Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Bailando napisał(a):Moje gratulacje :) życzę dużo zdrowia dla mamy i wytrwałości dla Babci :) O rany jakie one słodkie :) mozna się zakochać.. tzn. ja już sie zakochałam dzięki, to naprawdę obowiązek wychować wszystkie wnuczęta ;-) Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! Ale masz wspaniałe chomiczki!!! Teraz musisz nam często, bardzo częśto, codziennie zdawać relację! Ucałuj dzielną mamusię i maleństwa! Gratuluję!!! maleństwa ucałowane :-) relacje będą jak się ogarniemy z tą gromadką :-) ciągle nie odespałam jeszcze sobotniej nocy... i po prostu padam... ale tak to jest w rodzinie wielodzietnej ;-) Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Sventata napisał(a):Zakochałam się :loveu: a moją uwagę przyciąga dziewczę z latarnią na główce i białymi znaczeniami na łapkach... wszystkie sa cudne!!!!!!!!!!!!!! największa, najsilniejsza, wypycha rodzeństwo od cyca, nazywamy ją pijawką lub piranią ;-) Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Kapsel napisał(a):A mnie chłopak bez obróżki :loveu: On będzie żółciutki? :lol: oba chłopaki żółciaki i oba słodkie :-) ten bez obróżki, ma już zaklepany domek w Warszawie, będę go miała na oku. Przyszli właściciele jeszcze nie wiedzą kogo będą mieli na głowie ;-) Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Moniek193']Dziewczyna w środku http://img695.imageshack.us/img695/965/obraz055o.jpg :loveu: I chłopak po prawej http://img14.imageshack.us/img14/585/obraz070y.jpg :loveu: Zakochałam się, po prostu! A jak z wymyślaniem imion, może coś pomożemy, dogomaniacy to pomysłowi ludzie :D Ale bym chciała takiego jednego chomiczka sobie przygarnąć :siara: jakieś już pomysły co do imion mam, ale na spokojnie pomyślę w weekend :-) ale jeśli ktoś ma jakieś propozycje na M... dla dziewczynek myślałm o Miriam, Megan i Melanie, ale z chłopakami mam trochę problem :roll: Quote
Moniek193 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Yana napisał(a):jakieś już pomysły co do imion mam, ale na spokojnie pomyślę w weekend :-) ale jeśli ktoś ma jakieś propozycje na M... dla dziewczynek myślałm o Miriam, Megan i Melanie, ale z chłopakami mam trochę problem :roll: Megan i Melanie bardzo mi się podobają :loveu: A dla chłopców, mi się podoba Moris, Morgan, Mailo i Mickey, ale to już kwestia gustu :D Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 dbsst napisał(a):a mi się wszystkie podobają hahahha oglądałam z Jasiem trochę go oszukałam bo powiedziałam, że to są małe szpilki, jeśli cokolwiek zrozumiał to napewno jego mózg nie ogarnął by że jest na świecie więcej niż jeden pies szpilka - narazie nie ważne. Pieski zrobiły na nim piorunujące wrażenie oczy wyszły z orbit i okrążyły głowę dwa razy buzia się rozdziawiła a ślina pokapała jak z kranu - jednym słowem jemu tez się podobają małe świnki morskie sa PIĘKNE gratulujemy dzielnej mamie i dzielnej położnej :D super, że się Jaśkowi spodobały ;-) mama była rzeczywiście dzielna, dużo ją ten poród kosztował, na szczęście bardzo szybko dochodzi do formy... położna też starała się być dzielna, ale to nie na moje nerwy...następny raz nieprędko... ale chomiczki rzeczywiście słodkie... jeszcze male a już łażą po całym kojcu, a ja gdzieś zgubią drogę powrotną do cycka to drą japki w niebogłosy wzywając pomocy :-) Quote
Yana Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Moniek193 napisał(a):Megan i Melanie bardzo mi się podobają :loveu: A dla chłopców, mi się podoba Moris, Morgan, Mailo i Mickey, ale to już kwestia gustu :D o Morganie też myślałam !!! :-) Quote
