwiać ich rozwój. postaram się teraz częściej robić fotki :-) Quote
Yana Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Moniek193']Jakie te oczka wielkie :loveu: A to jest super! http://img43.imageshack.us/img43/4593/obraz217t.jpg i nie jest to zdjęcie ustawiane, same się tak ułożyły :-) Quote
Yana Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kapsel napisał(a):Yana, albo ja jestem ślepa, ale gdzie jest mój Nynuś??? :cool3: twoim ulubieńcem był ten piesek bez kołnierzyka ? jest na dwóch pierwszych fotkach :-) Quote
Yana Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! Cykaj fotki- tylko tak się nauczysz ;-) Cykaj fotki maluszkom, żebyśmy mogli podziwiać :-) przydałoby się jeszcze instrukcję poczytać tylko brakuje mi na to czasu... ale trudno się dziwić przy pięcioraczkach ;-) Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Yana napisał(a):twoim ulubieńcem był ten piesek bez kołnierzyka ? jest na dwóch pierwszych fotkach :-) No jasne, że teraz już widzę :smile: Chyba za szybko poleciałam szukając mojego wybrańca :-D:-D:-D Quote
Moniek193 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Yana, masz pełną skrzynkę, bo nie mogę wysłać PW :D Quote
Yana Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Moniek193 napisał(a):Yana, masz pełną skrzynkę, bo nie mogę wysłać PW :D wyczyściłam :-) Quote
Yana Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 moim dzieciom zaczęły rosnąć zęby, ostre jak szpileczki :-) wczoraj pierwszy raz dostały do jedzenia karmę w formie papki, bardzo im smakowała :-) już teraz widać różne charakterki maluchów, jeden chłopak ten z kołnierzykiem jest taki słodki, wczoraj wywalił się brzuszkiem do góry a jak go myziałam to przymykał oczka z zadowolenia i pomrukiwał :loveu:, wogóle jest taki spokojny i kochany, szkoda, że nie moge go zostawić :shake: nie wiem jak ja się z nimi rozstanę :-( Quote
Bailando Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Yana napisał(a):moim dzieciom zaczęły rosnąć zęby, ostre jak szpileczki :-) wczoraj pierwszy raz dostały do jedzenia karmę w formie papki, bardzo im smakowała :-) już teraz widać różne charakterki maluchów, jeden chłopak ten z kołnierzykiem jest taki słodki, wczoraj wywalił się brzuszkiem do góry a jak go myziałam to przymykał oczka z zadowolenia i pomrukiwał :loveu:, wogóle jest taki spokojny i kochany, szkoda, że nie moge go zostawić :shake: nie wiem jak ja się z nimi rozstanę :-( Ja bym chyba żadnego nie oddała, one takie słodkie :) Czekamy na zdjęcia, dużo zdjęć maluszków i mamusi. Tak poza tym to jak Yana się czuje?? Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Yaneczko...wybacz,ze dopiero teraz przyszłam popodziwiać Twoje cudne maluszki! Cudowna mamusia z Ciebie...bądźcie zdrowe i szczęśliwe!!! A ja i tu wrzucę podstępny,acz milutki prezencik dla Ciebie i zakochanych w Tobie cioteczek...niech oko i serce raduje,a jak ktoś kliknie...DZIĘKUJĘ!!! [FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT] Nawet jeśli nie piszę...jestem u pięknej...zaglądam i serce raduję... YANO,DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO CO BERCIK DOSTAŁ OD CIEBIE...byłaś z nami zawsze i wiedzieliśmy to...bardzo dziękuję!!!! Quote
Yana Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Bailando napisał(a):Ja bym chyba żadnego nie oddała, one takie słodkie :) Czekamy na zdjęcia, dużo zdjęć maluszków i mamusi. Tak poza tym to jak Yana się czuje?? ma powoli dosyć małpiszonów małych ;-) mają bardzo ostre pazurki, chociaż je obcinam, rosną im zęby i myślę, że ją boli jak jedzą, ale na szczęście już przechodzimy na karmę :-) Quote
Yana Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='zuzlikowa']Yaneczko...wybacz,ze dopiero teraz przyszłam popodziwiać Twoje cudne maluszki! Cudowna mamusia z Ciebie...bądźcie zdrowe i szczęśliwe!!! A ja i tu wrzucę podstępny,acz milutki prezencik dla Ciebie i zakochanych w Tobie cioteczek...niech oko i serce raduje,a jak ktoś kliknie...DZIĘKUJĘ!!! [FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT] Nawet jeśli nie piszę...jestem u pięknej...zaglądam i serce raduję... YANO,DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO CO BERCIK DOSTAŁ OD CIEBIE...byłaś z nami zawsze i wiedzieliśmy to...bardzo dziękuję!!!! Romuś wiesz, że Bercik był mi bardzo bliski, chociaż nigdy go nie spotkałam... był moim ulubieńcem na dogo... nadal mi smutno gdy o nim myślę, jakby był chociaż trochę mój... Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Yana napisał(a):Romuś wiesz, że Bercik był mi bardzo bliski, chociaż nigdy go nie spotkałam... był moim ulubieńcem na dogo... nadal mi smutno gdy o nim myślę, jakby był chociaż trochę mój... Był Yano...był i Twój... Ściskolę i głaskolę całą gromadkę ... Quote
Sventata Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja bardzo prosze o jakieś nowe wieści, nowe Fotki.. cokolwiek!! Ja umieram z ciekawości. Z chęcią bym sie teleportowała do was by choć przez chwile na własne oczy zobaczeć te małe cudeńka, które zwią się MMmmm Ginger-Team :) Quote
Yana Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Sventata napisał(a):Ja bardzo prosze o jakieś nowe wieści, nowe Fotki.. cokolwiek!! Ja umieram z ciekawości. Z chęcią bym sie teleportowała do was by choć przez chwile na własne oczy zobaczeć te małe cudeńka, które zwią się MMmmm Ginger-Team :) przecie były... trzy dni temu ;-) się teleportuj proszę, to mi pomożesz uczyć jeść papkę z karmy te małe bestie, cała jestem upaprana w tej papce :-) powodzenia na Atiboxie !!! bardzo Wam zazdroszczę, że tam będziecie... Quote
Sylwia i Ares Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Boże, jakie cudowne...:loveu: Piękności. Fajna gromadka. :loveu: Quote
Recommended Posts