Sventata Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Niech dzieciaczki zdrowe rosną!! Pozdrawiam całe Ginger - Team Co do imion może być Mojito, Mistery,Mr. High :)... można wymyślać i wymyślać. Quote
Iza i Avanti Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Magnum... Dla małego z obróżką... A tak wyglądał Magnum di Massumatico ['] Quote
Sventata Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Na Facebooku już są zdjęcia maluchów ;) jako potomstwo ORRy'ego... Jeszcze ślepe a już sławne :) Quote
.Agata. Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 http://www.tar.hu/goldenananas/magnum_di_massumatico.jpg fantastyczny :crazyeye::loveu: Maluszki świetne, ale wróciły wspomnienia o takim małym Ronku. A te żółte to ciężko rozpoznać jak są 'w kupie'. Prosimy o dodawanie dużo zdjęć :loveu: Quote
Yana Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Iza i Avanti']Magnum... Dla małego z obróżką... A tak wyglądał Magnum di Massumatico ['] http://www.tar.hu/goldenananas/magnum_di_massumatico.jpg piękny :-) imię też ładne:-) Quote
Yana Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Sventata napisał(a):Na Facebooku już są zdjęcia maluchów ;) jako potomstwo ORRy'ego... Jeszcze ślepe a już sławne :) o jak miło :-) muszę się w końcu tam zarejestrować Quote
Yana Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Agata_Roki']http://www.tar.hu/goldenananas/magnum_di_massumatico.jpg fantastyczny :crazyeye::loveu: Maluszki świetne, ale wróciły wspomnienia o takim małym Ronku. A te żółte to ciężko rozpoznać jak są 'w kupie'. Prosimy o dodawanie dużo zdjęć :loveu: ciężko, bo jeszcze są takie ciemnawe, sama się zastanawiałam , który będzie żołty, a który w prążki ;-) fotki zrobię za kilka dni, Yana bardzo się niepokoi jak wyciągam je z kojca, ledwo te mi dała zrobić :-) Quote
Yana Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! Jak mamusia i dzieciaczki? wszystko oki, mamuśka ma nadal ogromny apetyt, ale to nie dziwota jak trzeba wykarmić 5 dzieciaków :-) maluchy jedzą, śpią i srajtuszą i tak w kółko, żarłoki małe :evil_lol: w pierwszych dniach Yana nie odstępowała ich na sekundę, teraz powoli ma ich dosyć i coraz częściej opuszcza kojec, żeby odpocząć w spokoju :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 To zrób im zdjęcia jak Yana nie będzie widzieć :diabloti: Jakbym tylko mieszkała bliżej Was, to .. :siara: Quote
bonita Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pogratulejszynować takiej gromadki :loveu: Śliczne małe szkrabule :loveu: Zdrówka duuużo dla całej gromadki i mamy :) Pozdrowionka! Quote
Yana Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 bonita napisał(a):Pogratulejszynować takiej gromadki :loveu: Śliczne małe szkrabule :loveu: Zdrówka duuużo dla całej gromadki i mamy :) Pozdrowionka! dzieujemy :-) gromadka rośnie, jest coraz ruchliwsza i ładnie się rozwija :-) Quote
Yana Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Moniek193 napisał(a):To zrób im zdjęcia jak Yana nie będzie widzieć :diabloti: Jakbym tylko mieszkała bliżej Was, to .. :siara: zrobię nowe fotki w weekend :-) Quote
Moniek193 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Yana napisał(a):zrobię nowe fotki w weekend :-) Super :) Nie pisałam chyba jeszcze, ale macie świetną stronkę internetową hodowli, ale i sama jej nazwa jest super, skąd pomysł ? :) Quote
Sventata Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Yana napisał(a):zrobię nowe fotki w weekend :-) Zapewne wszyscy czekamy z niecierpliwościa na nowe Fotki i wieści co u was? Jak tam mama Yana radzi sobie ze szczeniokami i jak Magda radzi sobie z całą gromadą i co na to ratlerek!!?? :) :) Quote
Recommended Posts